Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Polo ve Lupo => Polo 6N => Konuyu başlatan: rustuyesiltas - 17 Mart 2012, 15:11:23
-
Biraz Kirli ama idare edin arkdaşlar
http://imageshack.us/photo/my-images/829/20120319076.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/141/20120319077.jpg/
-
hoşgeldin, hayırlı olsun
-
hoş geldin hayırlı olsun aracın :)
-
Hayırlı olsun
-
Sağ olun kardesler kazasız belasız inşallah gerçi aracımda bıraz sorun var ama halledıcez onu da
-
Sağ olun kardesler kazasız belasız inşallah gerçi aracımda bıraz sorun var ama halledıcez onu da
Tecrübeli arkadaşlar mutlaka yardımcı olur
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız binmek nasip olsun. Formda çok yaralı bilgiler var. Sen 4 aylık polocuyum, çok faydalandım,
sende doğru adresi bulmuşsun.
-
hayırlı olsun bende de 98 polo sportline var. :)
-
hayırlı olsun :)
-
arkadasım aramıza hosgeldın aracın hayırlı olsun hangı sehır??
-
hayırlı olsun
-
hayırlı olsun fotoları gönderirsen daha iyi olur allah kaza bela vermesin
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız ...
-
Hepinizden allah razı olsun ama benim canım çok sıkkın ya Polomun kapısı içeri gömçürüldü :(
-
dostum bende yenı katıldım ınan bana tecrubelı arkadaslar var ve cok yerınde yardımlar aldın... hayırlı olsun... hosgeldın aramıza..
-
saol kardesım senınde aracın hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasıp etsın
-
arabayı aldık alalı bi türlü ekonomik darboğazı geçemedim. darlanıyorum. bi iki arızası kaldı onlarıda yaptırayım şuting az kaldı sabır bakam.
-
Belli başlı sorunlar bendede çıkıyo zaten cepte ne var ne yok verdık poloyu almak ıcın sımdıde ugrasıyoruz :) değiyor ama
-
Belli başlı sorunlar bendede çıkıyo zaten cepte ne var ne yok verdık poloyu almak ıcın sımdıde ugrasıyoruz :) değiyor ama
Ne kadara aldın ne kadar masraf yaptın sorunları neydi kardeş bizimle payaşırmısın?
-
11.000 liraya aldım otomatik ve lpg lidir.
Masraf yapmadım daha önemli bi masrafı yok sadece boğaz kelebeğine baktırmam lazım çok nadir sabah çalıştırdığımda sadece 1 kere stop ediyo.
-
hayırlı olsun güle güle kullan
-
hayırlı olsun güle güle kullan
eywalah kardesım saol
-
11.000 liraya aldım otomatik ve lpg lidir.
Masraf yapmadım daha önemli bi masrafı yok sadece boğaz kelebeğine baktırmam lazım çok nadir sabah çalıştırdığımda sadece 1 kere stop ediyo.
Araçta Lpg , Klima , Hava yastığı varmı?
-
Araçta Lpg , Klima , Hava yastığı varmı?
lpg ve klıma var hava yastıgı yok
-
aramıza haşgeldin kardeşim