Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Jetta, Vento ve Bora => Bora => Konuyu başlatan: fatih_et - 14 Mart 2012, 22:36:35
-
merhaba arkadaşlar,
1 aya kadar ( havalar da artık ısınırsa) yazlık lastiklere geçeceğim (bundan önce pirelli p6000 vardı çok memnumdum)
siz ne kullanıyorsunuz, tavsiye ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
-
pırelli p4 cinturato güzel lastik
-
brigstone er300 turanza 205-55-R16 91V kupon bir lastiktir dedi yakın bir abim zaten ben başka lastik hiç kullanmadım ama biraz sert olduğu için başka lastiğe geçiyim diye düşünordum sonra vazgeçip yine brigstone aldım.
-
Valla markasına hiç bakamadım ama ''V'' şeklinde dişleri olan performans lastiği var bende de. Tabanı bir hayli geniş.Numaralarına hiç bakmadım.Uzun yolda iyi süratlendiriyor gerçekten ama kışın beni beter etti.kışlık almamıştım 1 ay kaldı kış bitimine diye :D Onunla idare ettim ama en ufak buzda bile kaymıştı.Ama dediğim gibi düz asfalttaki performansı harbiden süper :)
-
Valla markasına hiç bakamadım ama ''V'' şeklinde dişleri olan performans lastiği var bende de. Tabanı bir hayli geniş.Numaralarına hiç bakmadım.Uzun yolda iyi süratlendiriyor gerçekten ama kışın beni beter etti.kışlık almamıştım 1 ay kaldı kış bitimine diye :D Onunla idare ettim ama en ufak buzda bile kaymıştı.Ama dediğim gibi düz asfalttaki performansı harbiden süper :)
Evet abi bende de sürat lastiği var kışın adamı çok sıkıntıya sokuyo ama yazın prformansı mükemmel..Fotosunuda ekledim tipi böyle "V" şeklinde..
(http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/421578_370110879685354_100000593341516_1371812_764761707_n.jpg)
-
Aynen kardeşim benimki de aynısından :D Yalnız benimkinin tabanı daha mı geniş gibi :S Hemen bi foto çekip gelem aşağıdan :D
-
Aynen kardeşim benimki de aynısından :D Yalnız benimkinin tabanı daha mı geniş gibi :S Hemen bi foto çekip gelem aşağıdan :D
Bilmiyorum abi yaa belki senn lastik geniştir belkide fotodan ole gözüküyodur aşa inmişken ebatlarınada bi bak.. :)
-
Gittim baktım 205-55-zr16 yazıyordu :) Markası SYRON..Bu da fotosu. Fotoda taban daralıyor gibi görünüyormuş meger bak aynısı çıktı :)
(http://g1203.hizliresim.com/v/l/3mpns.jpg)
-
Marka olarak tavsiyeleriniz nelerdir.. Goodyear - michelin. vs... kullanan arkdaşlar yorum yapabilir mi
-
Hmm bak aynen fotodan kaynaklanıomuş demekki abi :)
-
syron'dan memnun musunuz? fiyat-performans olarak nasıl değerlendirirsiniz?
-
Syron performans lastikleri ben aracı alırken üzerindeydi.Yani başka bir lastik kullanma şansım olmadı o yüzden diğer lastiklerle kıyaslayamayacagım.Yine de kullandıgım kadarıyla bilgi verebilirim. Bu lastiğin kış performansı çok zayıf. En ufak bir buzda kayma ve patinaj yapıyor. Ancak ıslak zemin ve kuru zeminde gayet başarılı buldum.İçeriye çok fazla ses vermiyor. Düz asfaltta gidişi çok iyi yani.Virajlara 100 km hızla giriyorum genelde ve şuanlık bir sorun yok.Ömürleri biraz kısa oluyormuş galiba forumlardan takip ettiğimkadarıyla.Fiyat olarak uygun bir lastiktir.
-
brigstone diyorum abi taş gibi lastik :) ben hafif kar-buz karışık yolda dağ yoluydu hatta yokuş çıktım indim hiç bir problem yaşatmadı bende biraz temkinli gittim o da var tabi ama güzel lastik abiler..
-
Ben de ekim-kasım gibi kışlık lastik alacağım. Büyük ihtimalle bridgestone ya da michelen alacagım :) Yazın Syronlarla idare ederim artık. Yalnız bu ''V'' şeklindeki lastikler Boraya başka bir hava katıyor.Özellikle arkadan bakınca hoş görünüyor ''V'' tipi lastik :D
-
:) tipi felan boşver abicim :) güzellik karın doyurmuyor :)
-
tecrübeleriniz için teşekkürler
-
Merhaba. 1 haftadır bende kafa yoruyordum ama cumartesi günü lassa impetus revo 205/55r 16 91H aldım kurtuldum. bridgestone' a baktım desenleri bile aynı. bir çok yorum okudum en ideali bu. bütçeyide pek yormadı. tanesi 195 liradan toplamda 780 lira 12 ay vade ile. ben uzun süredir vakumlu kullanıyordum. direksiyon falan birden yumuşadı. hafta sonu 50 km bir yol yaptım. pek deneyimim olmadı.
-
lassa ile brigstone aynı diyorlar zaten ama lassa da yol yardım hediyesi yoktu sanırım ben aldığımda o yüzden brigstone aldım bnde 800 küsür lira gibi bi paraya aldım..
-
Arkadaşlar bende önümüzde ki aylarda alıcam goodyear düşünüyorum.. Kullanan arkadaşlar varsa yorum yapabilirmi ?
-
hiç bulaşma yanaktan yiyo paso. 8)
-
hiç bulaşma yanaktan yiyo paso. 8)
Caner en son çıkanlardan almayı düşünüyorum.. :) Yeni teknolojiymiş. Şimdi unuttum modelini .. Pek bir ucuz değil :)
-
brigstone al bence :) ama goodyear da navigasyon hediye veriyordu en son ona denkgelirsen tercih edebilirsin güzel bir kampanya o :)
-
Navigasyona ihtiyacım yok ki :) Double din teyp aldık yaa caner :):) Navigasyon patlaması mı yaşıtacan bana :):) Brigstone almam sert lastik.
-
fena mı olur ya bi tanesini kardeşine verirsin bak bende navi felan hak getire yok :P yok naviyi vermem dersen double din i de kabul ederim :P
:tamamdir
-
:) konuyu saptırma caner :)
-
;D
;D
-
4mevsim olarak lassa impetus revo 91h kullanıyorum ıslak zeminde iyi duruyor kalkışlarda da baya iyi uzun yolda 140 a kadar hiç sorunu yok gerisini de bilmem 140ı geçmiyorum
brigdestone la aynı banttan çıkıyor zaten fiyat olarak da baya uygun..
kışlıklarım goodyear ultragrip di hertürlü yolda gitti zinciri hiç aratmamıştı ikisini de tavsiye ederim...
-
michelin de balon var diye vazgeçtim bir de niğdede asfalt kalitesi pek iyi değil o yüzden çok yumuşak geliyor erken yıpranıyor,
bridgestone niyetiyle gittim ama pirelli p1 aldım, öne 91h arkaya 95t, fiyat performans olarak oldukça iyi, oldukça sessiz,
aldığımda hala tedirginlik vardı ama önceden p6000 kullanmıştım, çok memnundum onun da etkisi oldu, 1 yıllık yol yardımı hediyeli
daha 100km kullandım ama şimdilik iyi gidiyor..
en beğendiğim özelliği çok sessiz olması, hayatımda bu kadar sessiz kullanmamıştım, daha alışamadım sessizliğe :)