Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf I => Konuyu başlatan: cesa06tr - 12 Mart 2012, 21:44:14
-
merhablar yanlış yeremi açtım bilmiyorum kusura bakmayın artık yeniyiz:) önce1972 model wosvos (tosbik) virüsü kapmış bir wolvagen hayranı olarak şimdide 1982 model kırmızı golf mk1 1.6 diesel gld aldım içime sine sine hoşlanarak.. ankaradayım adım erman bakalım bu virüsü kaldıra bilecekmi bünye :) sizinle yardımlaşma ile kaldırabilecegimi düşünüyorum saygılarla
-
formun çok yararlı olacagına garanti verebilirim hayırlı forumlar
-
biliyorum kardeşim teşekkür ederim
-
Aramıza hoşgeldin ;)
-
teşekkür ederim hoşbulduk ömer kardeş yardımlaşma çok güzele benziyor belli bir saygı içerisinde
-
aramıza hoşgeldin iyi forumlar :tamamdir :sevgi:
-
hos geldin resim beklıyoruz senden
-
hayirli forumlar
-
iyi forumlar
-
hoşgeldin.kazasız belasız binersin inşallah
-
hoşbulduk sağ olun arkadaslar resimleri koyacam en kısa sürede
-
slm arkadaşım bende senin gibi yeni geldim forma öncelikle hoşgeldin herkeze iyi günler diliyorum.
-
hoşgeldin arkadasım vede hoşbuldum site çok yarar lı ben viteslerin sorununu öğrendim acilen tamir seti almam gerek :)
-
herkes hos geldi
resim beklıyoruz senden ;D ;D
-
hoşbuldukresim koyacam en kısa zamanda :)havanın güzel olmasını bekliyorum her yeri çamur içinde :)
-
Hoş geldin kardeşim :sevgi: Her şey mk1 için
-
Hoşgeldin dostum bol mk1li forumlar :tamamdir
-
hoşbulduk arkadaslar forumun müdaimleri :D ankara yağmurlu kısa zamanda resimle eşlik edecem aranıza
-
silindir kapağını buldum bakalım bi aksilik olmazsa bugün kargoya vericekler ankaradan kapatsan ibrahim usta sağolsun adam ilgilendi bakalım nasıl bişi gelicek ;D
-
Neyse bahtın çıksın silindir kapagın:) umarım durumu iyidir.. arkadasım
-
valla durumu hakkında bişi diyemicem ama ankarada ibrahim usta sağolsun konturollerini yapıp yollucak olur inşallah
-
hayırlısı olsun arkadasım biliyorum ki başka memleket tesin artık herşey ustanın insaniyetine bağlı ama yapmazlar esnaf adam nede olsa
-
öyle tabi kardeşim bakalım herkez için herşeyin iyi olmasını temenni ediyorum görüşmek üzere iyi akşamlar
-
iyi akşamlar eline geçince durumundan haberdar edersen sevinirim
-
Aramıza hoş geldin keyifli forumlar :tamamdir
-
hoşbulduk sağ olun :)
-
hoş geldinnn
-
H.G.
Tek bir modele yoğunlaşmayın. Gerekirse başka VW grubu araçların üst kapağını soruşturun. Polo 6n lerin motor blokları aynı teknolojidir o yüzden işin ehli bir usta polo 6n in üst kapağını ateşleme sistemi ve enjeksiyon sistemini bile senin motora koyabilir ama bunlar baya masraflı olacaktır..
-
erşan arkadaşım doğru sölüyosun istanbul kartalda dediğin gibi polo kapağını golfe uyarlıyabilecek bir usta ile görüştüm ama ilk önce bi şansımı deniyim dedim birde bişi sorucam 1500 cc golfun silindir kapagı olurmu acaba 1300 e bilen varsa bu konu hakkında bilgilendirirse iyi olur form da bi arkadaşta 1500 cc kapak varmıış olursa onada yönelebilirim
-
Arkadaslar merhaba toplamakta oldugum 1982 1.6 dizel golfle aranızda bulunuyorum bu eWlat aşkını yalnız burda anlatabilirim diye düşündüm umarım birbirimize yardımlarımız dokunur ...Herkese merhabalar....
-
Hoş geldin abicim bi virüs vakası daha gerçekleşmiş ;D ;D :sevgi: :sevgi: