Volkswagen Türkiye
Serbest Forum => İlanlar => Satılık => Konuyu başlatan: escocem - 09 Mart 2012, 23:10:49
-
Arkadaşlar elimde 10 adet sıfır ve garantili teyip var.Piyasada 225 den başlayıp 275 liralara kadar satılıyor.Tek fiyat 200 tl den vericem,uygun fiyata iyi marka özellikli bir teyip düşünenler kaçırmasın derim kendi aracımada bağladım.Özellikle USB girişli olması ve 8 GB kadar desteklyor olması çok keyifli.Ayrıca gücü bartmamak kaydı ile direk bas çıkışı mevcut anfi masrafı yapmadan bas bağlamak nadir özelliklerden.
Tel:05057030119
İsteye get açarım 215 tl den.
Özellikleri ve resmini alttaki linkten görebilirsinizde.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-pioneer-deh-2300-ubuygun-fiyat-77980614/detay/
-
abi telefonunu yazamısın arıcam seni ;)
-
aynı modeli ben kullanıyorum oldukça güzel ses çıkışı güzel kullanışılı bir teyp..hayırlı satışlar..
-
Adem teşekkür ederim,mete telefonumu ekledim yukarıya..
-
güncel son 8 adet..
-
arkadaşıma da aldırmıştım 2 ay önce. güzel teyp. hayırlı satışlar
-
Teşekkür ederim,aracımda bende kulanıyorum gerçekten fiyat performansı çok iyi.20 Adet daha geliyor 1 hafta içersinde elimde 7 adet kaldı teyip düşünenler hiç düşünmeden alsın derim.
-
bende kullanıyorum bu teybi çok da memnunum, ayrıca kumanda olmuyomu acaba bunlara? kumandasızda öok iyi ama olsa fena olmaz.
-
Aynı markanın kumandaları problemsiz işlev görüyor.Teşekkür ederim.
-
Bana arkadaşım hediye olarak aldığı aynı serinin farklı modeli var. (DEH 3350 UB) Kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle direk bas çıkışları oldukça işlevsel
-
Teşekkür ederim,son 17 günceli.. :)
-
son 9 günceli..şehir dışından alacaklara kargo benden jesti site üyelerine..
-
son 2 cihaz fiyat 175 tl siteye özel..
-
benim bi arkadaşım istiyor yarın sorayım isterse sipariş ederiz ustam.
-
son 1 günceli ihtiyacı olan kaçırmasın..
-
benim teybin usb bağlananı.. ses çıkışı mükemmmel ötesi
-
sesini gerçekten bende çok beğeniyorum evde deck sistemim var neredeyse aynı kalitede detayları dinliyorsun.Açıkcası bu son kalanı satmasammı diye düşünmüyor değilim fakat beklediği yerde garantisi bitecek boşuna :-\
-
kardeşim fiyat nedir peşin ve taksıtlı fıyatınıda yazarsan
-
pm yazdım fiko.
-
fiyat pazarlıksız 200 tl günceli..
-
Bu fiyata kaçırmayın. Sesi bi harika.. Anfi bile istemez..
-
yarın akşama kadar şafakaksu90 nickli kardeşimize ayrıldı..isteyen olursa daha sonrada ayarlarım fakat 250 den aşşağı olcağını sanmıyorum..