ArkadaÅlar tavanı kaplatmayı düÅünüyorum sizinde fikrinizi almak istedim siyaha mı kaplatsam yoksa dikiz aynalarıyla beraber beyaza mı kaplatsam sizce hangisi daha güzel durur ?
kirmiziya siyah iyidir ;)
Bence de siyah güzel olur kırmızı da.
evet siyah güzel duruyor ondan bir Åüphem yok ama cooperlardaki gibi beyaz mı yapsam acep diye düÅündüm birisi puntoya yapmıŠöndende Åerit çekmiÅ
(http://forum.grandepuntotr.com/attachments/garaj/13591d1303582967-siyah-puntoya-beyaz-tavan-sdc10570.jpg)
siyah beyaz kareli. Åaka Åaka piano black candır. :D
Alıntı yapılan: AG0463 - 28 Şubat 2012, 02:56:14
siyah beyaz kareli. Åaka Åaka piano black candır. :D
aslında piano blackte hoŠdurur fiyatları hakkında bilgin var mı:)
Siyah derken piano black yaptır zaten. En güzeli o olur :) Fiyat konusunda gidip bilgi al bence kaplamacılardan.
birinden aldım en iyisini 100 liraya yaparım sana dedi ama piano black diye üzerine basmadım siyah tavan kaplama sadece onlar 250 300 civarı olur sanırım :) bi tavan kaplamayada o kadar vermek istemem açıkçası
bence kaplatma, önüne gelen de bu fake cam tavan olayı olmaya baÅladı zaten
ama kaplatacaksan alper ç ninki gibi orjinal biÅey olsun :D
Alıntı yapılan: boralp - 28 Şubat 2012, 12:50:32
bence kaplatma, önüne gelen de bu fake cam tavan olayı olmaya baÅladı zaten
ama kaplatacaksan alper ç ninki gibi orjinal biÅey olsun :D
onunkide çok güzel benim tarzım biraz daha sadelikten yana yaptırırsam zaten dandik bisey yaptırmam orijinal cam gibi olur:)
arkadaÅlar cancana gittim sordum bu arabaya piano black tutmaz dedi normal parlak veya mat kaplama yapılır dedi :S bilgisi olan varmı gerçekten öyle mi yoksa yapılabilir mi?
Niye tutmaz ki? Malzemesi mi farklı acaba :) GMG garaja sorun ama onların da fiyatı yüksek olabilir. GüneÅ yanıÄı yoksa tavanı orjinal bırakabilirsin, güzel bir pasta cila mis gibi olur. Parayı da baÅka Åeylere harcarsın.