Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Jetta, Vento ve Bora => Bora => Konuyu başlatan: nurigökay - 24 Şubat 2012, 11:45:00
-
elimde 15 inç pasific jantı ve 16 inç audi s line jantı mevcut.pasificler orjinaller s line lar replica marka.orjinal bora comfort jantlarıyla takas edebilrim ya da pasific jantlarını satıp comfort jantı alıcam talip olan varsa buradan ulaşabilir?
-
foto olursa yada ilan linki daha çok ilgi çeker diye düşünüyorum.
-
foto olursa yada ilan linki daha çok ilgi çeker diye düşünüyorum.
+1
-
ilan linki yok çünkü hiç bir yere açmadım olursa olur olazsa olmaz diye.
linkteki replica s line olanlar pasific jantını da herkes bilir 2001-2004 golf 4 jantlarından
http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/selam-herkese-t27790.0.html
-
selamun aleylum arkadailr aranıza yeni katıldım. 15 inç orjinal bora jantı arıyorum satmadıysanız görüşebiliriz
-
şu an elimde mevcut satmadım
-
özelden ulaşamıyorum hocam ' özel mesaj yazamazsınız' diye hata mesajı veriyor
-
[email protected] adresine mail yada ekleyebilirmisin?
-
eve gidince eklerim
-
:-[
-
akşam 7 den sonraeve gittiğimde bende bilgisayarı açarım beklerim sizi mümkünse jantların fotosunu görebilimiyim 4 ününde durumları nedir?
-
sadece bir tanesinde tamir var ama ben sorunsuz kullanıyordum boyasını kendim yaptırdım benim arabam comfort olduğu için 16 inç jant aldım sibopları yeni.tamirde bendeyken olmadı benden önceki sahibinde olmuş ama dediğim gibi jantta herhangi bir sorun yok ben o jantı ön lastikte bile kullandım.diğer forumdan bir arkadaşta istiyordu hayırlısı bakalım
-
msn den ekledim ben sizi
-
msn den gelen yok hocam bana isterseniz adresinizi mail atın ben ekliyeyim bide
-
kusura bakma resim çektim ama pc yi düzeltemedim yarın halletcem inşallah tekrar kusura bakma
-
tamam nuri bey bekliyorum msn ekledinizmi bilmiyorum ama bana gelen hala bişi yok. resimleri dediniz gibi halledince bana mail atarsanız yada buraya eklerseniz iyi olcak. bide fiyatda ne düşünüyorsunuz olmadı şimdi bana mail atıverin
-
resimler telefonda bilgisayar düzelsin hemen atarım fiyat 500 tl düşünüyorum
-
500 çok değilmi tamirat falanda var dediniz
-
valla bir tanesinde var o da çok büyük birşey değil bunlar replika değil hocam orjinal vw mail atıyorum resimleri
-
mail attım hocam