Lpg takıldıÄından dolayı ruhsata iÅlenecek , Araç babamın üstüne kendi üstüne al diye tutturdu.
Aracı üstüme alıp plakayı da 38 den 33 yapsam nekadar fiyat çıkar bilen varmı? Tek notere mi ödeme yapıyoruz yoksa trafik e mi?
150 küsür tl ruhsat yaprakları ikiside deÄiÅecek notere ödüyosun
ek1 belgesi 12tl emniyette dolduruluyo
yeni plaka basımı 20tl
Düz hesap 200 tl. fazla deÄilmiÅ. TeÅekkürler.
Alıntı yapılan: metalteo - 13 Şubat 2012, 21:58:30
Düz hesap 200 tl. fazla deÄilmiÅ. TeÅekkürler.
aynen 200 tl diye düÅün belli olmaz hergün birÅey çıkıyo güncelleme adı altında ;D
hadi hayırlısı bide güzel harf bulabilirsek güzel olur :D
plaka basımında dayı harfler kalın olsun diyebilirmiyiz :)
Alıntı yapılan: metalteo - 13 Şubat 2012, 22:16:47
hadi hayırlısı bide güzel harf bulabilirsek güzel olur :D
plaka basımında dayı harfler kalın olsun diyebilirmiyiz :)
maalesef illerin standart karekterleri var ama plakayı takmadan bir aksesuarcıda harfleri kalınlaÅtırabilirsin app ile uÄraÅmak istemezsen ayrıca sentetik tiner ile plakanın siyah çerçevesini silersen beyaz aracın da 10 numara bi görüntü elde edersin :tamamdir
babam nevÅehirden aldı plakayı bildiÄin app kalın yazılar bi görsen yuhh dedim :D :D :D
Alıntı yapılan: metalteo - 13 Şubat 2012, 22:21:11
babam nevÅehirden aldı plakayı bildiÄin app kalın yazılar bi görsen yuhh dedim :D :D :D
;D ;D yani dediÄim gibi il il deÄiÅiyor :tamamdir
Daha yeni yaptım bu iÅi allah kahretsin dedirttiler LPG taktırıp plaka deÄiÅimi istediÄime...
165 TL noter..
25 tl sızdırmazlık..
50 tl Åöförler odası..
145 tl muayene..
20 tl plaka basım..
Bunları ödedim ama plakayı deÄiÅtiremedim havalar kardı dondu derken geciktim plaka için 90tl daha istediler bende bıraktım plakayı eski.
Alıntı yapılan: Mk1GTI - 18 Şubat 2012, 13:48:48
Daha yeni yaptım bu iÅi allah kahretsin dedirttiler LPG taktırıp plaka deÄiÅimi istediÄime...
165 TL noter..
25 tl sızdırmazlık..
50 tl Åöförler odası..
145 tl muayene..
20 tl plaka basım..
Bunları ödedim ama plakayı deÄiÅtiremedim havalar kardı dondu derken geciktim plaka için 90tl daha istediler bende bıraktım plakayı eski.
90 tl yi neden istediler??
2 Hafta önce falan yeni plaka bastırdım numaralar vs hala aynı sadece yeniledim önü kare bastırtabilmek için 40 takla attım 25 TL ödedim çiftine kare bastırtıcaksan eski plakam kayboldu diye söyle ;D
Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 19 Şubat 2012, 19:29:28
2 Hafta önce falan yeni plaka bastırdım numaralar vs hala aynı sadece yeniledim önü kare bastırtabilmek için 40 takla attım 25 TL ödedim çiftine kare bastırtıcaksan eski plakam kayboldu diye söyle ;D
2 plaka da app orjinal plakalar nerde meçul zaten :D :D
Alıntı yapılan: metalteo - 18 Şubat 2012, 22:12:26
90 tl yi neden istediler??
1 ay süren var palaka deÄiÅimli satıŠyaptımı bu süre zarfında baÅvurmassan senden tekrar plaka deÄiÅimli ve cezalı para talep ediyorlar. Ben bu 1 ayı hava mulefetleri yüzünden geçirdim. Araca gaz taktırma muaye bide üstüne kar gelince doldurdum süreyi..