Volkswagen Türkiye
Otomobil Forumu => Genel => Konuyu başlatan: hrntncy - 11 Şubat 2012, 04:44:26
-
arkadaslar izmir bornovada 35 HRU ve 35 HRN .. araclara takılı plakalar var plaka sahibleri cuzi bir miktar para ile plakaları satacaklarını söyledi bu plakaları kendime nasıl alabilirim ne gibi işlemler uygulamalıyım ben giresunda yaşamaktayım izmirde hiç bir ikamet ve adresim yok bu şekilde bu plakaları üstüme alabilirmiyim
-
arabaları da al sorun kökünden hallolsun :D
-
arabaları da al sorun kökünden hallolsun :D
agaoğlunun oglu değilim ki hepsini alayım :)
-
o adam aracınız satacak yani plaka boşa çıkması için satış görecek plakası değişecek onun masrafı sonra sen izmirden ikametli olarak o bölgede araba alıcan noterde o plaka sana geceçek tabi bu arada senin plakanda boşa çıksın diye satış görecek araban yani toplamda 4 satış işlemi gerekli ve plaka masrafı emniyet masrafı ruhsatı vs. Binlira gider bunlara sadece yol yemek su vs bunlar yok tabi kişiye ödeyeceğin parayıda eklemek lazım.
-
o adam aracınız satacak yani plaka boşa çıkması için satış görecek plakası değişecek onun masrafı sonra sen izmirden ikametli olarak o bölgede araba alıcan noterde o plaka sana geceçek tabi bu arada senin plakanda boşa çıksın diye satış görecek araban yani toplamda 4 satış işlemi gerekli ve plaka masrafı emniyet masrafı ruhsatı vs. Binlira gider bunlara sadece yol yemek su vs bunlar yok tabi kişiye ödeyeceğin parayıda eklemek lazım.
arkadasın dediği gibi arabayı almak daha mantıklı herhalde peki arabayı alsam sonucta ruhsat sahibide ben olacagım için ordaki plakamı polo m da kullanabilrmiyim birşeyler değiştirmeden
-
;D ;D ;D ne kullanıyorsan banada yollasana dostum
-
dostum plaka TC kimlik numarası gibidir öyle kafana göre sök tak yapamazsın
-
ahaha koptum :)
-
istanbuldaki gibi trafik müşavirleri olduğunu bilsem izmirde onlara ulaş derim 500 yola harcıcaana onlara verir hallettirirsin :)
-
benim kullandıklarımda izmirden geliyor sen oralarda kovala arastır biraz önce.... 61 AP 306 E-devlet sifren varsa bi bak istersen bu plakalı arac sahibinin hem peugeot 306 sı ve honda s2000 İ var önceden bu plaka 306 da takılı idi 2 gün önce s2000 de takılı idi bu plaka ve bu aksam gördüm peugeot 306 aracına takmış bende bu yüzden böyle bi şey sorayım dedim....
-
bunlarda resimler
(http://img41.imageshack.us/img41/1107/wap3063.jpg)
-
(http://img210.imageshack.us/img210/9991/42590427140900292927723.jpg)
-
benim kullandıklarımda izmirden geliyor sen oralarda kovala arastır biraz önce.... 61 AP 306 E-devlet sifren varsa bi bak istersen bu plakalı arac sahibinin hem peugeot 306 sı ve honda s2000 İ var önceden bu plaka 306 da takılı idi 2 gün önce s2000 de takılı idi bu plaka ve bu aksam gördüm peugeot 306 aracına takmış bende bu yüzden böyle bi şey sorayım dedim....
degistirebilirsin benm bildigim arabaninda satis gormesine gerek olabilri ama tam bi arastirmak lazim ankarada bmw ciler cok yapiyo o isi burda plaka bosa cikinca interneten ayirtiyosun 1 gunlugune o gun gidip alabiliyosun yani plaka tc kmlik no gibi ustune yapisik bisey degil iyice arastir isine geliyosa al
-
arkadaslar izmir bornovada 35 HRU ve 35 HRN .. araclara takılı plakalar var plaka sahibleri cuzi bir miktar para ile plakaları satacaklarını söyledi bu plakaları kendime nasıl alabilirim ne gibi işlemler uygulamalıyım ben giresunda yaşamaktayım izmirde hiç bir ikamet ve adresim yok bu şekilde bu plakaları üstüme alabilirmiyim
sen arac sahıblerıne nasıl ulastın ?
-
plakalar 61 .. bunu 34 plaka ile yapmak marifet ister.. sen giresundasın sanırım tanıdık varsa zorlanmadan plaka değişimi yapabileceğini düşünüyorum.
-
sen arac sahıblerıne nasıl ulastın ?
biraz komik gelebilir önce H serisi verilen yeri öğrendim bornova , e devletten buldugum aracların bilgilerini sahibinden e girip satılık olup olmadıgına baktım 1 kaç ı satılık cıktı kişilerle irtibata gectimm bu şekilde
-
biraz komik gelebilir önce H serisi verilen yeri öğrendim bornova , e devletten buldugum aracların bilgilerini sahibinden e girip satılık olup olmadıgına baktım 1 kaç ı satılık cıktı kişilerle irtibata gectimm bu şekilde
evet bıraz komık bı durum ve bırazda şans :))
evet H bornovaya aıt bende bornovada oturuyom zaten. o plakaları alman kolay trafıkte memurlar anlayıslı tıplere benzıyor ama ıkametkah olayını halletmen gerek alabılmen ıcın. ben plakayı almaya gıttımde cok sacma bı plaka gelıyodu 35 ha xxxx dıye memura rıca ettım sonu 91 varmı plaka dıye bana 3 tane cıkarttı getırdı yenı aracların uzerlerden bosa cıkmıs ıcınden sectımdı. gıdıp konusttuktan sonra alabılırsın yanı...
bende 35 AKN yı almak ıstıyorum ama konaga baglı oldugu ıcın adres sıkıntısı cekıyorum tepecık trafıge gıdıp konusmadım daha gercı sadece 2 tane plaka vardı bosta en son baktıgımda e devlet sıfremı unuttum ıcın bakamıyorum artık..
(http://img19.imageshack.us/img19/2798/sdc12436j.jpg) (http://img19.imageshack.us/i/sdc12436j.jpg/)