Volkswagen Türkiye
Otomobil Forumu => Genel => Konuyu başlatan: kemal_koker - 05 Şubat 2012, 17:38:08
-
Yeni kasa combo 2012 model :o
(http://www.resimyukle.com.tr/view/6223/Opel-Combo_2012_800x600_wallpaper_02.jpg)
-
:)
-
Zaten opel fiat citroen gibi firmalar birbiri içerisinde anlaşma yapıyor, bir nevi ortaklık gibi şaşırmaya gerek yok :halazn:
-
berlingo ve partner kardeşliğinde bile ayırt edici incede olsa çizgiler mevcutken bu kadarını beklemezdim
-
photoshop gibi geldi :o :o bir baktım ki, gerçekmiş :D bu kasada alman kalitesinin sunulması güzel oldu. keşke binek araç sınıfında yer alabilse.
mevcut kardeşlikler
berlingo partner (!) (kangoo andırıyor sanki. fiat bu segmentte kardeşliği bozmuş :D)
fiorino bnemo bipper
ducato jumper boxer
scudo jumpy expert
-
bizde shop fake olmaz özgür ;) neyse onu paylaşırız
-
bizde shop fake olmaz özgür ;) neyse onu paylaşırız
büyüksün.
adam polocu abi polocuda fake make olmaz :D
-
Peki bu aracın kalitesi nasıl ? içi dışı motoru da mı aynı ? herşeyiylemi aynı ?
-
adam polocu
:tamamdir
fiat amblemi yerine opel amblemi takılmış gerisi ayni
-
Küçük ticari araçta avrupada sistem bu şekilde işliyor.. Genelde FİAT başı çekiyor..
-
http://otoresim.net/2012-model-opel-combo-bursada-ortaya-cikti.html
Araç bursada üretiliyor arkadaşlar.
-
zaten fıatta bursada uretıyor fıatın fabrıkasından cıkıyor olmasın =)
-
zaten fıatta bursada uretıyor fıatın fabrıkasından cıkıyor olmasın =)
Tofaş’ın Bursa’daki tesislerinde :tamamdir
-
Arkadaşlar opel eski opell diill :) almanların artık pek bir payı yok:) büyük hissesii GM ve fiatta :) zaten 1,3 multijet motoru 5,6 senedir opel kulllanıyor. aynı şekilde opel corsalar grande punto şesesinin üstüne oturtlmuş bir aaraçtr. daha önce hafif ticarife renault ile ortaklık yapmışştır movana ve vivaro . renault master ve trafik ile aynı araçlardır sadece amplem opeldir. bunada şaşıracak bişii yokk :)) Opel benim gözümde çokdan bittti:)
-
Tofaş’ın Bursa’daki tesislerinde :tamamdir
lınke bakmadan yazdım :)
opel eskıden ıyıydı general motor vardı bızım eskı arabada bız evın onune opel marka aracı park ettırmıyoruz o derece soylıyeyım peder gorunce cıldırıyor bu devırde normal gelırlı bır aıle ıcın en ıyı marka fıattır fıorıno veya doblo bızde fıorıno var bakımı ucuz masrafsız az yakıo genıs ıcı yaz tatılıne gıderken cok guzel oluyor :) pederde mercedes almaya gıtmeden bır gun once fıorıno kullanıyor begenıyor ve mercedes alıp masraf yapıcagıma sıfır arac alıyım zaten tatıle ve ısı olunca kullanıyor 2010 model daha yenı 20 000 oldu :)