Volkswagen Türkiye
Otomobil Forumu => Otomobilim => Konuyu başlatan: bermuda24 - 05 Şubat 2012, 16:23:59
-
arkadaşlar buda benim aracım umarım hoşunuza gider 2002 comfortline
-
hoşgeldiniz.arabanız çok temiz maşallah.nacizane kanaatimce kapı kolları kapı çıtaları ve tampon çıtalarıda gövde renginde olursa çok daha güzel olabilir.
-
maşallah çok temiz diri duruyor
-
saolun arkadaşlar yaklaşık 7 aydır takipteydim forumda aracımı alalı 7 ay kadar oldu 3.sahibiyim araçta göründüğü gibi sıfır hata mevcut,musa arkadaşım bende bizamanlar kapı kolları ve çıtalarını gövde rengine çevirmek istiyordum ancak camlar filmli olduğu için çıtalar ile birlikte renk açısından güzel uyum sağlıyor şimdilik kararım bu yönde ama ilerde değişebilir
-
maaşallah kazasız belasız :tamamdir
-
Maşallahhh allah kazalardan belalardan korusun inş ;)
-
Maaşallah aracınız diri duruyor,ama sanki kapı kollarını olmasada panjuru gövde rengine boyasan daha hoş olur :)
-
MaaaşşALLAH ÇOK TEMİZZ :)
-
ALLAH kaza bela vermesin araba ben burdayım diyo :)
-
Kazasız belasız cezasız ve nezarsız sürüşler diliyorum.
Güle güle kullanın aracınızı. :tamamdir
-
hoşgeldiniz kazasız belasız güle güle kullanın İzmir'in neresindensiniz? :)
-
teşekkürler arkadaşlar darısı sizler için olsun :) izmirin narlıderesinde oturuyorum :)
-
allah kazasız belasız binmek nasip etsin..
-
allah kazasız belasız binmek nasip etsin..
hepimize adem kardeşim ;)
-
pırıl pırıl maşallah ..
-
izmirden aktif üyelerimiz artsında bi buluşma yapalım :D
-
Allah kaza bela vermesin çok diri maşallah
-
izmirden aktif üyelerimiz artsında bi buluşma yapalım :D
evet güzel olur kesinlikle ;)
Allah kaza bela vermesin çok diri maşallah
teşekkürler hepimizi kazalardan belalardan korusun allah
-
Kanka bende bornovada oturuyorum goruselim bir hafta sonu.Senin aracı ve sesi merak ettim.Bendede gri golf iv var.
Hem gel sana sticker vereyim vwtr.Pm at.
-
Kanka bende bornovada oturuyorum goruselim bir hafta sonu.Senin aracı ve sesi merak ettim.Bendede gri golf iv var.
Hem gel sana sticker vereyim vwtr.Pm at.
ben haftasonları müsaitim genelde hakkihakan buluşalım iyi olur ;)evet senin aracını gördüm allah kaza bela vermesin çıtaları gövde rengine boyamışsın bende düşünüyordum fakat cam filmi çektirince farkettim çıtalarla birlikte siyah cam filmi iyi uyum sağlıyor :)
-
maşallah ;) kazasız belasız sürüşler kardeşim :saygılar
-
maşallah ;) kazasız belasız sürüşler kardeşim :saygılar
eyvallah kardeşim hepimize kazasız belasız inşallah ;)
-
Maşallah çok temiz.Kazasız belasız kullanmak dileğiyle. :)
-
Maşallah aracınız güzel duruyor kazası belasız inşallah :)
-
güncel fotolar ile karşınızdayım arkadaşlar,pek güzel fotolar olmasa bile elimden geleni yapmaya çalışıyorum :)
-
mşlllhhh
şöyle uzaktan geniş geniş fotolar görsek daha mı iyi olur sanki :tamamdir
-
mşlllhhh
şöyle uzaktan geniş geniş fotolar görsek daha mı iyi olur sanki :tamamdir
bidahakine söz geniş fotolar koyacağım ;)
-
Maşallah komşum :) Çok temiz duruyor narlıderede bi göremedim aracı :)
-
Maşallah komşum :) Çok temiz duruyor narlıderede bi göremedim aracı :)
uykucunun tekidir aracım :D haftaiçi yatar haftasonları çalışır, buluşalım komşu araçların birlikte fotolarını çekelim :tamamdir
-
Hep birlikte vwtr ailesi olarak buluşmak gerek aslında :)
-
Hep birlikte vwtr ailesi olarak buluşmak gerek aslında :)
aynen izmir için buluşma vakti geldi
-
İzmirli golflerde bi başka be ya :D
-
İzmirli golflerde bi başka be ya :D
sağol tayfun abi ;)izmirde forumda bulunmayan baya güzel golfler var trafikte görüyorum foruma üye iseler araçların resimlerini paylaşsalar güzel olur gerçekten izmirliler olarak sayımız az maalesef
-
hadi buluşma yapıyomuyuz :D ???
-
istanbul app plakalarım bugün geldi haftasonuna yapıştıracağım
-
hayırlısı olsun güzel duracagına eminim ;)
-
hayırlısı olsun güzel duracagına eminim ;)
teşekkürler mete kesinlikle araca ayrı bir hava katacak fotoları paylaşacağım :)
-
yeni güncel fotolarla karşınızdayım istanbul app plakaları monteledim ve ön panjurdaki siyah kaplamayı söktüm orjinal haline tekrar döndü son hali ile aracım karşınızda
-
Şimdi tamam işte panjur siyah çok kötü duruyordu.Plakalarda değişik bi hava katıyor araca.Kazasız belasız sürüşler. :)
-
Şimdi tamam işte panjur siyah çok kötü duruyordu.Plakalarda değişik bi hava katıyor araca.Kazasız belasız sürüşler. :)
teşekkkürler,aynen katılıyorum panjuru siyah yapabilmek için çıtalar gövde rengi olsaydı panjur siyah yapılabirdi
-
maşallah çok iyi durmus plakalar ;)
-
maşallah çok iyi durmus plakalar ;)
teşekkürler mete yalnız ceza yemezsek iyi orj plaka bagajda yalnız bir senedir çevirme denk gelmedi hiç :)
-
cillop gibi araç satmayı düşünmezmisiniz...
-
cillop gibi araç satmayı düşünmezmisiniz...
golf 4 zor vazgeçilebilecek bir araç olduğu için satamıyorum heleki 16v motor olursa ;)
-
kardeşim merhaba ben sitenin yeni üyesiyim 2001 com. goll aldım ilk el 72000 de aracım cok güzel ama arbaya yavaş yavaş alısyorum sana bi sorum var direksiyonla ilgili hafi sağa sola oynatınca sanki boşluk varmış gibi elime vuroyor acaba bu normalmi kardşim
-
kardeşim merhaba ben sitenin yeni üyesiyim 2001 com. goll aldım ilk el 72000 de aracım cok güzel ama arbaya yavaş yavaş alısyorum sana bi sorum var direksiyonla ilgili hafi sağa sola oynatınca sanki boşluk varmış gibi elime vuroyor acaba bu normalmi kardşim
bence iyi bir ustaya göstersen iyi olur sorun var gibi gözüküyor boşluk olmaması lazım,farkettiysen direksiyon biraz serttir spor araç olduğu için avantajı yolda çok iyi çizgi izler yolda gezdirme yapmaz :tamamdir
-
ne zamandır yoktum ortalıkta bi pazar günü aklıma geldi siteye uğrayım dedim bir kaç izmir kavacık yolunda aracımın izmir manzaralı çektiğim yeni fotları ile karşınızdayım
-
maşallah arabada manzarada muhteşem :)
-
maşallah arabada manzarada muhteşem :)
teşekkürler ;)