Volkswagen Türkiye

Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: bennecyim - 02 Şubat 2012, 17:29:24

Başlık: Golf 4 ten vazgeçip jatta almak
Gönderen: bennecyim - 02 Şubat 2012, 17:29:24
merhaba arkadaşlar konu doğru yerdemidir bilmiyorum, 2002 golf 4 ümü satıp , 2006 jetta midline alıyorum lpg li lpg 1 ay önce takılmış, 102 beygir, 157 binde metalik geri, 4 parça boya yüzeysel var (kapılarda, önde arkada ve tavanda bişi yok)l. değişen yok, araçta hiçbir sorun yok. kullandım biraz. 25 diyor.24-24,5 pazarlık yapacağım. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden taşakkürler.
Başlık: Ynt: Golf 4 ten vazgeçip jatta almak
Gönderen: rene - 02 Şubat 2012, 17:46:13
Alınır dostum fiyatı uygun oldugundan alınır 25 te iyi fiyat..km benım için yüksek senın için sıkıntı değilse sorun yok.Almışken Comfortline alsan çok daha iyi olur ama 5 bin oynuyo fiyat benım begendiğim düşük kmli comfortlinelarda.
Gönderen: bennecyim - 02 Şubat 2012, 18:18:05
Alınır dostum fiyatı uygun oldugundan alınır 25 te iyi fiyat..km benım için yüksek senın için sıkıntı değilse sorun yok.Almışken Comfortline alsan çok daha iyi olur ama 5 bin oynuyo fiyat benım begendiğim düşük kmli comfortlinelarda.
valla açıkçası bi ara niyetlenmiştim jettaya sonra vazgeçmiştim. araç denk geldi bugün. benzinlide km çok sorun değil benim golfte 120 binde ve arkadaşa vereceğim 23,5-24 arası, üzerine çok bi masraf etmeden daha büyük ve daha yeni araç almış olacağım için mantıklı geldi bana ancak şu golf 4 sevdası yok mu. içim elvermiyor ama hayırlısıyla yarın alacağım inşallah.
Gönderen: ogretmen_ankara - 02 Şubat 2012, 22:16:45
Bence de alınır. Fiyat gayet uygun. Ama gene de iyice baktırın. söylenenler harici mühim bişey var mı diye...
Gönderen: bennecyim - 02 Şubat 2012, 22:38:59
Bence de alınır. Fiyat gayet uygun. Ama gene de iyice baktırın. söylenenler harici mühim bişey var mı diye...

Yarın baktıracagım. yabancı değil farklı birsey çıkacağını sanmıyorum tramerden sorguladım adamın söylediği hasarlar var pert kaydı falanda yok. Adam 2. Sahibi . İlk sahibi de akrabası . inşallah hayırlısı olur. Teşekkürler .
Gönderen: BLaCk_VWoLf - 02 Şubat 2012, 23:56:51
"lpg taktırıp 1 ay sonra niye satıyor acaba"   ???
Gönderen: ogretmen_ankara - 03 Şubat 2012, 00:13:45
2006 jetta midline fiyatları piyasada ortalama 30 civarı. piyasadan 5 lira daha ucuz. çapanoğlu çıkmasın dikkat edin bence.
Gönderen: bennecyim - 03 Şubat 2012, 00:18:12
satan yabancı değil, zaten servise götüreceğim. adamın hastası var nakite ihtiyacı var. o yüzden 15 civarı nakite ihtiyacı var. ben golf4 ü 23.500 e arkadaşa veriyorum o da doğan slx i 8.500 e jettayı alacağımız kişiye verecek kalan kısmıda nakit vereceğiz.
Gönderen: ferhattasdemir - 03 Şubat 2012, 00:23:20
şimdi insanlarda öyle bi alışkanlık oluştu. satmaya kalkınca 900 tl ye atiker lpg taktırıp üstüne 1000 1500 ne tutturabilirse ekliyor. araçta biraz kusur varsa hazır sorunsuz lpg li deyince lpg onu kapatır gibisinden düşünüyolar herhalde
Gönderen: bennecyim - 03 Şubat 2012, 09:29:37
şimdi insanlarda öyle bi alışkanlık oluştu. satmaya kalkınca 900 tl ye atiker lpg taktırıp üstüne 1000 1500 ne tutturabilirse ekliyor. araçta biraz kusur varsa hazır sorunsuz lpg li deyince lpg onu kapatır gibisinden düşünüyolar herhalde
lpg landirenzo
Gönderen: ferhattasdemir - 03 Şubat 2012, 10:00:02
yok kardeşim ben senin araç illaki öyledir diye demedim ama böyle yapan insanlar çok. hatta benzinli araç alan galericiler bile kendileri bağlattırıyor lpg. bazıları da var olanı söktürüyor hiç lpg bağlanmamış diyor. helal para kazanmaya uğraşan insanlar az kaldı memlekette :(
Gönderen: bennecyim - 03 Şubat 2012, 10:10:53
yok kardeşim ben senin araç illaki öyledir diye demedim ama böyle yapan insanlar çok. hatta benzinli araç alan galericiler bile kendileri bağlattırıyor lpg. bazıları da var olanı söktürüyor hiç lpg bağlanmamış diyor. helal para kazanmaya uğraşan insanlar az kaldı memlekette :(
gerçekten haklısın. o yüzden kaşı gözü oynayanlardan uzak duruyorum. tanıdık olmazsa aklımda hep soru işareti kalıyor.
Gönderen: barthez - 03 Şubat 2012, 10:13:24
eğer aile isen tavsiye ederim bagajı ve arka koltukları çok ferah yakın arkadaşımda var bayağı kullandım
aile ve yük eşya amaçlı bence ideal hiç korkmadan alın derim. :)
Gönderen: bennecyim - 03 Şubat 2012, 10:34:22
eğer aile isen tavsiye ederim bagajı ve arka koltukları çok ferah yakın arkadaşımda var bayağı kullandım
aile ve yük eşya amaçlı bence ideal hiç korkmadan alın derim. :)
aslında bekarım ve aileden uzağım, ama bazen geniş araç lazım oluyor. golfe lpg de takınca bagaj bayağı küçldü. fiyat uygun gelince almaya karar verdim. tavsiyeler için teşekkür ederim.
Gönderen: ferhattasdemir - 03 Şubat 2012, 10:44:19
rica ederiz arkadaşım tanıdığına güveniyorsan ki çok da önemli değil ama sağlam bir motor ustası ve kaportacın varsa göster dediğinden başka birşey çıkmazsa al güle güle tepe tepe de kullan. keşke banada öyle golfümün üstüne 1000 tl verip alabileceğim bir jetta çıksa çok güzel olur. nerde 2002 golf nerde 2006 jetta. donanımlarını bilmiyorum gerçi ama eşdeğerdir bence...
Gönderen: bennecyim - 03 Şubat 2012, 10:54:53
aracım
2002 model golf 1.6 - 16 valf comfortline atlantik mavisi (lacivert)
120.000 km
8 hava yastığı
abs
dijital klima
ön arka kol dayama
landirenzo tüp
4 adet yazlık hız lastiği 4 adet kışlık lastik
09-03-2013 muayene
roadstar rd 8000 double teyp-dokunmatik (tv-navigasyon-cd-mp3 kumanda)
geri görüş kamerası
elektrikli-ısıtmalı ayna
manuel vites
zenon far
iç aydınlatma ve bagaj lambalar beyaz
koltuklarda yırtık deforme yok tavanda sarkma yok
camlar 2 numara film
Gönderen: htmetin - 03 Şubat 2012, 12:13:58
5 yaşında araç yıl başına 30.000 km yapmış.. şirket aracı felan herhalde
Gönderen: bennecyim - 03 Şubat 2012, 12:21:53
5 yaşında araç yıl başına 30.000 km yapmış.. şirket aracı felan herhalde
ben golfle 1 yılda 20.000 yaptım.  :) araç şirket aracı değil ilk sahibi bayan , bu km yi nasıl yapmış bilmiyorum ancak araç istanbul aracı. ben alırsam 3. sahibi olacağım.
Gönderen: ferhattasdemir - 03 Şubat 2012, 13:17:55
2006 araç 6 yaşındadır. ya 2005 6. aydan sonra yada 2006 nın 6. ayına kadardır. o yüzden 6 yaşında. senede 25000 eder ki ben bile aracı alalı 13 şubatta 1 sene olacak 10000 yapamam derken 14000 km yol yaptım. işyerim ile evim arası 2.5 km gitgel 5 km ama bazende eşimi bırakıyordum onunkiyle beraber gitgel 20 km oluyordu. ama benim uzun yol çok. karaman konya arası 110 km ve ben hiç değilse ayda 1 kesin gittim geldim ki bu sayının 2 3 olduğuda oldu. ayrıca karaman'dan adana'ya (800 km), karaman'dan ankara'ya (800 km), karaman'dan afyon'a 2 kere (1200 km), karaman'dan nevşehir'e (500 km) ve karaman'dan istanbul'a (1600 km) gittim geldim. o da benim gibi iş için olmasa da böyle şehir şehir gezen biriyse bence normal km. başka şehirde çalışıp haftasonları memlekete gidip gelmiş de olabilir. keşke uzun yol olsun o km. bakımları da düzgün yapıldıysa hiçbir şey olmaz. istanbul araçlarını pek sevmem inşallah şehiriçinde pek kullanılmamıştır. baskı balataya mutlaka baktır.
Gönderen: ferhattasdemir - 03 Şubat 2012, 13:20:44
jettaların midline ları da standart donanım olarak senin golfle hemen hemen aynı. bildiğim kadarıyla 8 yada 10 havayastığı çift bölgeli dijital klima, esp olabilir yüksek ihtimal, hız sabitleyici opsiyon olarak alınmış olabilir. diğer ıvır zıvırları zaten söylemeye gerek yok elektrikli ısıtmalı ayna bilmem cart curt gibi mesela. onlardan eksik olanı yoktur.
Gönderen: bennecyim - 03 Şubat 2012, 13:21:58
2006 araç 6 yaşındadır. ya 2005 6. aydan sonra yada 2006 nın 6. ayına kadardır. o yüzden 6 yaşında. senede 25000 eder ki ben bile aracı alalı 13 şubatta 1 sene olacak 10000 yapamam derken 14000 km yol yaptım. işyerim ile evim arası 2.5 km gitgel 5 km ama bazende eşimi bırakıyordum onunkiyle beraber gitgel 20 km oluyordu. ama benim uzun yol çok. karaman konya arası 110 km ve ben hiç değilse ayda 1 kesin gittim geldim ki bu sayının 2 3 olduğuda oldu. ayrıca karaman'dan adana'ya (800 km), karaman'dan ankara'ya (800 km), karaman'dan afyon'a 2 kere (1200 km), karaman'dan nevşehir'e (500 km) ve karaman'dan istanbul'a (1600 km) gittim geldim. o da benim gibi iş için olmasa da böyle şehir şehir gezen biriyse bence normal km. başka şehirde çalışıp haftasonları memlekete gidip gelmiş de olabilir. keşke uzun yol olsun o km. bakımları da düzgün yapıldıysa hiçbir şey olmaz. istanbul araçlarını pek sevmem inşallah şehiriçinde pek kullanılmamıştır. baskı balataya mutlaka baktır.
bilgilerin için teşekkür ederim. şuan golfü alacak arkadaştan olumlu bi haber gelsin, jettayı alıp servise götüreceğim eksper bi rapor çıkarsın, adamın dediğinin dışında bişey çıkacağını sanmıyorum.
Gönderen: ferhattasdemir - 03 Şubat 2012, 13:23:28
roadstar rd 8000 double teyp-dokunmatik (tv-navigasyon-cd-mp3 kumanda)

bundan memnunmusun. harita düzgün çalışıyor mu. ve herhangi bir ek çerçeve almadan sadece üst boşluk kısmı sökünce direk montaj yapılıyor mu. soketler uygun mu araçtakine?
Gönderen: ferhattasdemir - 03 Şubat 2012, 13:27:07
bilgilerin için teşekkür ederim. şuan golfü alacak arkadaştan olumlu bi haber gelsin, jettayı alıp servise götüreceğim eksper bi rapor çıkarsın, adamın dediğinin dışında bişey çıkacağını sanmıyorum.

allah gönlüne göre hayırlısını versin kardeşim inşallah yoktur başka birşey. ama bence sen arkadaşını bekleme hemen götür olmazsa olan 50 tl ne olur. sonra sen almaktan vazgeçersin o arkadaşın niyetlenmiş olacak yazık olur ona.
Gönderen: bennecyim - 03 Şubat 2012, 13:29:25
bundan memnunmusun. harita düzgün çalışıyor mu. ve herhangi bir ek çerçeve almadan sadece üst boşluk kısmı sökünce direk montaj yapılıyor mu. soketler uygun mu araçtakine?
teyp güzel ancak hd ekran değil o yüzden dokunmatk çok süper değil çözünürlük sanırım 800*400 den düşük kaç olduğunu hatırlamıyorum. idare eder geri vites kamerasıda takabilirsin.haritada sıkıntı yok. teyp tam oturuyor üst kısmı çıkarınca, teybin kendi çerçevesini takmak yeterli ek bi çerçeveye gerek yok.
Gönderen: bennecyim - 03 Şubat 2012, 13:29:40
allah gönlüne göre hayırlısını versin kardeşim inşallah yoktur başka birşey. ama bence sen arkadaşını bekleme hemen götür olmazsa olan 50 tl ne olur. sonra sen almaktan vazgeçersin o arkadaşın niyetlenmiş olacak yazık olur ona.
+1