Volkswagen Türkiye
Serbest Forum => Sohbet => Konuyu başlatan: e12 - 02 Şubat 2012, 00:06:11
-
Başta vwtr ailesi ve Ankara ekibi bugunden ıtıbaren ıkametgahım ankara olmustur.bu guzel haberı hepınız ıle paylasmak ıstedım bıldıgınız uzere yıllardır vwtr sıtesı uzerınden cogu kısı ıle sanal ortamda konustuk tanıstık yerı geldı abı kardes olduk hatta yuzyuze tanıstık.bu mutlu haber ıle herkes ıle tanısabılecegımden dolatı cok sevınc ıcerısındeyım.bu tasınma ıle hem hepınız ıle tanısmıs olabılecegım hemde nacızane fıkırlerım bılgılerım ve yedek parca ımkanlarım ıle herkese cok daha fazla yardımcı olabılecegım.19 subat ankara bulusmasıda sanırım benım sansıma oldu bolelıkle uzun yıllardan sonra ılk aıle bulusmasına katılmıs olucam aksı bır durum olmazsa tabı.herkese sevgıler saygılar en kısa zamanda gorusmek uzere.. :sevgi: :sevgi:
-
hosgeldin baskan ikametgah tam neresi :D
-
hosgeldin baskan ikametgah tam neresi :D
hoşbulduk:)sukur kavusturana demek lazım artık iş ikametgah kızılay ev ıkametgah çukurambar buyuk olasılıkla. :tamamdir :sevgi:
-
hoşbulduk:)sukur kavusturana demek lazım artık iş ikametgah kızılay ev ıkametgah çukurambar buyuk olasılıkla. :tamamdir :sevgi:
hoşgeldin hocam, çukurambardan yürüyerek bile gelebilirsin o zaman buluşmaya :p
-
Başta vwtr ailesi ve Ankara ekibi bugunden ıtıbaren ıkametgahım ankara olmustur.bu guzel haberı hepınız ıle paylasmak ıstedım bıldıgınız uzere yıllardır vwtr sıtesı uzerınden cogu kısı ıle sanal ortamda konustuk tanıstık yerı geldı abı kardes olduk hatta yuzyuze tanıstık.bu mutlu haber ıle herkes ıle tanısabılecegımden dolatı cok sevınc ıcerısındeyım.bu tasınma ıle hem hepınız ıle tanısmıs olabılecegım hemde nacızane fıkırlerım bılgılerım ve yedek parca ımkanlarım ıle herkese cok daha fazla yardımcı olabılecegım.19 subat ankara bulusmasıda sanırım benım sansıma oldu bolelıkle uzun yıllardan sonra ılk aıle bulusmasına katılmıs olucam aksı bır durum olmazsa tabı.herkese sevgıler saygılar en kısa zamanda gorusmek uzere.. :sevgi: :sevgi:
:bekleriz: :t bulusmada goruscez senle
:tavkiss:
-
hoşgeldin, hayırlı uğurlu olsun inşallah :)
-
:bekleriz: :t bulusmada goruscez senle
:tavkiss:
beklıyorum kardesım goruselım bakalım :D :bekleriz: :sevgi:
-
hoşgeldin hocam, çukurambardan yürüyerek bile gelebilirsin o zaman buluşmaya :p
kosa kosa gelırım gerekırse :D :tamamdir :sevgi:
-
hoşgeldin, hayırlı uğurlu olsun inşallah :)
hosbulduk cok tesekkur ederım..
-
hg erdınc tanısmak nasıp olacak sonunda :tamamdir
-
erdinç hoşgeldin dostum 19 şubatta görüşmek üzere inşallah :tamamdir
-
vay vay vay ankaraya yakışır!!! Tabi Ankara da size Erdinç Bey :) saygılar, hoşgeldiniz efenimm :tamamdir :tamamdir
-
hg erdınc tanısmak nasıp olacak sonunda :tamamdir
eyw alpercim cok sukur tanısmak nasıp olucak uzun zaman sonra ve artık her boslukta sanayıdeyım yerımız hazırdır umarım :D :tamamdir :sevgi:...
-
erdinç hoşgeldin dostum 19 şubatta görüşmek üzere inşallah :tamamdir
hosbulduk hamıt insallah goruscez.. :sevgi: :tamamdir
-
vay vay vay ankaraya yakışır!!! Tabi Ankara da size Erdinç Bey :) saygılar, hoşgeldiniz efenimm :tamamdir :tamamdir
hosbulduk caglarcım guzel dıleklerın ıçın tesekkur ederım yakısırız artık ankarayla bırbırımıze en kısa zamanda gorusmek uzere... :tamamdir :sevgi:
-
hoş geldin şansına gelir gelmez buluşma oldu :) ben askerden geldiğimde 2 ay bekledim buluşmayı ancak onada gidemedim :( ama bu buluşmaya sürpriz ile gelicem poloyla gelmicem :D
-
eyw alpercim cok sukur tanısmak nasıp olucak uzun zaman sonra ve artık her boslukta sanayıdeyım yerımız hazırdır umarım :D :tamamdir :sevgi:...
Ankaran tayfasinin yarisi buraya tulum birakiyo yer var:))))
-
alper abi benim marş dinamosundan ses geliyor arabayı çalıştırırken gırççççççççç diye deli etti beni :(
-
alper abi benim marş dinamosundan ses geliyor arabayı çalıştırırken gırççççççççç diye deli etti beni :(
hallederız burak baktır bı dınamoya bozuksa var elımde musaıt olursakta soker takarız burda :tamamdir
-
hallederız burak baktır bı dınamoya bozuksa var elımde musaıt olursakta soker takarız burda :tamamdir
saol abim bozukmuş tamiri yapılıyormuş 75 tl istediler tamirine :S
-
ok hazırlayın tulumumu bundan sonra ordayım .. ;D :D :sevgi:
-
Sonunda geldin demek Ankara'ya hadi gözün aydın Erdinç abim :tamamdir Geçenlerde aramışsın kusuruma bakma telefon sessizdeydi duymamışım demek Ankara haberini vericektin keşke fırsat olsaydı da gelebilseydim Ankara buluşmasına :)