Volkswagen Türkiye
Serbest Forum => İlanlar => Satılık => Konuyu başlatan: Serencebey - 27 Ocak 2012, 16:10:10
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-mk2-gt-syncro-4x4-1-6-dizel-72541465/detay/
Gerekli detaylar ılanda yazıor
telefon numaram orda mevcut zaten sorusu olanlar ararlarsa daha hızlı cevap alırlar :)
-
üstad takas olma imkanı var mı :)
-
üstad takas olma imkanı var mı :)
teklıfınızde ne var :)
-
manyak araba
-
teklıfınızde ne var :)
aha da bu :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-turkiye-de-gercekten-tek-westmoreland-golf-65268974/detay/
-
GErçekten güzel araba. Ekim ayında yine izmirden mi aldınız ?
-
:tamamdir
-
GErçekten güzel araba. Ekim ayında yine izmirden mi aldınız ?
İstanbul aracı sanıyorum tahminimce daha once sarı Performa jantlar vardı eger o araba ise ve o gunden bugune baya bi fark var
-
İstanbul aracı sanıyorum tahminimce daha once sarı Performa jantlar vardı eger o araba ise ve o gunden bugune baya bi fark var
mete dizel arıyodun al işte sana dizel :D
-
masallah cok güzel bir arac
param olsa kacirmak istemezdim
-
aynen. 11 mılyar mı neydı pedere yalvarmıstım o kadarda ama almam demıstı :)
-
Aynen o araç, aldıgımda baya eksıgı vardı pandızotundan gogustekı dugmelerıne km saatı bıle calısmıyordu
yag kacagı vardı ıste yavas yavas topladık bu hale geldı :)
dusunen arkadaslar ıcın fıyat teklıfı yaparlarsa konusuruz..
-
hayırlı satışlar olsun. yalnız şu porsche jantları nasıl adapte ettiniz bir anlatsanız ya, malum burası bir forum, paylaşacağınız bilgilerden faydalananlar illa ki olacaktır. teşşekkürler şimdiden :saygılar :saygılar
-
Techturkey sitesinde konusu vardı yanlış hatırlamıyorsam.. ses yalıtımı var kasası güzel bir araba... Golf 2 işte yaa safkan german
-
hayırlı satışlar olsun. yalnız şu porsche jantları nasıl adapte ettiniz bir anlatsanız ya, malum burası bir forum, paylaşacağınız bilgilerden faydalananlar illa ki olacaktır. teşşekkürler şimdiden :saygılar :saygılar
Bılındık eskı bır uygulamadır. Tornacıda 4x100'u 5x130'a cevıren flans yaptırmanız yeterlı adet fıyatı yaklasık 150tl :)
-
Bılındık eskı bır uygulamadır. Tornacıda 4x100'u 5x130'a cevıren flans yaptırmanız yeterlı adet fıyatı yaklasık 150tl :)
burak o flanş'ı yapanın iletişim bilgilierini pmlesene bana. porya işi 1lirayı geçiyor :D
-
mete dizel arıyodun al işte sana dizel :D
Abi tdi bora aldım nasipse salı günü ankaradayım ;)
-
burak o flanş'ı yapanın iletişim bilgilierini pmlesene bana. porya işi 1lirayı geçiyor :D
olm flansında tanesı 150 lıra pazarlıkla anca yaptırdım
http://www.haktornabalans.com/
-
Burak herşeyi söyleme sende canım :) TT gokhan882
-
arac eskıden TH plakaydı sarı adanalı jantlar vardı.. bızdeydı..
mrk edene anlatayım.. sıfır motor yapıldı.. turbo vs aklınıza gelecek ne varsa degıstı.. syncro calısmıyor.. akslarda sıkıntı vardı.. bulunmuyor..
ruhsatında limited edition gecıyordu.. sanırım zamanında glader makına vardı ya almanyada yada burda dizele dönüştürmüsler.. frenlerı fln bnm makınanın frenlerıyle aynıydı..
-
Akslar aslinda cok kolay buldum :)
Onlerin aynisiymis :)
-
on numara hayırlı satışlar