Volkswagen Türkiye

Serbest Forum => İlanlar => Satılık => Konuyu başlatan: red polo - 26 Ocak 2012, 21:47:36

Başlık: arabama 3 gün önce taktırdıgım atiker marka sıralı gaz sisitemi satılık
Gönderen: red polo - 26 Ocak 2012, 21:47:36
arkadaşlar  1000 tl verip aldıgım gaz sisitemini içime sinmedigi için satıyorum sıralı 3 gün oldu taktıralı eger düşünürseniz arayın görüşelim şu anda arabanın üstünde calışır vaziyette bütün parcalarını söktürp almak şartıyla satılıktır ist içi olanlanlar arasın                                                                                                                                   0541 643 06 34                                                                                                                                                                                      şahin güleryüz                                                                                                                                                                                                                           [email protected]
Başlık: Ynt: arabama 3 gün önce taktırdıgım atiker marka sıralı gaz sisitemi satılık
Gönderen: tech_00 - 26 Ocak 2012, 22:20:39
Dostum aracının ateşlemesıne falan iyice baktırsaydın..hersey bıttıkten sora lpg ıle ılgılı nıhai kararını verseydın..
Başlık: Ynt: arabama 3 gün önce taktırdıgım atiker marka sıralı gaz sisitemi satılık
Gönderen: red polo - 26 Ocak 2012, 22:24:40
yok kardeşim  ya arabama zarar verdigini düşünüyorum motor sesi degişti valla arabada sogucam diye binmiyorum  lpg bana gelmez hafta sonu cıkartuırırım büyük ihtimalle