Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: denislaf - 19 Ocak 2012, 23:00:58
-
merhaba arkadaşlar uzun zamandır beni rahatsız eden bir problem bu . araç hareket halindeyken bozuk yollarda sağ ön arka 2 kapı çakur çukur sesler cıkarıyor kilitleri yağladım yine düzelmedi para bantıyla kilitlerin tutunduğu demir halkaları bantladım daha kalın yaptım bu sefer geçici olarak düzeldi ama açıp kapatılınca yine eski hallerine döndüler zamanla kapıda herhangi bi gevşeklikte yok gibi ama bilemedim yurt dışındada derdimi anlatana kadar bin bir takla atmam lazım :D bilgisi olan arkadaşların ilgisine =))
-
kronik mkII de bagaj
kronik mkIII de ön cam
kronik mkIV de ön kapı
uzaya gitsen düzelmez
-
kronik mkII de bagaj
kronik mkIII de ön cam
kronik mkIV de ön kapı
uzaya gitsen düzelmez
benim golf 11 yasında benimkinde niye yok kronıkte. Sadece kullugun ordan geliyor tıkırtı ^-^
-
senin ki daha önce uzaya gitmiş gelmiş ;)
-
yha arada konsolun alt kapaklarındanda tak tuk sesler geliyor boş bir günde komple sökesim var arabayı :D
-
senin ki daha önce uzaya gitmiş gelmiş ;)
sen uzaya gitsen düzelir dememissin ki :t
-
sen uzaya gitsen düzelir dememissin ki :t
evet sen demedim seninki dedim :t bu doğrultuda 11 yaşındaki arabandan ses gelmiyor olmaması bu tür seslerin kronik olmaması anlamına gelmiyor
dilersen bu konuda bir tez hazırlayıp bizlerede faydalı olabilirsin
yada tecrübeli ağbilerinden konuyu teyit edip fivri davranışlarda bulunmayabilirsin
iyi formlar
-
evet sen demedim seninki dedim :t bu doğrultuda 11 yaşındaki arabandan ses gelmiyor olmaması bu tür seslerin kronik olmaması anlamına gelmiyor
yada tecrübeli ağbilerinden konuyu teyit edip fivri davranışlarda bulunmayabilirsin
iyi formlar
:tamamdir
-
iyi formlar
tsk. Sanada iyi forumlar. Bu arada 2 tane daha arkadasımda golf var onlardada boyle bir problem yok. Bu nasıl kronik oluyor :-\
-
tsk. Sanada iyi forumlar. Bu arada 2 tane daha arkadasımda golf var onlardada boyle bir problem yok. Bu nasıl kronik oluyor :-\
:-\
-
Sorunun çözümü bende ^-^ Kapıları sökün gitsin hem ağırlık azaldığı için yakıtta azalıcaktır ;D
-
Sorunun çözümü bende ^-^ Kapıları sökün gitsin hem ağırlık azaldığı için yakıtta azalıcaktır ;D
:D :D benim sadece direksiyonla gitmem lazım, ki sunroofdan bile tıkırtı geliyo :D
-
:D :D benim sadece direksiyonla gitmem lazım, ki sunroofdan bile tıkırtı geliyo :D
Benimde tenteden geliyo nabak yani onuda sökersem geriye bişey kalmıyo zaten :D
-
Benimde tenteden geliyo nabak yani onuda sökersem geriye bişey kalmıyo zaten :D
;D ;D ;D ;D
-
kronik mkII de bagaj
kronik mkIII de ön cam
kronik mkIV de ön kapı
uzaya gitsen düzelmez
İsmail; bu tespitine göre mk1'de kronik sıkıntı yok diyebilir miyiz?
-
İsmail; bu tespitine göre mk1'de kronik sıkıntı yok diyebilir miyiz?
birader biliyorusn iyi kötü yıllardır golfe biniyoruz
binen kullanan arkadaşlarımızda var bu tıkırtılarla gıcırtılarla ilgili açılmış sadece bizim formda onlarca konu var
ben 2 kasaya da 3 kasaya da 4 kasayada bindim biniyorum
her hafta perşembe günleri sanayide eniştemin yanında yardım ederim gelen vw arbalarda bu tür sıkıntılarla mücadele eden ondan fazla ağbi kardeş tanıyorum hep aynı sorunlar ne söyleyim bu zamana kadar hiç mkI gelmedi bir tane var oda ustamın kendisinin topladı geçen sene sadece motor ve egsoz sesi geliyor başka gıcırtı varsada duyulmuyor
bende bütün bu deneyimimle yukarıya esprili birsey yazmıştım yanlış anlaşıldım
mkI de gıcırtı duyulmaması kronik desem :)
-
geçenlerde taşlı yollardan geçtim küllüğün ordan ağustos böceği gibi susmak bilmeyen gıcırtı sesi gelmeye başladı ertesi gün bindim ses kesilmişti
-
Aracımdan sadece el freninin butonundan geliyor bozuk yola girdiğimde allah nazardan saklasın... :)
-
birader biliyorusn iyi kötü yıllardır golfe biniyoruz
binen kullanan arkadaşlarımızda var bu tıkırtılarla gıcırtılarla ilgili açılmış sadece bizim formda onlarca konu var
ben 2 kasaya da 3 kasaya da 4 kasayada bindim biniyorum
her hafta perşembe günleri sanayide eniştemin yanında yardım ederim gelen vw arbalarda bu tür sıkıntılarla mücadele eden ondan fazla ağbi kardeş tanıyorum hep aynı sorunlar ne söyleyim bu zamana kadar hiç mkI gelmedi bir tane var oda ustamın kendisinin topladı geçen sene sadece motor ve egsoz sesi geliyor başka gıcırtı varsada duyulmuyor
bende bütün bu deneyimimle yukarıya esprili birsey yazmıştım yanlış anlaşıldım
mkI de gıcırtı duyulmaması kronik desem :)
Yok kardeşim ben yanlış anlamadım seni. Biraz latife yaptım.. MK1 bildiğim ve daha önceden bindiğim için biliyorum.. basit karoser ve basit döşeme sıfır ses..
-
Bende de ses geliyordu. WD40 kullandım. Kapı kilitlerine menteşelere heryere bol bol sıkın.Sses bunlardan kaynaklı ise kaybolacaktır.