tır Åoföründen binicisine satılık modifiye edilmiÅ araç - /aracın debriyaj seti volantıyla birlikte yani deÄiÅti-4 adet gazlı amortisor yenideÄiÅti...205/45/16-- cant ve lastıkler yenı alındı-aküsü yeni takıldı..tüv muayenesı 1 yıl daha var. --aracın tüm yedek parcaları mevcut..4 kapı, ön arka karut, ön griller, ön ve arka tamponlar, alt tablo,, dingili,, Åanzumanı,, yedek motorun blok hariç tüm aksamı,, silindir kapaÄı,, grank,, mazot pompası,, pistonlarına varana kadar..yani ; kısaca tüm yedek parçalarıyla birlikte verecem...aklıma gelenler bunlar isteyene telefonda her Åey anlatılır..arabam biniciye gider..araç klimalıdır..arka dingili gti disk dingili yapıldı….güneÅlite tv vcd ekran....araç 1.9-tdi dir...(almanyadan aynı arabadan bir tane aldım parçaladım getırdım..yedek parçaları onlardır. ( arac oguzun o Åimdi asker )
arkadasım resim koysan arabayı gorurduk en azından bendede 1.9 td var numara verırsen parcalar tek tek satar mısın
OÄuzhanın haberi var mı? ???
Araç bu olsa gerek ??? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-1997-golf-tdi-modifiyeli-71139657/detay
Evet abi ilandaki araç doÄru
Ben bu arabayı Ceva Lojistik'te çok gördüm. Bunun sahibi kimdir acaba?
Sizce arkadaslar alınır mı?
Alıntı yapılan: ak8624 - 16 Ocak 2012, 18:50:05
Sizce arkadaslar alınır mı?
evet alınır araç gercekten cok temiz oÄuzhan baya dikkatli kullanıyor ben aracı yakından cok iyi biliyorum 4 cam otomatik kaçmayacak bi araç eÄer düÅünen varsa
İlandan OÄuzhan'ın haberi var. Motor sonradan atıldı doÄru. Orjinali benzinli. Ama orjinal dizellerden çok daha bakımlı ve temiz bir araç. Zaten yukarıda saydıÄı yedek parçaları biriktiren bi adam arabasına nası deÄer verdiÄini belli ediyor. Dizel düÅünen varsa gitsin baksın piÅman olmaz.
bu araç önce benzinliymiÅ, Åimdi mazotlu. yani bu ruhsata iÅli mi? yasal mı yani? tüvden geçiyor mu böyle araçlar?
herÅeyi yasal hiçbir sıkıntısı yok aracın....
Türkiyedeki en kapsamlı swaplarından biri.. bence temiz bir araba dizel sevenler ilgilensin derim..
swap derken ? orjınal degıl mı arac ?
Alıntı yapılan: servet_volt - 29 Ocak 2012, 02:50:43
swap derken ? orjınal degıl mı arac ?
Akın TR de o kadar swap var ki benzinliden dizele cevrilen say say bitmez onlardan biri iÅte..
1Z var üzerinde hatırladıÄım Made in RüzgarAhmet iÅi
Sen AAZ ile devam et AFN olmadıkça kendini riske atma.Zordur bulmak ama nasip iÅi bigün denk gelir bilemezsin.
benzinliden dönen arac komple motor atılmıÅsa sorun yok sanıyorum bazılarının sadece üst kapak ile döndürüyorlarmıŠbazen Åanzuman uyumsuzlugu dikkat ceker benzinli sanz dizel motor araba hantal kalabilir birde bana gore en kotu olayı yalıtım meselesi
Alıntı yapılan: chyfchy - 29 Ocak 2012, 13:15:08
Akın TR de o kadar swap var ki benzinliden dizele cevrilen say say bitmez onlardan biri iÅte..
Sen AAZ ile devam et AFN olmadıkça kendini riske atma.Zordur bulmak ama nasip iÅi bigün denk gelir bilemezsin.
aynen made in rüzgar ahmet te dönüÅtürüldüarac komple motor deÄiÅti elektirik tesisatı deÄiÅti vs. ama arac sorunsuz hatta sılogunu GTİ canavarı TDİ :D ve gercektende ilk iki viteste GTİ ları baya zorluyor
Alıntı yapılan: CoX_BoY - 29 Ocak 2012, 17:20:50
aynen made in rüzgar ahmet te dönüÅtürüldüarac komple motor deÄiÅti elektirik tesisatı deÄiÅti vs. ama arac sorunsuz hatta sılogunu GTİ canavarı TDİ :D ve gercektende ilk iki viteste GTİ ları baya zorluyor
Sportline ile aklını almıÅtım en son ama 8)
yürü be Hasan :saskin:
Alıntı yapılan: CoX_BoY - 29 Ocak 2012, 17:20:50
benzinliden dizele gecince motor elektrik tesisatı deÄiÅiyor mecburen.Sorunludur sorunsuzdur buna vakıf deÄilim.Ben ne gördüm ne deduydum daha GTİ canavarı oldugunu bu aracın hele stock ise 1Z 90ps ve bence biraz Åehir efsanesi. 0-100 degerleri, hangi vites oranları hangi devir aralıÄı ortada.
AFN 110ps safe chipli desen belki.
Fakat senin posttan sonraki postta cevap gelmiÅ ::)
Satanada alanada hayırlı olsun diyelim.
Alıntı yapılan: chyfchy - 29 Ocak 2012, 13:15:08
bızım araclarda olmayan ozellıkler benzınlılerde var malesef. en onemlısı abs ve aırbag
bu aracı almayı dusundum aslında ama kendı aracımı satmadan alamazdım.
IZ ıle AAZ arasında sadece ıntercooler farkı var zaten onada kendı ımkanlarımla bı cozum bulucam artık.
AAZ motorları sevıyorum mekanık herseyı sorunsuz ama temızını bulmak gerek bıde ustasına denk gelmek gerek..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-vw-golf-1-9-tdi-1997-modifiye-72738884/detay#
Alıntı yapılan: HecctoR - 30 Ocak 2012, 03:21:01
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-vw-golf-1-9-tdi-1997-modifiye-72738884/detay#
araç kocaelide deÄilmiydi ya trabzon yomra diyor el mi deÄiÅtirdi yoksa ??? bi bakasımız var araca napıcaz?
Alıntı yapılan: MeTHea35 - 02 Şubat 2012, 03:00:54
araç kocaelide deÄilmiydi ya trabzon yomra diyor el mi deÄiÅtirdi yoksa ??? bi bakasımız var araca napıcaz?
aile trabzonlu
napcez Åimdi :D
Alıntı yapılan: chyfchy - 29 Ocak 2012, 20:05:15
benzinliden dizele gecince motor elektrik tesisatı deÄiÅiyor mecburen.Sorunludur sorunsuzdur buna vakıf deÄilim.Ben ne gördüm ne deduydum daha GTİ canavarı oldugunu bu aracın hele stock ise 1Z 90ps ve bence biraz Åehir efsanesi. 0-100 degerleri, hangi vites oranları hangi devir aralıÄı ortada.
AFN 110ps safe chipli desen belki.
Fakat senin posttan sonraki postta cevap gelmiÅ ::)
Satanada alanada hayırlı olsun diyelim.
arkadaÅ ben cok büyük bir olayı kasetmedim 2 vitesin sonuna kadar arka tomponda geliyor lak diye ayıramıyorsun onu demek istiyorum yoksa tabiki bir GTİ peÅinden gelmez ki bende mk1 GTİ kullanıcısım araç sorunsuz ben kullandımda aracı alacak insa piÅman olmayacagı bir arac heleki yanında bis sürü yedek parcasınıda verecekler
Alıntı yapılan: MeTHea35 - 02 Şubat 2012, 13:19:26
napcez Åimdi :D
araç halen kocaelinde görmek istersen isyediÄin zaman gelip görebilirsin
OÄuzhanın kardeÅi doÄukan buradan sana sesleniyorum. En son buluÅmada çekilen uzun video nerede?