Volkswagen Türkiye
Serbest Forum => İlanlar => Satılık => Konuyu başlatan: freegane - 09 Ocak 2012, 20:10:05
-
Arkadaşlar farklı konu başlıkları altında konu ilerlediği için bu şekilde bir duyuru yapmayı uygun gördüm. R32 spoiler siparişini ve yanında yan marşpier ile arka tamponunun siparişini verdim. Bir aksilik olmaz ise ürünler Şubat ayında daha önce söz verdiğim gibi elimizde olacak. Ancak özellikle yan marşpiyer ve arka tamponu kısıtlı sayıda istedim.Yurt dışında dolar artışından meydana gelen hammadde ve işçilik malşiyetleri oradaki fiyatları arttırdığı gibi Türkiye'de gümrük vergilerinin arttırılması ve yine 1.90 TL civarında seyreden dolar kuru bizim maliyetlerimizi arttırdı. Bu nedenle yan marşpiyerin fiyatı aşağı yukarı 400 ile 600,arka tampon ise 550 ile 750 TL aralığında bir fiyat olacak. Arka spoiler için 150 TL'lik fiyatı korumaya çalışıyorum belki 10-20 lira fazla olabilir. Bununla birlikte komple kiti almak isteyen olursa komple kiite ayrı bir fiyat çıkartacam. Ürün adetleri; arka spoilerden 30, fiyatlarından dolayı arka tampon ve yan marşpiyerlerden sadece 5'er tane gelecek. Yani 5 takım body kitimiz olacak. Bunun 1 takımını ben kendime ayırıyorum,diğer bir takımıda başka bir arkadaşımız rezerve etti son 3 takım body kit kalıyor bu nedenle ciddi bir şekilde bu body kitten almak isteyen olursa önceden bana haber verip rezerv ettirebilir. Bunun yanında Golf Mk5 için ABT spoilerde gelecek.
İlerleyen dönemde ise Polo 6R sis takımı (sis farı ve kapakları ile birlikte),Golf 4 ledli gündüz farı,Golf Mk6 R20 body kiti getirtmek için çabalarım sürüyor :)
-
merhabalar komple takım almak isterim fiyat nasıl olur ortalama benimde elime subat ortası gibi bi para geçicek heba olmasın :tamamdir birde bu ürünler plastikmi fibermi?
-
birde ön tamponlarda far yıkama delikleri var mı? ı
-
bildiğim kadarıyla ürünler plastikti ve kaliteli bir malzemeden. kesin bilgiyi gani abi verecektir
-
merhabalar komple takım almak isterim fiyat nasıl olur ortalama benimde elime subat ortası gibi bi para geçicek heba olmasın :tamamdir birde bu ürünler plastikmi fibermi?
fiber degil bildigim kadar gani fibere karsı :D
-
sisler nasıl bısey beni aydınlatırmısın :)birde golf 4 için mı?? Gündüz ledlerin fotosu var mı?
-
sisler için daha erken Umut ama yaza doğru veya yazın getirtmeyi düşünüyorum benim çok hoşuma gitti,güzel görünüyor :) bakalım bi fiyatları çıksın nedir ne değildir o zaman belli olacak. Leonerdi malzemeler plastik Umut'un da dediği gibi ben fibere karşıyım :) Bir kaç alternatif vardı arka tamponlar için bir miktar daha ucuza getirebilirdik aslında ama ben kendim olsam o kadar verdikten sonra 100 lira fazla verir iyisini alırdım dedim o yüzden bulunabilecek en iyisini getirtiyorum. En ince detaylarına kadar birebir aynısı yapılmış bir ürün. Ön tamponlar zaten daha önceden gelmişti elimde mevcut müsait olduğun birgün yolun batıkente düşerse sana gösterebilirim en azından malzeme hakkında fikir sahibi olursun. Türkiye'de ki Golf'lerde far yıkama genelde olmadığı için o dönem far yıkamasız modelini getirtmiştik ama arabasında far yıkama sistemi olanlar kendi aracı üzerinden çıkan sistemi aynı şekilde bu tampona aktarabilir
-
rezerve beniim galiba gani kardeş
-
erdi merhaba 2001 golf mk4 GTI aldım gümüş renk, R32 yapacam hayırlısı ile
-
rezerve beniim galiba gani kardeş
evet Yasin, 1. rezerv sen,2. rezerv benim :)
-
yasin abi merhabalar bende satmaktan vazgeçtim bende düşünüyorum r32 özellikle arkadan çok hoşuma gidiyor şu ledli farları olan bi araba vardı o mu yoksa hayırlı olsun bu arada. Sende son noktaya gelmissin abi :D bende TDI dı 1.6 ydı derken GTI de buldum kendimi :))
-
abi ozaman ben yarın uğrarım sana hem zaten biraz işim var ostimde adres verebilcen mi??
-
Arkadaşlar ikiniz içinde söylüyorum bunu GTI'larınızın kıymetini bilin. Ben ve Alper yıllardır Mk4 GTI peşinde koşuyoruz biz hazır olduğumuzda araba bulamıyoruz,araba bulduğumuzda biz hazırlıksız oluyoruz. Sanırım nasipte yok diyorum artık,bir 1.6 Golf'ü her zaman bulabilirsiniz piyasasının 1000 lira fazlasını verdiğinizde en temizini alırsınız ama GTI öyle değil işte. Hele temiz bir GTI'ınız varsa satmadan önce 2 değil en az 3-4 kere düşünün ;)
-
Ostim'de işini bitirmeye yakın ara beni buluşuruz. Dükkan değil benim ki depo :) o yüzden sürekli orada olmuyorum,batıkent metronun oraya yakın zaten beraber gideriz
-
yok o arabayı almadım. aldığım arabanın 1 yıldır arkasından koşuyordum nasip geçen haftaymış. tmeiz ve kusursuz 4 kapı aldım, allah kaza bela vermesin cümlemize
-
amiin bi gün yanyana fotoda çekiniriz inşallah r32 body lerimizle :)) allah kaza bela vermesin cidden geçen asvalt kamyonu sürttü bana şerefsiz neyseki çok bişey yok allahtan boyalı çamurluğa sürtmüş :DD
-
amiin bi gün yanyana fotoda çekiniriz inşallah r32 body lerimizle :)) allah kaza bela vermesin cidden geçen asvalt kamyonu sürttü bana şerefsiz neyseki çok bişey yok allahtan boyalı çamurluğa sürtmüş :DD
oluyor ufak tefek şeyler. nazar boncukları
-
gani abi tampon eki de varmı sende
-
Arkadaşlar ikiniz içinde söylüyorum bunu GTI'larınızın kıymetini bilin. Ben ve Alper yıllardır Mk4 GTI peşinde koşuyoruz biz hazır olduğumuzda araba bulamıyoruz,araba bulduğumuzda biz hazırlıksız oluyoruz. Sanırım nasipte yok diyorum artık,bir 1.6 Golf'ü her zaman bulabilirsiniz piyasasının 1000 lira fazlasını verdiğinizde en temizini alırsınız ama GTI öyle değil işte. Hele temiz bir GTI'ınız varsa satmadan önce 2 değil en az 3-4 kere düşünün ;)
sen alacaktın o 1.8t ibizayı :D senden de ben alacaktım :D
-
Gani bey ön tampon varmı hala elinizde fiber olan r32 tamponundan bıktım
-
Ahmet bey,özel mesajla cevap gönderdim. Teşekkürler
-
çok uzun zaman olmuş. hortlatıyorum sanırım ama başlık güncel mi? spoiler var mı?
-
Spoyler mevcut Tolga.
-
slm eğer elinizde R32 body kiti varsa almak isterim
-
çok uzun zaman olmuş. hortlatıyorum sanırım ama başlık güncel mi? spoiler var mı?
olmaz mı Tolga abi en son ben aldım sanırım ama elinde var Gani abinin ve eğer alırsan göreceksin ki öyle fiberden kalitesiz ürünlerden değil tertemiz ve sapa sağlam ve hayret verici bir şekilde hafif :o
-
komple kit değil ama spoiler kesinlikle alacağım Allah ömür verirse. ama 1-2 ay beklemek zorundayım. şu ara çocukların kumbarasını da kırıp içindeki parayı da katıp kasko yaptırma düşüncesindeyim öncelikli olarak. :p
kısaca spoiler kesinlikle, ön tampon opsiyonlu. keşke kenarda köşede 3-5 olaydı da komple kit alabilseydim.
-
Elimde malesef full kit yok arkadaşlar,sadece ön tampon ve arka spoyler mevcut. Arka tamponun aşırı pahalı olması ve yan marşpiyerlerin Türkiye'de fiber olarak yapılması sebebiyle getirtmedim. Ancak özel sipariş isteyen olursa yardımcı olmaya çalışırım.
-
ön tamponun fiyatını öğrenebilirmiyim birde hangimalzemeden yapıldığı yapıldığını
-
ön tamponun fiyatını öğrenebilirmiyim birde hangimalzemeden yapıldığı yapıldığını
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-vw-golf-4-r32-model-on-tampon-91104398/detay/
site üyelerine 400 lira fiyatı var,poliüretan plastik malzemeden yapılmıştır dayanıklı ve esnek bir malzemedir. Araca uyumu tamdır. Sitede alan arkadaşlardan referans alabilirsiniz,son gönderdiğim malzemenin uygulama resimleride aşağıdaki gibidir. Yalnız tamponun altındaki ek Cupra liptir,tampona dahil değildir :)
(http://gorsel.vwtr.net/foecarse/tfdtyjm/IOsor.jpg)
(http://gorsel.vwtr.net/foecarse/tfdtyjm/MqSQP.jpg)
(http://gorsel.vwtr.net/foecarse/tfdtyjm/rIdiG.jpg)