Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: hakkut - 02 Ocak 2012, 22:42:28
-
Merhaba arkadaşlar,
yurtdışına gideceğimden dolayı arabamı satmayı düşünüyorum. Ancak gerek sahibinden gerekse arabam.com daki ilanlardaki çork farklı fiyat aralıklarından dolayı arabama fiyat belirlemede yardımlarınızı istiyorum. Arabam hakkkında kısa bilgi vereyim
2001 model 1.6 8V trendline
172 bin kmde, LPG si var
Şehiriçi 100 kmde 10 lt, şehirlerearası 8 lt yakıyor.
Bakımlarını aksatmadan yapıyorum motor iyi durumda. Arada bir otobana çıktığımda urla karaburun arasındaki düzlükte 210 km hız yapıyorum.
ön tampon orjinali ile değişti. arka tampon ve bir kamyonun çizmesinden dolayı sağ çamurluk ile sağ arka kapıda lokal boya var.
160bin kmde triger setini devir daim pompası dahil tüm set değişti.
amerikan çizilmez cam filmi var. Ayrıca armster marka kolçak var.
Sizce arabam 19.5 bin eder mi?
Selamlar.
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-acil-ilk-gelen-alirrrrr-58219642/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2001-vw-golf-comfortline-otomatik-sunroof-lu-degisen-yokk-69736994/detay
şu iki araca bir bakın derim.ikisi de çok dolu ve uygun fiyatlı araçlar.böyle araçlar varken sizin araca 19,500 veren çıkmayabilir.ama tabi ki sizin tercihiniz yanlış anlamayın.istediğiniz fiyatı talep etmek hakkınız.benimki sadece bir değerlendirme.
-
Gence 1. verdiğin link biraz fazla uygun ihale mihaleyi geçtimde onda var bi nane bence :)
-
2001 model comfortline 18 bin TL'ye de var 24.5 bin TL'ye de var. Ayrıca link verdiğiniz araçlara dikkat etmek lazım belden aşağısı boyalı galericilerin bir kazası yok dediğine inanmam ben. Diğerin de LPG 1 ay önce takılmış. Bu da bir soru işareti. LPG'den muzdarip olup ta satıp kurtulmak isteyen çok kişi biliyorum.
Yakın zamanda aracını satan veya golf alan yok mu aramızda.
-
arkadaşım araba alıcısına satılır...
alıcısını bulursan 19.000-20.000e gider.
sen arabanın durumuna göre belirle fiyatını ondan sonra ver ilanını.
şimdi arabanın durumu nedir ne değildir bilemediğimiz için net bişey söylemek imkansız.
-
merhaba 15 gün önce golf aldım yaklasık 6 aydır golf pıyasasını arastırıyorum aracın trendlıne dolayısıyla jant yok dıjıtal klıma yok dosemesı kumaş bunlar en belırgın ozellıkler km170 bınde on tampon degısmıs demıssın ama on tamponlar vıdalı eger altında bisey yoksa kımse tamponun degıstıgını anlamaz yanı oda olumsuz bır etken benım sahsı fıkrım 17.5 en fazla 18 eder ama golf sevdasına yenı dusmus pıyasasını bılmeyeı bulursan 19 da verır hayırlısı olsun
-
trend olması dezavantaj, LPG'li olmasını da avantaj olarak görüyorum.
Bakımlarını yaptığın için istediğin rakam iyi diyebilirim. Acele etmezsen istediğin rakama satabilirisin. :)
-
2001 model comfortline 18 bin TL'ye de var 24.5 bin TL'ye de var. Ayrıca link verdiğiniz araçlara dikkat etmek lazım belden aşağısı boyalı galericilerin bir kazası yok dediğine inanmam ben. Diğerin de LPG 1 ay önce takılmış. Bu da bir soru işareti. LPG'den muzdarip olup ta satıp kurtulmak isteyen çok kişi biliyorum.
Yakın zamanda aracını satan veya golf alan yok mu aramızda.
Yaklaşık 2 ay önce 2001 comfortline 105.000 km de 2 parça boyalı benzinli Golf umü 21.000 TL ye verdim.
Bence aracınız 18 ile 19 arasındaki fiyatı normaldir ama sizin gönlünüzde dilediğiniz fiyat var ise onunda alıcısı illa olur :tamamdir
-
Bunları okuduk dan sonra arabamı satasım geldi valla 2001 comfortline 74,000 km de 1 parça boya var lpg yok 24,000 TL verdi 1 kişi 23,000 TL verdi 2 kişi vermedim.. :saygılar
-
benim arabam 2003 model edition lpgli 150.000 km'de iki parça çizikten dolayı lokal boya var.(sol ön çamurluk ve ön kapı)
motoru maşallah canawar.
yazın biri ısrarlı bir şekilde 23.000 verdi ama düşünmedim.
bugünde satmayı düşünsem 23.000 derim ve ederide bence odur.
--fikir oluşturması açısından söylüyorum---
-
bence acele etmeyin...fotolarını koyun internete...dediğiniz gibi rakamlar değişken...
-
Bunları okuduk dan sonra arabamı satasım geldi valla 2001 comfortline 74,000 km de 1 parça boya var lpg yok 24,000 TL verdi 1 kişi 23,000 TL verdi 2 kişi vermedim.. :saygılar
çok guzel fıyat kardesım eger cok fazla ozellık aramıyorsan arac bulman zor olmayacaktır bence bu fıyata ver
benım aracım 2003 grı comfort 16V sunrooflu lpg lı 115 bınde sadece sol arka camurluk agzında 3 karıs boya var duz vıtes 26 dan asagıya vermem dıjıtal klıma vs..
-
Bence eder şehirden şehire fiyatlarda da oynama oluyor.Bende 2004 pasific 1.6 16v var araçta boya yok değişen yok km orjinal 77000 de araç.Bende versem 25.500 e veririm sanırım.
-
benimde icimde kaldı sunroof lu bı golf alıp bıncem ılerde dıgıtal klımada koltuk ısıtmada olcak :D
-
benimde icimde kaldı sunroof lu bı golf alıp bıncem ılerde dıgıtal klımada koltuk ısıtmada olcak :D
kardesım bende 124 kasa mercedes vardı makyajlı kasa full onu sattım golf hayalım vardı mercedes tende sunroof bagımlılık yapmıstı illa sunrooflu olacak dedim sonra araştırdım 16V ler daha iyiymiş 16v olacak dedim ama bu seferde pasificler çıktı önüme bende pasific döşeme vs sevmiyorum illa comfortline olacak dedim 6 ayın sonunda aradıgımı buldum ama yınede ne sunroofu mercedes ın yerını tutabılır nede hızı :) valla 94 model siyah E2 paket orjinal bı arac bulsam hemen satarım :) ama ben bıraz fazla pınpırıklıyım oyle kolay begenemıyorum sımdılık en ıyısı bu :)
-
off offf fiyatlara bak maşallah havalarda uçuyor arkadaşlar ne bu açık artırma :D
-
off offf fiyatlara bak maşallah havalarda uçuyor arkadaşlar ne bu açık artırma :D
;D ;D :D :D ;D ;D
-
24.000 - 26.000 li rakamlar golf 4 için uçuk rakamlar bence de...
-
24 25 verilir,
nasıl verilir 130 luk tdi veya gti olması kaydıyla. ;)
-
konuya bende bora'mı dahil etsem hazır konusu açılmışken bnde sizlerden fiyat konusunda fikir alsam. çünkü piyasa cok dengesiz 19'a da bora var 26ya da hani neye göre belirliyoruz bende anlamadım. aracım 8v comfort siyah bora 108binde. yaptığım masrafı ve bakımı açtığım konulara bakarak anlayabilirsiniz :D okadar hasta bi adamım :) değiştirilecek nekadar set varsa değişti :D motoru güzel her nekadar ben memnun kalmasam da binen herkes maşallah aracın cok temiz tıkır tıkır tıs ses yok böyle bora zor bulursun satma sakın diyolar ama işte ben biraz mükemmelliyetçiyim :D çelik jantları yeni taktım sayılır camlar 3 numara filmli lastikler er300 brigstone daha 2.taksidi yeni ödendi :D
panpalar bu araba nekadar eder şimdi :D
-
trabzonda 69 000 kmde golf 4 27.500 e satıldı..
-
ben ilerde alabilirim bu sekılde :D
-
arkadaslar temız masrafsız araba bence eder neden eder ?
golf 5 gerek motorunun FSI olması gerek tasarımının yüksek ve golf sınıfına uygun olmaması sebebi ile tercih edilen bir otomobil değil dolayısıyla bu fiyatlara golf6 da alınamayacağına göre en ıyısı golf 4 almak onun ıcın temızını bulan bu paraları verıyor bende aracımı pahalıya aldam daha 15 gun once ama memnunum şükürler olsun
-
hay maşşallah :D
-
Trabzon boyle kardesım komple boyalı arabayı, parca degısmıs arabayı elden cıkartmak ıcın kırk dereden su getırırsın fıyatını istediğin kadar asagıya cek yınede cok zor satarsın buralarda komple boyalı araba bınmek hayat kadınıyla evlenmek gıbı goruluyor :D orjınal arabayıda ıstedıgın fıyata satarsın hea bırde tofas pıyasası var onu hala çözmüş değilim arabanın boyası komple güneş yanığıdır adam orjinalliği bozulmasın diye boyatmaz :) öyle gezer
-
Trabzon boyle kardesım komple boyalı arabayı, parca degısmıs arabayı elden cıkartmak ıcın kırk dereden su getırırsın fıyatını istediğin kadar asagıya cek yınede cok zor satarsın buralarda komple boyalı araba bınmek hayat kadınıyla evlenmek gıbı goruluyor :D orjınal arabayıda ıstedıgın fıyata satarsın hea bırde tofas pıyasası var onu hala çözmüş değilim arabanın boyası komple güneş yanığıdır adam orjinalliği bozulmasın diye boyatmaz :) öyle gezer
satarken oraya getirim aracı ozaman ;)
-
satarken oraya getirim aracı ozaman ;)
aynen trabzonda çok sağlam golf ve mercedes piyasası var ortalık 124 kasa mercedes doldu ama onun tadı baska
-
Arkadaşlar yeni başlık açmak istemedim. Golf 4 arıyorum km si uygun temiz ama birtürlü denk düşmüyor bir kaç temizine rasladım ama fiyatlar çok uçuk geldi bana. 2001 model Golf 4 Comfortline 135000 km bir parça boyalı 23000 istiyorlar. Lpg yok aldıktan sonra taktırıyım desem iyi 25000 liraya malolacak. 25000 liraya Golf 5 alsammı diye karamsarlığa düştüm. İlk öncelikli düşüncem kesinlikle Golf 4 Comfortline ama nebileyim bu fiyata modeli yüksek Golf 5 alınabilir. Golf4 ve golf 5 arasındaki önerileriniz ve fiyat konusundaki düşünceleriniz nasıl. Formu hergün ilgiyle takip ediyorum çok güzel paylaşımlar oluyor. Şimdiden teşekkürler.
-
Arkadaşlar yeni başlık açmak istemedim. Golf 4 arıyorum km si uygun temiz ama birtürlü denk düşmüyor bir kaç temizine rasladım ama fiyatlar çok uçuk geldi bana. 2001 model Golf 4 Comfortline 135000 km bir parça boyalı 23000 istiyorlar. Lpg yok aldıktan sonra taktırıyım desem iyi 25000 liraya malolacak. 25000 liraya Golf 5 alsammı diye karamsarlığa düştüm. İlk öncelikli düşüncem kesinlikle Golf 4 Comfortline ama nebileyim bu fiyata modeli yüksek Golf 5 alınabilir. Golf4 ve golf 5 arasındaki önerileriniz ve fiyat konusundaki düşünceleriniz nasıl. Formu hergün ilgiyle takip ediyorum çok güzel paylaşımlar oluyor. Şimdiden teşekkürler.
http://www.vwtr.net/forum/satilik/4-kasa-golfumu-satiyorum-t27420.0.html
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-masrafsiz-2001-comfortline-72869333/detay/
berki işine yarar ;)
-
İlginizden dolayı teşekkürler. Bu arada sizin aracınızda çok güzel duruyor maşallah diğer konu başlıklarından fotolarını gördüm Allah kaza bela vermesin. İnş. böyle temiz bir Golf 4 de bize ve diğer Golf 4 arayan arkadaşlara nasip olur.
Arkadaşlar düşüncelerimi yazmak istiyorum.Golf 4 nasip olursa bazı kriterlerim var gümüş gri değişensiz bir kaç parça boya olabilir kazası olamadan. Lpg olmaması önemli değil ben aldıktan sonra da taktırabilirim böylesi daha güzel olur motor bakımından. Dediğim gibi bu durumlara dikkat etmeye çalışıyorum haliyle aradığım aracın istediğim özelliklere göre bulmak ne kadar kolay onuda bilmiyorum ancak nasip meselesi.Belirttiğim gibi fiyat kosusundada çok farklı fiyatlar var özellikle Golf 4 lerin fiyatları diğer ikinci el araçlara göre biraz fazla. Ama Golf 4 ayrı bir tutku herhalde. Sizce diğer mesajımda belirtmiş olduğum Golf4 için 23000 lira verilirmi bir lpg 25000 liraya gelir. Kararsız kaldım....
-
Acele etme ben 2 ay bulamadım neredeyse honda cıvıc alacaktım ki denk geldi sonunda...
aracı satan pek piyasasını bilmiyordu ve 21,000 e aldım 2 hafta sonra 24,000 verdiler :D :D vermedim anlayacağın hastası çok 4 kasaların
-
Golf 4 e binmek bile nasip olmadı :'( gördüğüm zaman bile çook çook farkı oluyor bakalım temiz birşey nasip olurda binebilirsek ozaman halımız nasıl olur düşünemiyorum bile :sevgi: :sevgi:
-
arkadas biniciysen ha 22 almıssın ha 23 veya 20 hiç önemli degil. Arama 3-5. Ben golfumu almadan once abartmadan soyluyorum tam 6 ay aradım. Bir ara bunaldım opel astra alacaktım kı sonunda buldum. Ben 21 aldım aldıgımda arbam 105 bindeydi ve lpg yoktu. Bende sen gibi diyordum alınca lpg taktırırım diye ama simdi kıyıpta taktıramıyorum. 4,40 benzin alıp biniyorum. Golf askı bir baska :sevgi: hiç birseye degişilmez
-
Hepsini Geçtimde Ustam Benim 2 Tane Golfüm Oldu Ve Bu Değerlere Hiç Bir Şekilde Ulaşmadı Bence Yanlışın Var Şehir İçi 1000 Km'yi 100 Tl'ye Yapamazsın Hiç Sanmıyorum