Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: Apaydin - 28 Aralık 2011, 17:39:32
-
Slmlar arkadaşlar. Önceden konu açılmıştır belki ama yinede bilgi için paylaşmak istedim. Aracımızın üretim yerini linki kullanarak bakabiliyoruz. Benim ki production plant Wolfsburg
http://igorweb.org/vindec/
-
Wolfsburg ÇIKTI
-
Slmlar arkadaşlar. Önceden konu açılmıştır belki ama yinede bilgi için paylaşmak istedim. Aracımızın üretim yerini linki kullanarak bakabiliyoruz. Benim ki production plant Wolfsburg
http://igorweb.org/vindec/
Eyvallah ama bir sorum olacak; burya girilecek numara hangisi ve bu numarayı nereden buluruz?
-
Eyvallah ama bir sorum olacak; burya girilecek numara hangisi ve bu numarayı nereden buluruz?
ruhsatta yazılı :D
-
Wolfsburg ÇIKTI
benimkide wolfsburg :)
-
Tesekkurler. 2002 Wolfsburg (D) cikti.
-
şase no giriyosun
-
şase no giriyosun
Eyvallah red_dragon . Wolfsburg üretimi çıktı benim arabada...:)
-
2004 bcb Bratislava (SK) kayıtlı.galiba bu tarihlerde üretim slovakyada yapıldı.geneli böyle gibi.2001 ve öncesi-2002 ler almanya üretim
-
2004 bcb Bratislava (SK) kayıtlı.galiba bu tarihlerde üretim slovakyada yapıldı.geneli böyle gibi.2001 ve öncesi-2002 ler almanya üretim
benim araçta 2004 model BCB motor.. ben baktım, "production plant Wolfsburg (D)" çıktı..
-
bazı confortline modelleri almanya olmuyor.arada fark varmı peki?işcilik bakımından?
-
production plant Wolfsburg (D) cıktı :)
-
Verdiğim link haricinde aracınızın şasi numarasının soldan 11. karakteri size arabanızın hangi fabrikada üretildiğini gösterebilir. vw-skoda karışık.
W Wolfsburg, Germany
A Ingolstadt, Germany
B Brussels, Belgium
C Taipei, Taiwan
D Bratislava, Slovakia
E Emden, Germany
G Steyr/Graz, Austria
H Hannover, Germany
J Jakarta, Indonesia
K Karmann, Osnabruck Germany
M Puebla, Mexico
N Neckarsulm, Germany
P Mosel, Germany
R Martorell, Barcelona, Spain
S Stuttgart, Germany
T Kvasiny, Czech Republic
U Uitenhage, South Africa
V Palmela, Portugal (previously Westmoreland, USA)
X Poznan, Poland
Y Pamplona, Spain
-
güzel paylaşım teşekkürler :tamamdir
-
2000 1,6 sr bora trendline ; production plant Wolfsburg (D)
-
güzel paylaşım teşekkürler :tamamdir
Rica ederim faydalı olabildiysem :D
-
production plant Wolfsburg (D)
-
2004 golf PACIFIC benim ruhsatta şase no 11. harf D ve üretiim yeri slovakya görünüyo yukardaki bilgilere göre. verilen link i tıkladım ama açamadım ordan teyit edemedim.
slovakya olması bi dezavantaj mı arkadaşlar bilgi sahibi olmak için soruyorum.
-
2004 golf PACIFIC benim ruhsatta şase no 11. harf D ve üretiim yeri slovakya görünüyo yukardaki bilgilere göre. verilen link i tıkladım ama açamadım ordan teyit edemedim.
slovakya olması bi dezavantaj mı arkadaşlar bilgi sahibi olmak için soruyorum.
Verdiğim link çalışıyor, şase numarasını girip sorgularsan arkadaşların ulaştığı bilgiler gibi "production plant ....... ?" sende teyit edebilirsin. :tamamdir
-
benimde d olarak geçiyor.bratislava.arkadaşın aracına baktık onda meksika çıktı :) üst modeller genelde başka ülkelerdede üretilmiş.98-2001 arası üretimler genlde almanya bildiğim kadarıyla.
-
Bildiğim kadarıyla en köklü ve ilk fabrikası Wolfsburg da.