Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf III => Konuyu başlatan: zaykoo - 27 Aralık 2011, 23:37:10
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-bundan-baska-yok-full-full-sport-paket-64328764/detay bu arabayı bilen varmı arkadaşlar niyetimiz var almaya ama biraz karasısız.km orjinalmi değilmi biraz düşündürdü sizce ne yapmalı :(
-
Valla bu tonda kırmızı golf 3 te varmı bilmiyorum ilk defa gördüm komple boyalı olabilir zira çok güzel aracın boyası :)
kazası değişeni yok demiş ama komple boyanmış bi araçsa eğer baktırmak lazım
boyaya yada ufak tefek kazalara takılma. İyi bi kaportacı ve motor ustasına götür.İşini bilen bi Usta motorun durumundan anlar zaten km düşürülmüşmü diye. Direksiyon ve vites topuzundaki yıpranmayada bakabilirsin.
-
94 model 1.8'lerde bu kadar özellik varmıydı ya ?
-
94 model 1.8'lerde bu kadar özellik varmıydı ya ?
Aynen bende bunu merak ettim :o 94 model 1.8 CL'de bu kadar donanım? Özellikle Airbag? acaba 1 mi 2 mi? :D 4 cam elektrikli? :D Volkswagen 1.8 motorlu araçları bi ayrı donatıyor galiba :D
-
Farları hoşuma gitti ama :tamamdir
-
1- Bu araba CL değil GL yanlış yazmış.
2- Komple boyalı
3- 94 model değil bu araba,muhtemelen gümrük girişinde yanlış yazılmış. 96 veya 97 model.
Koltukları ya kadifedir,ya da GTI koltuklarındandır. Ağır kazası yoksa kesinlikle alınacak araba :tamamdir
-
aracı ciğerine kadar biliyorum.. benim buradaki ustanın aracıydı sattı.. araç full dolu.. çok ufak tıklamalardan dolayı boyası zamanla yıprandı ve komple boyattı.. araçta ne ararsan mevcut.. son olarak usta dayanamamış arkaları disk fren bile yapmıştı... km bir sıfır eksik yazmış 130binde orjinal kmdir..
gani hatırlarsan sana özelden bir mesaj atmıştım bir araç için.. o araç bu araç ;)
-
evet can ümranye sanayideki araba ise bende görme şerefine nail oldum.. hatta içim gitmişti o zaman..
-
aracı ciğerine kadar biliyorum.. benim buradaki ustanın aracıydı sattı.. araç full dolu.. çok ufak tıklamalardan dolayı boyası zamanla yıprandı ve komple boyattı.. araçta ne ararsan mevcut.. son olarak usta dayanamamış arkaları disk fren bile yapmıştı... km bir sıfır eksik yazmış 130binde orjinal kmdir..
gani hatırlarsan sana özelden bir mesaj atmıştım bir araç için.. o araç bu araç ;)
hatırladım :melek: güzel arabaymış gerçekten ama merak ettim hangi özellikleri kendi eklemiş hangileri orjinalde varmış?
-
hatırladım :melek: güzel arabaymış gerçekten ama merak ettim hangi özellikleri kendi eklemiş hangileri orjinalde varmış?
dediğim gibi arkalara disk fren yaptı.. koltuklar normaldi sportline koltuk yaptı.. zor zahmet passatın kolçağını monteledi.. sanroof orjina 4cam otomatik orjinal.. klima abs dolu bir araç... şimdiki sahibi çok üzmemişse alınacak araç.. şuan aldığım bilgiye göre de şuanki sahibi farın tekini kırmış cam arıyordu?
-
4 airbag demiş. doğrumu?
-
4 airbag demiş. doğrumu?
yanlış yazmış ;D
-
4 airbagli Golf 3'ler var ama sonradan yaptıysa airbagli koltuğu nereden bulmuş,hadi onu bulsa modülünü beynini tesisatını nereden bulmuş diyecektim :D
-
gani, hala benim araç mı diyorsun ::) :melek:
-
nasıl yani :D
-
nasıl yani :D
sana araçtan bahsettiğimde, iyiki seni dinlemişmiyim yani :p
-
arkadaşlar hepiniz sağolun,gerçek anlamda yardımcı oldunuz değerlendirmeye alacam :)
-
bu arka kampanaları diske çevirme olayının maliyeti ne kadar olur. GTİ ların arkadalar disk ti sanırım onun parçaları uyarmı acaba
-
sana araçtan bahsettiğimde, iyiki seni dinlemişmiyim yani :p
haa o mesele >:D evet hala o fikrim geçerli,bu araba çok güzel olabilir ona itirazım yok ama sonuçta kullandığın arabanın orjinalden neyi farklı ise o senin emeğin,şu an ki görüntüsü,duruşu artı ile eksisi ile senin eserin. bunun keyfi hala bambaşka 8)
-
bu arka kampanaları diske çevirme olayının maliyeti ne kadar olur. GTİ ların arkadalar disk ti sanırım onun parçaları uyarmı acaba
Okan onu bende tam olarak bilmiyorum ama biraz masraflı olacağından eminim :-\ bir de GTI'ların ki olmayabilir,en azından direk alıp oturtamazsın. GTI'lar 5 bijon
-
abi ben abs yi iptal edip önleri büyütüp arkalarıda diske çevirmeyi düşündümde Balata olarakda EBC green stuf kullanırım zımba gibi olur diye düşünmüştüm Önlere ve arkalara gti diski taksam sadece diskleri ve kaliperleri değiştirsem olurmu acaba 5 bijon olayını spacer ve flanşla hallederim diye düşündüm
Araba değiştirme işi yalan oldu borsada sağlam para kaybettim şu avrupa krizi muhabbetinde :D
-
valla Okan o kadar yarıntısını bilmiyorum o işin ama senin için bi sorarım :D o krizin ben... >:D herşey elimizde içimizde patladı bizim R32 body kitler yalan oldu,bugün bir tamponu getirdikten sonra ki satış fiyatı 850 lira :D ben bir tek dolar arttığı için malın değeri artar sanıyordum,örneğin 6 ay önce üreticide 100 dolar olan malzeme Türk lirası ile 157 lira yaparken bugün o malzeme dolar arttığı için üreticiyide vurmuş hammadde ve işçilik maliyetleri arttığı için 115 dolar olmuş,bizde de dolar 1.9 lira olduğu için artık o malzeme 220 lira :D
-
haa o mesele >:D evet hala o fikrim geçerli,bu araba çok güzel olabilir ona itirazım yok ama sonuçta kullandığın arabanın orjinalden neyi farklı ise o senin emeğin,şu an ki görüntüsü,duruşu artı ile eksisi ile senin eserin. bunun keyfi hala bambaşka 8)
:tamamdir
okan, bildiğim kadarıyla usta sadece parçalara 400 tl vermişti.. işçilik dahil değil çünkü kendisi yaptı :)
-
Hani seninle clio rs için konuşmuştuk ya o ara bi golf 3 parası kara geçmiştim şimdi bi mk1 kadar içeri girdim :D
Tabi size daha kötü vurmuştur malum işiniz dolarla müşteriye anlatamazsın bi hafta önce 100 lira olan şimdi niye 200 lira diye :D
Fren olayınıda bi öğrenirsen çok sevinirim abi :)
-
:tamamdir
okan, bildiğim kadarıyla usta sadece parçalara 400 tl vermişti.. işçilik dahil değil çünkü kendisi yaptı :)
Hımm çok bi işçilik istediğini düşünmüyorum çünkü yabancı forumlarda filan elemanlar kendi garajlarında yapıyolar bu işi :D
mesele hangi parçaların değişmesi gerektiği :)
-
Hımm çok bi işçilik istediğini düşünmüyorum çünkü yabancı forumlarda filan elemanlar kendi garajlarında yapıyolar bu işi :D
mesele hangi parçaların değişmesi gerektiği :)
detaylı sorar öğrenirim ;)
-
valla çok iyi olur :D
satıp daha iyi bi araba alamıyom bari güzelleştireyim :D
-
bende biliyorum bu aracıı temiz bi araçç alıp binilirr :)
-
bende biliyorum bu aracı eski sahibinin ümraniyedeki sanayide dükkanı var o zaman arabada hellanın mercekli farları momonun 17 inç jantları ekranlı teybi geri görüş kamerası felan vardı. Ama o eski hali kalmamış gibi :-\
-
İyi ozaman herkez bu arabayı bildiğine göre alıyormuyuz? :D
-
4 disk fren varsa kaçırılmaz bence :tamamdir
-
Peki 1.8 lerin performansı nasıl.. biraz beygir fakiri arabalar diye biliyorum. yakıtta fazladır kanımca..
-
evet bu arabayı alacaz maşşallah tanımayan yok :)ama sıkıntı şurda benim kardeş daha arabasını satamadı fiat brava var 2001 elx onu bekliyor satmak için malesef.biz bu arabayı satana kadar golf te gidecek ;)
-
Bu arabayi bende taniyorum eski sahibi arabaya cok iyi bakiyordu içiyle dışıyla istanbulda gordugum en iyi golf3 diyebilirim ama pek eski hali kalmamış gibi duruyor
-
arabayı aldık arkadaşlar :)
-
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
-
hayırlısı olsun resım ısterız ha :) :)
-
hadi hayırlı olsun, güzel araç.. kazasız belasız inşallah..
-
hayırlı olsun kazasız belasız :tamamdir
-
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın
-
hayırlıı olsun kardeşimm...... plakyı degiştirmyinn:) kazasız belasizz yeni resimleri bekleriz.
-
arkadaşlar hepiniz sağolun.resimler gelecek ama biraz zaman malum hava şartları :)araç güzel full ne ararsan var
-
Hadi hayırlı olsun resimleri bekliyoruz
-
hayırlı olsun güzel araç yabancıya gitmedi iyi oldu :D