Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: ercan başoğlu - 27 Aralık 2011, 13:49:13
-
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım işte bu da benim arabam eksik veya fazlalık bişiler varsa görüşlerinizi bekliyorum. resim yükleyemiyorum nedenini bilen varmı acaba.
-
hayırlı olsun ercan kardeş allah kaza bela vermesin..
-
Farları içten karartırsanız çok güzel durur. Arka bagaj üstü rüzgarlık olabilir.
-
sağolun arkadaşlar cümlemizi allah kazadan beladan korusun... farlar orjinal hella sökmek istemiyorum.... iç kenarları zaten füme ama siyah olsaydı daha iyi olabilirdi, dediğin gibi arkadaş sağol..
-
tampon sınyallerını sız mı taktınız nerden temın ettınız ?
-
Farlarınız Hella Celis,bence de hiç el sürmeyin. Tampon sinyallerinide kim taktıysa gerçekten orjinali gibi olmuş. Güzel araba maşallah,kazasız belasız :tamamdir
-
hayırlı olsun kardeş.ALLAH kaza bela vermesin. güle güle kullan inşaALLAH. jantlardan hevesini alınca değiştirirsen iyi olur.gtı jantı hiç yakışmıyor bu araca ;)
-
farlar çok güzelmiş hakkaten ya tek olmayan sinan arkadaşın dediği gibi jantlar..
-
sağolun arkadaşlar.... sizinde dediğiniz gibi jant konusu derin konu.. başka jant modelleri var biliyorum ama , bu jantları kullanmasam aklım kalırdı... önereceğiniz bir jant modeli varmı ?.... tampon sinyallerini 100 tl ye aldım ve ben taktım , yurt dışından bir arkadaşım günderdi sadece american golf 4 lerde olan bir sinyal modeli biliyorsunuzdur belki , isteyen arkadaşlara temin edebilirim..
-
Valla ben isterim amerikan sinyallerden ama kesme biçme işi gözümde büyüyor oraya kablo çekimi o bölgenin kesimi tampon sökülecek falan kolay iş değil sen nasıl yaptın :)
-
Araba kusursuz ya helal olsun kardeşim benim
-
Valla ben isterim amerikan sinyallerden ama kesme biçme işi gözümde büyüyor oraya kablo çekimi o bölgenin kesimi tampon sökülecek falan kolay iş değil sen nasıl yaptın :)
+1