Volkswagen Türkiye
Otomobil Forumu => Genel => Konuyu başlatan: rsb - 21 Aralık 2011, 09:20:39
-
Bu anketin sonucuna ve sizlerinde fikirlerinize göre aylık VWTR dergisi oluşturmak için girişimde bulunmayı düşünüyorum ... Ve ilk oy benden ...
* Evet ben alırım
-
Tabi kide alırım yıllardır burdayım ve aile olduk burda :sevgi:
-
Reha bugün konuşamadık seninle! Yapılacak herşeyde VARIM...
-
abi sitemizde böyle önemli ve kalıcı şeyler olmasını isteyen çok az kişi var .. yeterli değiliz .. ama sabırla bekliyorum
-
abi sitemizde böyle önemli ve kalıcı şeyler olmasını isteyen çok az kişi var .. yeterli değiliz .. ama sabırla bekliyorum
bence sayı başlangıçta önemli değil eğer ısrarcı olursak bu projede, ileride türkiyedeki tek vag-german style otomobil dergisi olur. ama olayı çok profesyonelce projelendirmek gerekiyo sonuçta ülkemizde aylık dergi takip eden insan sayısı az
-
+1 ciddi bişekilde çıkarılması düşünülüyor ve yardım gerekiyorsa ;)
-
eğer kapıma gelirse alırım ancak :) geçen zaman içinde bir dergi işi içerisindeydim ancak ayrıldım türkiyede dergi okuyucusu ciddi şekilde az bu yüzden dergiler kan ağlıyor bunu ilk başta yapabilmek için yazılımcı gerek, fotoğrafçı gerek, muhabir gerek, reklam işleriyle uğraşıcak biri gerek, sermaye gerek ve bunu karşılıksız yapabilecek vwciler gerek, bu işi ticarete döktük mü (yani dışarıda halka açık satılabilmesi için) ofis gerek vergi levhası gerek sigortalı çalışan ve bağkurlu işveren gerek bunları bulduk mu dergi çıkar çıkmasında bir sorun olmaz :)
-
gözünüzü korkutmak gibi olmasın yanlış anlamayın lütfen ortada kesin bir iş varsa bende zamanım oldukça yardım etmeye çalışırım :)
-
forumdan girişimci insanlar bi adım öne çıkmaya başlamış gibi görünüyo :) buda beni sevindiriyo .. inşallah guzel seyler cıkcak ortaya .. en azından ticari amaçla olmasada zevk amaçlı kendimize bi hatıramız olucak ...
-
Kağıda basmayın sanal alemden yapı en uygun yolu bu :D bir site açılır tasarlanılır her hafta yada aylık güncelleme yapılır :D dergi şeklinde acrobat tarzında olabilir flash olabilir. Ötekisi zararınıza olur.
-
oyumu evet olarak verdim ancak vwtr kısıtlı bir konuya sahip olacaktır düşüncesi içerisindeyim. vagturkiye vwtürkiye gibi bir dergi olursa sadece siteye bağlı kalmadan bütün Türkiye'yi kapsayan bir dergi okuyucu kitlesi yönünden de konu bakımından da daha zengin olacaktır.
-
isim önerilerimin arasında vag vardı komple bütün gruba hitaben ... içerisinde sadece vwtr üyeleri degil seat üyeleri audiciler vs vs .. sanal dergiyi çok düşündüm ama elimizde en azından bir basım bile olsa somut bi hatıra kalmasını kim istemezki ??
-
isim önerilerimin arasında vag vardı komple bütün gruba hitaben ... içerisinde sadece vwtr üyeleri degil seat üyeleri audiciler vs vs .. sanal dergiyi çok düşündüm ama elimizde en azından bir basım bile olsa somut bi hatıra kalmasını kim istemezki ??
O zaman sadece abonelik ile yapın derim :)