Volkswagen Türkiye

Volkswagen => Golf => Golf III => Konuyu başlatan: ozhan - 09 Aralık 2011, 14:18:32

Başlık: komple fırın boya hk.
Gönderen: ozhan - 09 Aralık 2011, 14:18:32
selam arkadaşlar,geçen sene aldığım golfümün ilk 6 ayı eksiklerini gidermekle geçti,nerdeyse bi 6 aydır istediğim şekilde huzurla biniyorum,fakat tek sıkıntı
atan vernikler...boyanın üstündeki vernikler soyulmaya başladı...1997 model...sanırım yaşı gereği normal bir durum.Aldığım arkadaş daha önce kazası ve boyası olduğunu söylemişti,fazla da aldırmadım boyaya,vuruğa zaten... durumunu beğendim aldım...Komple boyatmayı düşünüyorum,fırın boya yaptırabileceğim,profesyonel bir boya atölyesi arıyorum.İstanbul içinde (anadolu yakası tercihen) bildiğiniz,memnun kaldığınız,önereceğiniz yer varmıdır?
Başlık: Ynt: komple fırın boya hk.
Gönderen: htmetin - 09 Aralık 2011, 14:56:14
Göztepe sanayi Fiat servisi Kemal usta.
Gönderen: 5ani5 mk2 - 09 Aralık 2011, 15:14:20
oto profosyonel özel vw servisi. kartal :)
Gönderen: htmetin - 09 Aralık 2011, 15:48:00
oto profosyonel özel vw servisi. kartal :)

Vallamı yaa? Referans kim?
Gönderen: 5ani5 mk2 - 09 Aralık 2011, 16:37:23
Vallamı yaa? Referans kim?

bülent usta var orda golf3 lerin içinde büyümüş çok saglam golf3 cüdür:)
Gönderen: htmetin - 09 Aralık 2011, 17:02:14
bülent usta var orda golf3 lerin içinde büyümüş çok saglam golf3 cüdür:)

bu çok iyi işte.. Arabayı bilmesi.
Gönderen: ozhan - 09 Aralık 2011, 17:10:34
teşekkür ederim,komple fırın boya aşağı yukarı kaç gün sürer,maliyeti ne olur ?
Gönderen: 5ani5 mk2 - 09 Aralık 2011, 18:36:11
teşekkür ederim,komple fırın boya aşağı yukarı kaç gün sürer,maliyeti ne olur ?
750 ile 1500 tl arası fiyat verirler piyasada. Kapı işleri trim işleri. Temiz bi işclik istyosan 10 günü gözden çıkar.
Gönderen: kaanvolkan - 09 Aralık 2011, 23:54:13
750 ile 1500 tl arası fiyat verirler piyasada. Kapı işleri trim işleri. Temiz bi işclik istyosan 10 günü gözden çıkar.

bu fiyata ic dismi boya atiyorlar yani motoru koltuklari vs vs söküp yoksa sadece distanmi
Gönderen: htmetin - 10 Aralık 2011, 00:12:15
bu fiyata ic dismi boya atiyorlar yani motoru koltuklari vs vs söküp yoksa sadece distanmi

Arabada çok ciddi çürük veya hasar yoksa içine felan dokunmazlar. genelde dıştan maskeleme yaparak boyarlar veya yine dıştan kapı bantları kapı kolları vs. sökerek daha kaliteli bir çalışma yaparak boyarlar.
Gönderen: KUCUKSU - 10 Aralık 2011, 00:23:43
Valla 750-1500 arası fiyat çok iyiymiş gerçekten.
Ben mk3 cabrio için fiyat aldım2000 çektiler.
Boyası sikken mi neymiş ama vernik konusu çok önemli diyorlar..
avrupa yakasında da bildiğiniz mk3 ü tanıyan boyacı varsa ben de boyatmak isterim.
Gönderen: kaanvolkan - 10 Aralık 2011, 00:53:48
Valla benim arabada camurluklar cürüdü onlarida sifir camurluk takarak boyatacagim ama bana izmirde usta lazim  :o

Acaba saside ki cürükleri temizliyorlarmi yani altta da biraz pas var
Gönderen: Han - 10 Aralık 2011, 01:24:13
Mk1 de yaparmı bu ustalar?
Gönderen: 5ani5 mk2 - 10 Aralık 2011, 18:00:12
Mk1 de yaparmı bu ustalar?
[/quote

yapar yapar:)
Valla 750-1500 arası fiyat çok iyiymiş gerçekten.
Ben mk3 cabrio için fiyat aldım2000 çektiler.
Boyası sikken mi neymiş ama vernik konusu çok önemli diyorlar..
avrupa yakasında da bildiğiniz mk3 ü tanıyan boyacı varsa ben de boyatmak isterim.

fiyat ustaya baglı 750 yde boyar 2000 tlyede. :)  işcilik manzeme çok önemli. vernik çok öneemli:)  750 ye boya yapan  taksi boyar pıs pıss. 2000 boyııyanQ7 PAssat boyar:) tıss tsı boyar:)
Gönderen: Han - 10 Aralık 2011, 20:54:35
Çok güzel ya bu salı gününden sonra kurcalayalımda bitirelim hep beraber şu benim mk1 i :D
Gönderen: barut - 11 Aralık 2011, 12:52:20
Valla benim arabada camurluklar cürüdü onlarida sifir camurluk takarak boyatacagim ama bana izmirde usta lazim  :o

Acaba saside ki cürükleri temizliyorlarmi yani altta da biraz pas var

İzmirde tanıdığım birkaç boyacı ve kaportacı var, geldiğinde görüşürsek seni onlara götürürüm fiyat alabiliriz  :saygılar
Gönderen: kaanvolkan - 11 Aralık 2011, 14:03:30
İzmirde tanıdığım birkaç boyacı ve kaportacı var, geldiğinde görüşürsek seni onlara götürürüm fiyat alabiliriz  :saygılar

COk güzel olur özelden attim face i
Gönderen: yavuzz - 28 Aralık 2011, 14:09:28
arkadaşlar kesinlikle boyacının referanslarını görün derim.boyadığı 2-3 arabaya bakın ondan sonra boyatın içinize sinerse 3e 5e bakmayın boyatın bu konu çok önemli
Gönderen: freegane - 28 Aralık 2011, 14:27:52
arkadaşlar kesinlikle boyacının referanslarını görün derim.boyadığı 2-3 arabaya bakın ondan sonra boyatın içinize sinerse 3e 5e bakmayın boyatın bu konu çok önemli

kesinlikle katılıyorum,ayrıca boya  kaporta işi farklı arabayı bilmek farklı şeyler. ben benim golf'ü 2008 senesinde sol tarafdaki 4 parçayı 600 liraya boyattım o da tanıdık hesabı olduğu için... adamlar sadece Mercedes ve BMW çalışıyorlar başka araba gelsede almıyorlar. çünkü 1- işçilikleri pahalı 2- zaten yeteri kadar yoğunlar. ama araba boyadan çıktıktan sonra boyası efsane oldu  ;D simli metalik gri arabayı boyamak kolay iş değilken adamlar fabrikasyon boyadı resmen. şu an sanayide iyi bir komple boya 2500 lira arkadaşlar,özellikle 2000 liranın altındaki boyacıyı araştırın çünkü sadece malzeme fiyatları bile dünya para ediyor
Gönderen: Han - 28 Aralık 2011, 18:55:38
kesinlikle katılıyorum,ayrıca boya  kaporta işi farklı arabayı bilmek farklı şeyler. ben benim golf'ü 2008 senesinde sol tarafdaki 4 parçayı 600 liraya boyattım o da tanıdık hesabı olduğu için... adamlar sadece Mercedes ve BMW çalışıyorlar başka araba gelsede almıyorlar. çünkü 1- işçilikleri pahalı 2- zaten yeteri kadar yoğunlar. ama araba boyadan çıktıktan sonra boyası efsane oldu  ;D simli metalik gri arabayı boyamak kolay iş değilken adamlar fabrikasyon boyadı resmen. şu an sanayide iyi bir komple boya 2500 lira arkadaşlar,özellikle 2000 liranın altındaki boyacıyı araştırın çünkü sadece malzeme fiyatları bile dünya para ediyor
+1453 adam gibi boya 2.5 lira :D oda en uygunu servis 4 lira çekiyor :D
Gönderen: htmetin - 29 Aralık 2011, 00:38:32
2500 TL'de az para değil hani..
Gönderen: Han - 29 Aralık 2011, 00:49:43
İyi birşey istiyorsan öyle :D biz mk1 alıyoruz yapıyoruz mk4 mk5 parası gidiyor :D
Gönderen: barisyilmaz4 - 07 Ocak 2012, 17:37:23
 Selam arkadaşlar benim arabamdada vernik atma sorunu var hemde tek yerinde değil aracın tamamında parça parça ve çok sinir bozucu bir şekilde bu sorunun tek çözümü komple boyatmakmı ne dersiniz vernik için zımpara yapılıp komple tekrar vernikleniyor gibi bir şey duydum bu mümkünmü acaba bu konuda bilgisi olan varmı.