Mrb. arkadaÅlar.kazasız belasız sürüÅler dilerim.
aracımın bilgi ekranındaki saat kontaÄı çevirmemle beraber 0:00 gösterdi.öncesi ayarlıydı,neden sıfırlanır ? iki kez oldu : ilkinde ayarladım ve stop ettim,bir dahakine ayar kalıcı oldu.ikincisinde ayarlamadım stop edip bir dahakine belki düzelir dedim,düzelmedi yine ayarladım. hiç böyle bir durumla karÅılaÅan oldu mu?
teÅekkürler.
kilometre de sıfırlanıyor mu??
Hayır km. sıfırlanmıyor.
akü bitmek üzere dostum.
ECU38 doÄrudur.Aracı hazirandan aldım.2005 model hala ilk aküsü,servis incelerken demiÅti ki ilk akü uzun gidebilir ama kıÅın bakarsın duruma göre deÄiÅirsin Åeklinde.İlk marŠçalıÅması iyi ama ben de artık deÄiÅmem lazım anlaÅıldı.:) teÅekkürler.
Araç marÅ basarken amperi düÅüyor ve bu düÅük amper de göstergedeki saat veya diÄer bilgilere yetmediÄi için kesinti oluyor ve saatin sıfırlanıyor. Kullanıcı farketmez ama akü bitiyordur. :tamamdir
Bu arada bende bir konu ekleyeyim bu baÅlık altında akü bitince yeni akü almak ile aküyü doldurtmak arasında nasıl bir fark olur bileniniz var mı?
Anladım ecu saÄolasın.peki yeni akü için ne marka önerirsin.?
bu sözü hiç sevmiyorum aslında ama yine de alman malı olan VARTA en iyisi bence...
Ben de öncelikle onu düÅünüyordum.saÄolasın.aküyü doldurtmak bildiÄim kadarıyla çok saÄlıklı deÄil ama ayrıntılı bilmiyorum.
arkadaÅlar akünün bitmesi demek zaten Åarj ttmaması demek
zaten Åarj dinamonuz aküyü Åarj ediyor araç açlıÅırken akü bitikse sabaha kadar Åarj kalmıyor azalıyor vb araç geç çalıÅıyor zor çalıÅıyor vb
benim bildiÄim bu
kazasız belasız sürüÅler dilerim
teÅekkürler maverick.