Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: maminci - 03 Aralık 2011, 09:39:35
-
Bu marka hep diğerlerinden pahalı görünüyo, kullanıcı yorumlarını merak ettiğimden konuyu açtım, prins ya da teleflex taktıran, bilen, kullanan var mı?
-
ben kullanıyorum vede cok memnunum
-
selam eski golfcü
bende prins var 2.5 sene oldu taktıralı şeytan kulana ... bir sıkın yok.
lpg seçimimde prins ile teleflex arasında çok terettüt yaşadım.
teleflex montaj ı bence çok süperdi (monüfolt motordan ayırarak montaj yapılıyor) lpg enjektörleri benzin enjektörleri gibi montaj yapılıyor.
prins ı seçme nedenim teleflex in yeni olması idi.iki markada hollanda malı.
iki markada bence çok iyi
-
vw de sorun çıkarmayan iki marka
-
1 sene 20.000 km geçti enjektör sessizliği arıza lambası yakmaması o yüzden tavsiye
ederim prins taktıramazsan brc taktır sakın sakına ucuz sistem ve adi montaj yapan yerler
ile uğraşma :)
-
Evet şu ana kadar herkes çok memnun.. Peki soğukta tekleme, çekmeme vb sorunlar oluyo mu?
-
Evet şu ana kadar herkes çok memnun.. Peki soğukta tekleme, çekmeme vb sorunlar oluyo mu?
benzinden lpg ye geçiş ısısı 25 dereceye ayarlanırsa tekleme yapar benim araçta 40 derece tekleme
veya çekmeme yapmıyor lpgli araçta işin püf noktası motor ne kadar sıcak o kadar iyi benim araçta 200 km
üstü hızları lpg de çok rahat görüyorum. :)
-
ne gerek var atiker varken 2 kat para ödemeye...
-
benzinden lpg ye geçiş ısısı 25 dereceye ayarlanırsa tekleme yapar benim araçta 40 derece tekleme
veya çekmeme yapmıyor lpgli araçta işin püf noktası motor ne kadar sıcak o kadar iyi benim araçta 200 km
üstü hızları lpg de çok rahat görüyorum. :)
bende atiker var derecesi 30 du geçtiğimiz nisanda benzin sarfiyatı çok diye 25 dereceye indirdim.Allah a şükür no problem...
-
ne gerek var atiker varken 2 kat para ödemeye...
tofaş şahin varken ne gerek var mersedese bmw' ye audi'ye volkswagene :)
-
bende atiker var derecesi 30 du geçtiğimiz nisanda benzin sarfiyatı çok diye 25 dereceye indirdim.Allah a şükür no problem...
lpg beyni ne kadar soğuk ile temas ederse lpg buhar formatına daha geç geciçeği için yakıtı daha çiğ yakıcak sarfiyat daha
fazla olucaktır.benim görüşüm sabahları araba biraz benzinle haşır neşir olmalı :)
-
tofaş şahin varken ne gerek var mersedese bmw' ye audi'ye volkswagene :)
;D
-
;D
esas ben size gülüyorum...mantığınızı anlamak mümkün değil.ben 50 bin kmdir atiker kullanıyorum.önemli olan montaj güzel olsun yeter.sizin aracınızda prins olunca daha mı iyi olduğunu düşünüyorsunuz?
ki öyle düşünüyorsunuz çünkü atikerin 2 katı fiyat verdim o kadar fark olmalı diyorsunuz...basit mantık
-
esas ben size gülüyorum...mantığınızı anlamak mümkün değil.ben 50 bin kmdir atiker kullanıyorum.önemli olan montaj güzel olsun yeter.sizin aracınızda prins olunca daha mı iyi olduğunu düşünüyorsunuz?
ki öyle düşünüyorsunuz çünkü atikerin 2 katı fiyat verdim o kadar fark olmalı diyorsunuz...basit mantık
Alper öncelikle kimsenin sana güldüğü yokken senin "asıl ben size gülüyorum" demene bir anlam veremedim... Orada Hasan'ın güldüğü şey Abdullah arkadaşımızın yaptığı yorumun inceliğidir :)
Ayrıyeten 2 marka arasındaki farklılar basitçe enjektörler ve beyindir. Yoksa hortumu deposu önemli şeyler değil. Montaj tabiki dediğin gibi önemli,bunun yanında LPG bağlanan aracın durmuda önemli,LPG dönüşümünde kullanılan malzemede önemli. Sana basitçe örnek vermem gerekirse Atiker kullanan insanların %40 hiç memnun değil,geri kalan %60'ında yarısı gerçekten memnun diğer yarısı ise memnun olmadığı halde arabasına laf söyletmemek adına memnunum diyor... Prins kullananlardan ise memnun değilim gibi birşey duyamazsın :)
Prins daha çok Mercedes-BMW gibi yüksek hacimli atmosferik araçlara uygun sistemler hazırlamaktadır. Bunun nedeni ise enjektörlerinin güçlü olması,her koşulda sağlıklı püskürtme yapabilmesi ve beyinin aracın orjinal yazılımına rahatça ayak uydurup düzeni korumasıdır. Memnuniyet ise sadece sorun vermemekle alakalı bir durum değildir. Benzinden sonra LPG'ye geçince de benzinli performansını mümkün olduğunca koruyabilmesi (tabiki %100 aynı performansı yakalayamazsınız ancak %5'lik kayıp var %15'lik kayıp var ;) ) bunun yanında yakıt ekonomisini arttırabilmesidir. Bildiğiniz gibi LPG'de araçlarınız litre bazında aşağı yukarı benzinden %10 daha fazla yakıt tüketir. Atiker kullanıcılarında bu oran %15-%17'lere kadar çıkmaktadır. Ayrıyetten devirde dalgalanma tekleme gibi sorunlarda özellikle yüksek hacimli motorlarda Atiker kullanıcıları tarafından sıklıkla karşılaşılan bir sorundur :)
-
gani kardeşim olayı güzel özetlemiş 1999-2001 yılları arası hollanda menşeili ohg marka lpg montajı ve piyasadaki
atiker vb markaların montajını yapıyorduk bizi ençok hırpalıyan atiker ve voltrandı daha sonra atiker bir nebze kaliteyi
düzeltti ama dünyada lpg sistemlerinde hollandalılar gerçekten öncü ve kalitelidir.inanın geçen sene elim çok dardı sakarya
elbirliğe gittiğimde atiker takacaktım 1000/10 taksit mantıklıydı ustanın dediği bizi ve kendini uğraştırma arkadaş madem sektörü
biliyorsun almışken üç beş hesap yapma prins takalım memnun olmazsan geri sökeceğim.alper hocam inan arabam 15.000-17.000 tl.
piyasası olan bir araç ama ben 2000 tl hic acımadan üzerine taktım çünkü şans faktörüne güvenemedim.sizin atiker tercihinizden dolayı
yargılayamam montajınızın düzgün olması aracınızın optimum şekilde yürümesi beni memnun eder. :)
-
Bu forumu işte bu yüzden seviyorum.
Başka forumlarda bu tip yazışmalarda kavga çıkar, konu kapanır ama bu forumda karşı tarafı kırmadan durumu gayet güzel açıklayan cevaplar verilebiliyor.
-
İnsanlar gibi forumlar da olgunlaşıyo, arada ufak tefek sorunlar olsa da genel havayı değiştirmiyo..
-
Bu marka hep diğerlerinden pahalı görünüyo, kullanıcı yorumlarını merak ettiğimden konuyu açtım, prins ya da teleflex taktıran, bilen, kullanan var mı?
kardeş teleflex i iyi incelemeni tavsiye ediyorum.
1-montaj monifolt motordan ayrılarak montaj (çok önemli motor içine capak vesaire kaçmıyor)
2-benzin enjektörleri gibi direk monifolt üzerine lpg enjektörler monta ediliyor.(enjektör ile monifolt arasında pilastik boru yok) performas açısından çok önemli.
bence bu iki konu çok önemli prins çok iyi ama bu iki konu dağada iyi gibi
prins ve teleflex iyi incelemen gerekir.
peki sen ne karardasın?
-
İnsanlar gibi forumlar da olgunlaşıyo, arada ufak tefek sorunlar olsa da genel havayı değiştirmiyo..
eski üyeler olarak fazla kişi değiliz o yüzden bu forumda fazla kırıcı olmamak lazım gerek alper gerek
gani benim takip ettiğim kadarıyla üyeliği eski ve paylaşımcı insanlar :)
-
kardeş teleflex i iyi incelemeni tavsiye ediyorum.
1-montaj monifolt motordan ayrılarak montaj (çok önemli motor içine capak vesaire kaçmıyor)
2-benzin enjektörleri gibi direk monifolt üzerine lpg enjektörler monta ediliyor.(enjektör ile monifolt arasında pilastik boru yok) performas açısından çok önemli.
bence bu iki konu çok önemli prins çok iyi ama bu iki konu dağada iyi gibi
prins ve teleflex iyi incelemen gerekir.
peki sen ne karardasın?
Şu an sadece araştırıyorum, şu ana kadar öğrendiğim kadarıyla işin içindekiler ve kullananlar ya prins ya da teleflex diyolar..