Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: seyit1985 - 02 Aralık 2011, 01:44:12
-
yeni aldığım golf 4 ümün sol dikiz aynasına park halindeyken bir taksici çarparak kaçtı :'( camı ve dış kabı kırıldı ne kadar tutar bir bilginiz var mı?
-
şef bildiğim kadarıyla sol dikiz aynası pahalı diyolar ama sitelerde hafif gezdim 70 tl civarı. net olmamakla birlikte.. aşağıda bi link attım bi yıkla bak istersen.. elektrikli sol golf 4 ayna.
http://www.otoparcasepeti.com/?urun-3775-Golf-4-1998-2004-Dis-Ayna-Sol-Elektrikli.html
bi taksici bi minübüscü.. korkcan ağa vallahi ???
-
Öncelikle geçmiş olsun Ben senin yerinde olsam orjinal takarım. Oda serviste pahalıdır.
Ankarada çok fazla vw çıkmacısı var ben bile Tekirdağ da yaşamama rağmen parçaları Ankaradan bakıyorum.
Çıkmacıları ara internette neredeyse hepsinin iletişim adresleri telefon numaraları var Arabanın renginide söyle hem orjinal bulursun belkide boşuna boyatmazsın...
-
Geçmiş olsun, aracına kasko yaptırmayı düşün derim. :)
-
geçen sene geldii başıma
yıldız sanayi sitesi 5,blok no 25 ostim ankara ELvan Otomotiv
sol aynayı sıfır aldım 100 tl dedi pazarlıkla 50 ye bağladım :) :) her türlü volkswagen parçasını teymin edebilcegin biyer
-
geçen sene geldii başıma
yıldız sanayi sitesi 5,blok no 25 ostim ankara ELvan Otomotiv
sol aynayı sıfır aldım 100 tl dedi pazarlıkla 50 ye bağladım :) :) her türlü volkswagen parçasını teymin edebilcegin biyer
İyi pazarlık vallahi helal olsun... işin sırrını bizede öğret derim....
-
İyi pazarlık vallahi helal olsun... işin sırrını bizede öğret derim....
) ama öğrenciyiz abi yaa çook para değilmi felan işe yarıyor :)
-
) ama öğrenciyiz abi yaa çook para değilmi felan işe yarıyor :)
:tamamdir :tamamdir
-
geçmiş olsun benimkide aldıktan birkaç gün sonra yolda giderkern karşıdan gelen arabanın rüzgaarına kapılıp uçmuştu. 20 tl ye parçayı aldım 20 tl yede boyatmıştım ama sadece bu kabı için. içi nekadar bilmem arabayı yeni alanların başına gelen bir şey hehalde.
-
geçmiş olsun benimkide aldıktan birkaç gün sonra yolda giderkern karşıdan gelen arabanın rüzgaarına kapılıp uçmuştu. 20 tl ye parçayı aldım 20 tl yede boyatmıştım ama sadece bu kabı için. içi nekadar bilmem arabayı yeni alanların başına gelen bir şey hehalde.
aynen ya arabam henüz bir haftalıkdı bu olay basıma gelmişti :) :)
-
Geçmiş olsun, aracına kasko yaptırmayı düşün derim. :)
senin araç kaskolumu fiyatları ne alemde
-
arkadaşlar cvp larınız için teşekkürler orjinal olmasını istediğim için kaskomu bozdurup yaptırdım . yan sanayisine parça, boya ,takma derken 150 fiyat çıkardılar hatta daha fazla ayrıca da kimse önermedi .
-
senin araç kaskolumu fiyatları ne alemde
Kasko bedelleri 2003 comfort Aut. LPG 35 yaş altı için 27.250 kasko bedeli ile Full 900 lira civarında :)