Volkswagen Türkiye

Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: eren06 - 22 Kasım 2011, 19:59:52

Başlık: ilk arabam golfüme neler yapabilirim ve araç hakkında yorumlarınız??
Gönderen: eren06 - 22 Kasım 2011, 19:59:52
mrb arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce golf 4 2004 model 1.6 comfortline aldım şimdilik herşey yolunda umarım bi sıkıntı yaşamam aracın  görüş ve önerileriniz nelerdir?? işte golfüm.
(http://a1111.hizliresim.com/r/q/pg8m.jpg) (http://bit.ly/c25MCx)
Başlık: Ynt: ilk arabam golfüme neler yapabilirim ve araç hakkında yorumlarınız??
Gönderen: seearee - 22 Kasım 2011, 20:09:54
hayırlı uğurlu olsun ALLAH kaza bela vermesin.çok güzel ve diri gözüküyor bir şey yapmana gerek yok bence.belki yan çitaları gövde rengine yada metalik yapabilirsin.
Başlık: Ynt: ilk arabam golfüme neler yapabilirim ve araç hakkında yorumlarınız??
Gönderen: eren06 - 22 Kasım 2011, 20:14:56
teşekkrler allah razı olsun. yan çıtalar benimde gözüme batıyo bu aralar. metalik yaptırabilirim. peki bu ön ve arka çıtaları nasıl gövde rengi yapabilirim? ve sizce nasıl durur?
Gönderen: bermuda24 - 22 Kasım 2011, 20:56:54
hayırlı olsun kazasız belasız,gövde rengi çıtalar daha uygun olur diye düşünüyorum benim önerimde camlardaki mor cam filmini söktürüp ön cam haricindeki tüm camları 2 numara siyah cam filmi yaptırmanı öneririm aracın daha yakışıklı gözükür  
Gönderen: ogretmen_ankara - 22 Kasım 2011, 21:01:50
Hayırlı olsun çok güzel. Kazasız belasız kullan inşallah. En güzel hali doğal hali
Gönderen: eren06 - 22 Kasım 2011, 21:21:18
teşekkürler allah kimseye kaza bela vermesin. bişeyler yapmak istiyorum araca tabi fazla doğallığını bozmak istemiyorumda gövde rengi çıtalar ve cam filmi olabilir mesela..
Gönderen: nesquik - 22 Kasım 2011, 21:24:53
kardeş yapacağın en güzel şey benzini alıp gezmek:)))
Gönderen: yesilkrt - 22 Kasım 2011, 21:26:24
kapı kolları ve tüm çıtaları gövde rengine boyatabilirsin en başta, sonra cam filmi. bunlar çok güzel gösteriyo.
Gönderen: eren06 - 22 Kasım 2011, 21:27:56
samet kardeş benzine gücümüz yetmiyo bea :):) gaz alıp geziyoruz ama benzindeki tadını vermiyo :D
Gönderen: eren06 - 22 Kasım 2011, 21:29:35
yesilkrt teşekkrler önerin için profilinde arac senin sanırım bi kaç foto gönderirsen memnun olurum bi göz atıyım aracına
Gönderen: byturel - 22 Kasım 2011, 21:41:19
Kırmızı her zaman gösteriyor arabayı Allah kaza bela vermesin güle güle kullan, Yollarda eskisin :) Arkadaşlar yazmışlar zaten neler yapılabileceğini bize bir şey kalmamış :) xenon tak kırmızıya güzel gider diye düşünüyorum.
Gönderen: eren06 - 22 Kasım 2011, 22:13:17
teşekrler byturel xenon ve sis hiç fena olmaz sanırım
Gönderen: nesquik - 22 Kasım 2011, 22:22:59
herkesin gözünden kaçmış ;D ;D ;D ;D ;D
spoiler:))
Gönderen: metalteo - 22 Kasım 2011, 22:23:18
 xenon markası tavsiye edebilecek var mı sorun çıkarmayan?
Gönderen: freegane - 22 Kasım 2011, 23:30:35
Golf Mk4'ün kırmızı rengi ülkemizde pek rağbet görmesede çeşitli uygulamalar yapıldığı takdirde görsel olarak en güzel hale bürünen renklerden biridir. Bunun nedeni rengin detayları öne çıkarmasıdır.

Örnek:

(http://img717.imageshack.us/img717/6695/3483689794f148c4058d.jpg) (http://imageshack.us/photo/my-images/717/3483689794f148c4058d.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

(http://img266.imageshack.us/img266/4061/7639560016large.jpg) (http://imageshack.us/photo/my-images/266/7639560016large.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Gönderen: eren06 - 22 Kasım 2011, 23:40:45
kardeş allah kaza bela vermesin gerçekten çok hoş olmuş araban
Gönderen: freegane - 22 Kasım 2011, 23:59:03
eyvallah kardeşim sağolasın ama araç dediğin gibi benim değil :)  Golf Mk4 R32 modelinin resimleri :)
Gönderen: nihilist_deniz - 23 Kasım 2011, 00:18:23
Hayırlı olsun aracınız. Kazasız belasız sürüşler diliyorum. :tamamdir :tamamdir
Gönderen: emrah_akkas - 23 Kasım 2011, 08:38:15
Öncelikle aracın hayırlı olsun allah kaza bela vermesin...

Aslında araca ne yapacağın birincisi sana bağlı ikincisi ise maddi duruma
Bu araca yapılacakları sırasıyla;

1. Sticker (vwtr.net)
2. Logoyu siyaha boya
3. App plaka yoksa bastır. ( Bu konuda yardımcı olurum.)
4.Farların Hella ise far karartma (Sadece Farın içindeki çerçece, Biraz el becerin varsa kendin yapabilirsin)

Para gerektiren şeyler ise sırasıyla;

5.Cam Filmi
6-Far için Xenon ( aracın kırmızı sis takmasan göze daha güzel gelebilir.)
7.Gövde rengi çıta ve kapı kolları.
8.R32 Spoiler (Olmazsa olmaz)
9.17" Güzel bir jant
10. Yay (durumun biraz iyi ise amortisör + yay) jantı taktıktan sonra leylek gibi kalacaktır. Mutlaka takmalısın.

Şimdilik sıralayacağım bunlar aklıma gelirse yazarım...

Gönderen: byturel - 24 Kasım 2011, 15:59:34

Bende çok araştırdım Xenonlarda önerebileceğim çok güzel marka Philips banada Koray Arkadaş önermişti. Çoğu yere sordum tuningcilere herkes philipsden şaşma diyor.
Burdan bakabilirsin. http://urun.gittigidiyor.com/garaj/philips-photon-xenon-h7-8000k-6000k-germany-43267571
Gönderen: eren06 - 24 Kasım 2011, 19:49:25
bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum önerileri, yorumları için. allah kimseye kaza bela vermesin hepimiz can güvenliğimiz için aracımızın bakımlarını zamanında yaptıralım ve fazla hız yapmayalım lütfen. eğer hız tutkunları varsa benim gibi araçta tek başımızayken hız yapalım başkalarının canını tehlikeye atmayalaım. UNUTMAYALIM AŞIRI HIZ ÖLDÜRÜR...
Gönderen: metalteo - 24 Kasım 2011, 19:52:59
Bende çok araştırdım Xenonlarda önerebileceğim çok güzel marka Philips banada Koray Arkadaş önermişti. Çoğu yere sordum tuningcilere herkes philipsden şaşma diyor.
Burdan bakabilirsin. http://urun.gittigidiyor.com/garaj/philips-photon-xenon-h7-8000k-6000k-germany-43267571

sen kullanıyormusun Philips?

bide HDI markasına iyi diyorlar kullanan varmı acaba?

ayrıca  PHOTON yazan Philips marka beyaz ampül aldım tam 1 ay sonra biri sonra 1 er hafta arayla lambaların hepsi patladı  >:( bundan sonra photon yazan hiçbişi almam sadece Philips yazacak  ;)ı
Gönderen: gültekin77 - 24 Kasım 2011, 20:47:34
Maşaallah,
Kazasız belasız inş. :)
Gönderen: yesilkrt - 24 Kasım 2011, 20:54:11
bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum önerileri, yorumları için. allah kimseye kaza bela vermesin hepimiz can güvenliğimiz için aracımızın bakımlarını zamanında yaptıralım ve fazla hız yapmayalım lütfen. eğer hız tutkunları varsa benim gibi araçta tek başımızayken hız yapalım başkalarının canını tehlikeye atmayalaım. UNUTMAYALIM AŞIRI HIZ ÖLDÜRÜR...
tek iken de başkalarının canını tehlikeye atıyoruz onu nasıl yapıcaz :D
Gönderen: eren06 - 24 Kasım 2011, 22:47:27
hımmmm bak o açıdan hiç düşünmedim  ???
Gönderen: deli_kan57 - 24 Kasım 2011, 23:12:30
öncelikle araban hayırlı olsun kardeşim. ALLAH kaza bela vemesin inşaALLAH. güle güle kullan.  xenon içinde tavsiye edebileceğim ürün. clearvision.ben kullanıyorum ve memnunum. tabi yinede sen bilirsin. arkadaşın verdiği linkdeki xenon tartışmasız 1 numara. eğer ikinci bir seçeneğim olsun diyorsan bu markada iyi.  H7  6000K  genellikle kullanılan xenon tercihi. ''yolun ve farın daima açık olsun''.
http://www.clearvision.com.tr/
Gönderen: deli_kan57 - 24 Kasım 2011, 23:14:47
sanırım ocak ayında gani kardeşimiz toplu R32 spoiler siparişi alıcak. kaçırmamanı tavsiye ederim. :tamamdir.
Gönderen: aykuttuncer - 24 Kasım 2011, 23:53:05
bu renge sakın film çektirme kendi fikrim cro gibi olur affedersin ama allah kaza bela vermesin gule gule kullanın modelı yuksek comfortlıne pek tatlı olur masallah camlar renklı sanrm ole kalsın hıc elleme pacific jantı alabılırsın logoyuda sıyaha boyama :) 17 jant guzel olabılır r 32 replica uydurabılırsen olur tamponları alabılırsın r32 yada karlık bantları kapı kolları boya guzel olur golf 4 ler zaten yere yakın araçlardır gerek duymassn buyuk jantta  yaya bu orjınal zenonlar oluyor passatlarda falan pembemsı yanıyor onlar cok hos durabılır o konuda pek bılgım yok stopları karartabılırsın yada degısık tıp stoplar kullanabılırsın
Gönderen: byturel - 25 Kasım 2011, 11:42:55
sen kullanıyormusun Philips?

bide HDI markasına iyi diyorlar kullanan varmı acaba?

ayrıca  PHOTON yazan Philips marka beyaz ampül aldım tam 1 ay sonra biri sonra 1 er hafta arayla lambaların hepsi patladı  >:( bundan sonra photon yazan hiçbişi almam sadece Philips yazacak  ;)ı

Ben kullanmadım ama HDI da iyi diyorlar. Ya bide şans meselesi elektronik malzeme sonuçta mobilya değil ki ? çürünceye kadar kullanasın yada tamir ettirip ettirip devam edebilsin. Alırsın 1 sene kullanırsın sorun olmaz. Alırsın 1 ay sonra patlar o kadar hassas ki voltaj fazla gelir patlar yada kaçak olur arabanın tesisatta yine patlar, onuda geç. Mesala arabayı çalıştırmadan ben farları kesinlikle açmam. Kontağı açarım, araba çalışır 10 sn sonra farları açarım. Geçenlere kontak termiği yanmış benim. 80 TL bayıldım. bu işler böyle Volkswagenin elektrik aksamı çok hassas.  Çok dikkat etmek lazım.
Gönderen: metalteo - 25 Kasım 2011, 20:30:51
pejo partner vardı ona taktırdım 1 ay sonra balans bozuldu değişildi garantiden 1 ay sonra yine balans bozuldu sonra arabayı satıp golf aldım ondan dolayı biraz tedirginim açıkcası...
Gönderen: freegane - 03 Aralık 2011, 00:36:16
ya arkadaşlar allah aşkına arabalarınıza orjinal olmayan far ampul vs. aydınlatma ürünleri takmayın. ben çok fazla uzun yok yapıyorum oradan biliyorum,acaip göz alıyor ve uzun yolda hiç çekilmiyor  :D merceksiz fara xenon far takarsanız inanın bana çok küfür yersiniz :D
Gönderen: ReDDeviL - 03 Aralık 2011, 00:45:48
ya arkadaşlar allah aşkına arabalarınıza orjinal olmayan far ampul vs. aydınlatma ürünleri takmayın. ben çok fazla uzun yok yapıyorum oradan biliyorum,acaip göz alıyor ve uzun yolda hiç çekilmiyor  :D merceksiz fara xenon far takarsanız inanın bana çok küfür yersiniz :D
Evet bazen ben ediyorum  :D
Gönderen: seçkin çerkezköy - 03 Aralık 2011, 13:24:13
golf 4 bence en iyisi...
Gönderen: eren06 - 09 Aralık 2011, 21:36:58
arkadaşlar uzun süredir şifremi unuttuğum için yazamadım foruma ama her gün takip ediyorum bağımlılık yaptı forum.golfü keşfetmek hoşuma gidiyor :) bu arada başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum daha doğrusu kuzenimin başına gelen bi olay geçenlerde arabam kuzendeydi araçla seyir halindeyken alternatör hatası veriyo ve ekranranda sürekli öterek yazıyo ve akü lambası yanıyo bi taraftan. aracı durdurduktan sonra çalıştıramıyo akü takviyesi felan yaparak elektirikçiye gidiyo akünün bittiğini söylüyor neyse sonuçta yeni bi akü alıyo akşam eve dönerken akü lambası bi kez  yanıp sönüyo ama daha sonra hiç bi uyarı vermiyor. çok şükür şu anda bi sıkıntı yok fakat kitapçıkta alternatör arızasını okuyunca kafama birsürü şey takıldı yok yivli kayış (ne olduğunu bilmiyorum) şarj dinamosu felan diyo. sizce bunlarla ilgili bi sorun varmıdır?? ustaya götürmeye korkuyorum masraf çıkacak diye götürmem gerekirsede götürcem tabiki. yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler ;)
Gönderen: odyseuss - 09 Aralık 2011, 22:48:27
geçmiş olsun, şarj dinamosunda sorun varsa doğal olarak aküde boşalır.
elektrikçiler aracı çalıştırdıktan sonra aküye bağlantı yapıyor ve dinamonun sağlıklı çalışıp, çalışmadığını anlıyor.  :)
Gönderen: eren06 - 09 Aralık 2011, 22:55:54
o anda ben olmadığım iç,n konuya pek hakim değilim hafta içide çalışıyorum baktıramadım arabaya yarın muhtemelen göstercem umarım bi sıkıntı çıkmaz.
Gönderen: eren06 - 10 Aralık 2011, 18:31:00
bugün sanayiye gittim ustaya gösterdim aracı hatta gidene kadar baya eziyet çektim ilk başta gaz kesti,elektirik aksamı tamamen kapandı 60-70 le giderken bi anda ibre 0 a indi :):) neyse sonunda gideceğim yere ulaştım sorun şarj dinamosundaymış konjektör ve kömürü değştirdiler. ayrıca şarj kayışı değişti. çok şükür bi sıkıntı kalmadı allah kimseyi sanayiye düşürmesin..

şarj dinamosou konjektörü ve kömür =110
şarj kayışı =28
işçilik=50  toplam 188 tl tuttu sizce nasıl fiyatlar????
Gönderen: GolfIV46 - 15 Aralık 2011, 17:00:00
Hayırlı uğurlu olsun. Tekerine taş değmesin...:) Bence film çektirebilirsin camlarına. Fena yakışıyor yahu...:)