Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: ogretmen_ankara - 22 Kasım 2011, 02:14:51
-
Merhaba arkadaşlar. 3 yıl 98 model polo kullandım. 2 yıldır da 2001 otomatik golf 4 kullanıyorum. model yükseltmek adına hangi aracı tercih ederdiniz golfe kıyıp?
-
Golfün yerini ancak bir golf doldurur ama efnsaneleşmiş modellerinin yerini hiçbir şey dolduramaz :)
-
golf4 e kıyacak olsam corolla sol :saygılar
-
Listeye bakacak olursam focus yada opel alternatif olabilir benim için ama yine vw grubu bir araca geçiş yap. Benim tavsiyem eğer imkanın varsa almayı düşündüğün araçlardan birisini kullan , kıyasla için ısınırsa eğer ciddi anlamda düşünmeye başlarsın ama yinede daha üst model yine vw audi grubu bir araç düşün derim. :tamamdir
Civic ile kıyaslama şandım oldu daha önce. Golfe göre içi dar birazda kalıplı bir adam olduğum için sanki beni boğuyorlarmış gibi geldi bana. Benim kullandığım araçta pedallar sertti hani bacak kırar türünden. İç tasarımı zaten oldum olası beğenmem. Dış tasarım güzel ancak tek başına yeterli değil benim için. Motoru sağlam seri araç ancak araca bindiğimde nedendir bilmiyorum güven hissi yaratmadı bende daha ziyade rengarenk panel vs Atılgan'ın kokpidinde gibi hissettim.
-
Birincisi şıklarda çelişki var golf 4'den sonra diyorsunuz ama hala golf seçeneği var ben golfkolik olarak orada golf'ten başka araca binmem fakat seçeneklere bakılacak olursa da corolla sol seçeneği en büyük olasılık olarak karşıma çıkacaktır..
Çünkü temiz bir golf bulamasaydım corolla Hb bakacaktım...
-
golf 6 1.4 tsı 160 hp ;)
-
Birincisi şıklarda çelişki var golf 4'den sonra diyorsunuz ama hala golf seçeneği var ben golfkolik olarak orada golf'ten başka araca binmem fakat seçeneklere bakılacak olursa da corolla sol seçeneği en büyük olasılık olarak karşıma çıkacaktır..
Çünkü temiz bir golf bulamasaydım corolla Hb bakacaktım...
Teşekkür ederim yorumun için fakat şıklarda yine golf kalsın şeklinde şık koymamın nedeni, sonuçta golfe kıyamam diyen onu işaretler. Aracı değiştirme düşüncem var fakat buna değmicekse değiştirmem zaten . o nedenle fikirleriniz önemli.
-
2012 golf :)
-
Yukarıdaki hiç bir seçeneceğe değmez.
-
Yukarıdaki hiç bir seçeneceğe değmez.
cok haklısın ;)
-
Golf 4'ü Golf 5'e de değişmem
Golf 6'da TSI-DSG Highline olmadığı sürece değişmem.
-
Konuyu açan arkadaş alınmasın ama yukarıdaki seçeneklerin hepsi çok ' ruhsuz' araçlar, hiçbirisi için değişmezdim, ben yaklaşık bir yıl önce golf4 ümü yeni kia sportage ile değiştim :tamamdir..
-
Konuyu açan arkadaş alınmasın ama yukarıdaki seçeneklerin hepsi çok ' ruhsuz' araçlar, hiçbirisi için değişmezdim, ben yaklaşık bir yıl önce golf4 ümü yeni kia sportage ile değiştim :tamamdir..
Estafurullah alınmam, hayırlı olsun aracınız. Fakat konuyu açan kişinin parası yukarıdaki araçlardan birine yetiyor da jeep e yetmiyorsa ne olacak?
-
Golf 4'ten vaz geçmeyecek :D :D :D
-
Estafurullah alınmam, hayırlı olsun aracınız. Fakat konuyu açan kişinin parası yukarıdaki araçlardan birine yetiyor da jeep e yetmiyorsa ne olacak?
Herhangi bir art niyetle söylemedim, kırdıysam özür dilerim.. Ama bence seçeneklere birkaç model eklenebilir, seat leon mesela, eminim en çok işaretlenen seçenek olacaktır..
-
Yok inanın kırılmadım. Alıngan olacak bir durum yok, sonuçta fikirlerinizi alıyorum.Yorum yazmanız beni sevindirir. :saygılar
-
2004 Golf Comfort veya Highline'a geçilebilir :D
-
Yok inanın kırılmadım. Alıngan olacak bir durum yok, sonuçta fikirlerinizi alıyorum.Yorum yazmanız beni sevindirir. :saygılar
:)
-
seçeneklerde olmayan Golf V Tour olabilir benim tercihim ...Aslında Civic Elegance otomatikte fena olmaz ama Golf IV ten sonra V bile kesermi derken Civic ten ciddi pişman olabilirim Leon vs kişisel görüşüm golf ün yerini tutmaz.en mantıklı seçeneği işaretliyorum Golf 4 kalsın :)
-
hocam keşke sizde kia yerine tiguan alsaydınız :P
-
evet şıklar arttırılmalıydı bmw 1 serisi veya audi a3 de seçenekler içerisinde olmalıydı. ama en büyük hata golf v ve golf 6 olmalıydı bazı arkadaşlarımız seçmek istemese de bence çok kişi seçecektir.
-
Çıtayı biraz yükselteyim bari.Eğer Golf 4 den vazgeçsem ki yukardaki markalar bence bi işe yaramaz ; mercedes c 180 AMG alırdım.
Bide pasat comfortline veya highline olabilir.Merso birinci tercihim.Onun dışında bmw bile yalan geliyor bana.Sırf şekil olsun ve marka değeri olsun diye özellikleri sıfır olan yani boş kasa bmw alıyorlar yazık.Tabi bu benim fikrim.Diğer görüşlerede saygım var.
-
2004 Golf Comfort veya Highline'a geçilebilir :D
Koray GOLF IV diyor başka bir şey demiyor. :D
-
Golf4 + 5 yıl içinde o segmentte hiç bir araba yerini tutamaz.
Üst segmente geçerseniz veya 2010-2011 aynı segment ve aynı ayarda bir araba olursa bir nebze. :)
-
golf 6 seçeneği olsa olabilirdir .. onlar MK IV 'ün yerini asla alamazlar..
-
Yok arkadaşlar golf5 golf6 falan hikaye, zaten firma da bunu bildiği için 2012 de golf7 geliyo..
-
hocam keşke sizde kia yerine tiguan alsaydınız :P
[/quote]
Hepsini test ettim alacağım zaman, çok araştırdım, vw yeni araçlarında marka satıyo, donanımı olmayan sıfır aracına bir çuval para istiyo, ayrıca o dediğiniz modelin ciddi sorunları var, ben aracımdan gayet memnunum..
-
Arkadaslar haklısınız seçenekler çok çeşitli değil çünkü ben yukarıdaki araçlardan birini düşündüğümden dolayı sadece onlar yazılı
-
Fakat başka tercihlerin de olması çok iyi
-
bence golf 4 sonraki en iyi secim 2004 a3 ankettekiler hikaye
Leon da hikaye
-
Ben 2005 model a3 kullandım, inanın golf4 ün tadı yok onda..
-
Peki alfa romeo? onun kullanıcıları da hastalık düzeyinde araçlarını seviyolar, başka markalardan zevk almıyolar..?
-
Ben 2005 model a3 kullandım, inanın golf4 ün tadı yok onda..
ne açıdan usta
-
Golf4 daha derli toplu, daha tok gidişi var, bu gözlemi ayrıca 2-3 kişiden de duydum, zaten daha sonra audi kasa değiştirdi, yenilerini kullanmadığım için bilmiyorum tabi..
-
Çıtayı biraz yükselteyim bari.Eğer Golf 4 den vazgeçsem ki yukardaki markalar bence bi işe yaramaz ; mercedes c 180 AMG alırdım.
Bide pasat comfortline veya highline olabilir.Merso birinci tercihim.Onun dışında bmw bile yalan geliyor bana.Sırf şekil olsun ve marka değeri olsun diye özellikleri sıfır olan yani boş kasa bmw alıyorlar yazık.Tabi bu benim fikrim.Diğer görüşlerede saygım var.
Ben mercedes c180 k nın hem 1,6 156 bg olanını hem de 1,8 156 bg olanını test ettim, hız ,performans, fren tamam ama araçta konfor yok, içeriye o fiyatta bir araçtan beklemeyeceğiniz kadar çok ses alıyo, 47 bin euro istenilen bir aracın eksiğinin olması, markası ne olursa olsun kabullenilemez, inanmayanlar gitsin test etsin, hatta aracı test ettiğimizde 4 arkadaş aracın içindeydik, herkes araçtan hayal kırıklığıyla indiğini belirtti, dediğim gibi performans bir numara ama konfor olmamış..
Ben test ettiğim araçlardan şunu anladım, hiçbir aracı test etmeden gözünüzde büyütmemek gerek..
Test edip unutamadığım model var mı, var: 2011 model audi a4 2,0 tdı, işte araba bu dedirtiyo insana..
-
Unutmadan yazayım, bmw x1 diye bir tasarım faciası üretti, neye benzediği belli olmayan bir model, sırf meraktan onu da test ettim, aynı şeyler var onda da , performans harika ama özellikle arkada oturanlar kasiste çukurda kütür kütür vurmaktan bunda süspansiyon yok mu diye sordular.. Diğer taraftan 5 serisi araba gibi araba..
-
golf4'e ihanet edecek olsam yakıt harcama konusunda dizel ford fiestayı düşünmüyor değilim ancak golfteki konforu onda bulacağımı zattenmiyorum
-
golf4'e ihanet edecek olsam yakıt harcama konusunda dizel ford fiestayı düşünmüyor değilim ancak golfteki konforu onda bulacağımı zattenmiyorum
Fiesta mı? :p
Focus desen belki ama fiesta dan Golf konforu hiç bekleme.
-
Peki alfa romeo? onun kullanıcıları da hastalık düzeyinde araçlarını seviyolar, başka markalardan zevk almıyolar..?
Golf IV almadan önce tam bi alfistiydim :)
Bana göre 2 markanında çok çekiciliği var, ama golf IV satıpda 2000-2004 model alfa 156 ,147 almam. Tek alabileceklerim 4 yapraklı yonca olur alfa romeo tercih edersem :)
-
Arkadaşımda var alfa 156, gerçekten harika bir araç aslında. çok da güçlü, iki şikayeti var biri yakıt, diğeri parçasının çok pahalı olduğunu ama prestiji her iki olumsuluğu da örtüyor der.
-
Yeni seçenekler eklenmiştir arkadaşlar.
-
yukarıdaki seçeneklere bakarak honda civic işaretledim ama fiyatları aynı değil bu araçların. yani 2007-2008 civic alacağıma aynı fiyata başka seçeneklerde olur ki ben 10 gün önce mk4 ümü satıp, 1.2 TSİ leon aldım ;)
-
toyota auris elegant 1.6 132bg.
-
yukarıdaki seçeneklere bakarak honda civic işaretledim ama fiyatları aynı değil bu araçların. yani 2007-2008 civic alacağıma aynı fiyata başka seçeneklerde olur ki ben 10 gün önce mk4 ümü satıp, 1.2 TSİ leon aldım ;)
Çok güzel bir araba almışınız, hayırlı olsun. Güle güle kullanın inşallah.
-
Ben mercedes c180 k nın hem 1,6 156 bg olanını hem de 1,8 156 bg olanını test ettim, hız ,performans, fren tamam ama araçta konfor yok, içeriye o fiyatta bir araçtan beklemeyeceğiniz kadar çok ses alıyo, 47 bin euro istenilen bir aracın eksiğinin olması, markası ne olursa olsun kabullenilemez, inanmayanlar gitsin test etsin, hatta aracı test ettiğimizde 4 arkadaş aracın içindeydik, herkes araçtan hayal kırıklığıyla indiğini belirtti, dediğim gibi performans bir numara ama konfor olmamış..
Ben test ettiğim araçlardan şunu anladım, hiçbir aracı test etmeden gözünüzde büyütmemek gerek..
Test edip unutamadığım model var mı, var: 2011 model audi a4 2,0 tdı, işte araba bu dedirtiyo insana..
Maminci ,
Test etmişsin güzel .Yorumlarına saygı duyuyorum ama göz ardı edilmemesi gereken bazı gerçekler var.
Performans + güvenlik+ hız + yıllarca arıza çıkarmayan dayanıklı bi motor+al sat yapan biri değilsen uzun süreçte değer düşüklüğünü yıllara yayarsak piyasada en az değeri düşün bi marka+prestij den bahsediyoruz.Bunları göz ardı etmemek lazım.
He bu arada şunuda belirteyim.1985 model mercedes 280 E 6 silirdir 155 bg motorlu bi aracı yıllarca 8 sene kullandım.Ondaki koltuk ve diğer konfor unsurlarını hiç ama hiç bi arabada bulamadım.Asıl konfor onlarda bence.Hani binice dersinya kazık gibi araba ben bunu suan ki son model bütün arabalarda yaşıyorum.Golf bunu bi nebze azaltıyor.Kötü kader erken yaşta bi kere o koltuğa oturduk.
Daha sonrasında bir sürü Mercedes ve diğer markalarda araçlarda kullandım.Tek tek yazmaya gerek yok.Konfor yıllara göre dağılımı bana sorarsan grafiksel olarak benim için sürekli düşüşde olmuştur.
Gelişen teknoloji ile birlitte kullanılan malzelerinde fabrikasyon ve palet ürünü olması ve asıl hedefin az yakıt çok kaçış mantığı olan günümüzde konforu aramaktan uzaklaşır olduk.Zaten bahsi geçen yukarıdaki arabada hissetiğim konforu diğer araçlarda bulamıyacağımı bildiğim için konfor benim düşüncelerimde esas madde değil.Benim için motor ve piyasadaki değer düşüklüğü daha çok ağır basıyor.Ayrıca konforu artırmak veya ses için formüller geliştirilebilir.Fakat motor+güvenlik esasdır.Bunların yanına birde prestiji ilave edersek.Ben kendi adıma tercihimin doğru olduğu kanatindeyim.
Senin görüşlerine sonuna kadar saygılıyım.
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-sahibinden-malibu-clasic-46384938/detay/
işte konfor aracı
-
Maminci ,
Test etmişsin güzel .Yorumlarına saygı duyuyorum ama göz ardı edilmemesi gereken bazı gerçekler var.
Performans + güvenlik+ hız + yıllarca arıza çıkarmayan dayanıklı bi motor+al sat yapan biri değilsen uzun süreçte değer düşüklüğünü yıllara yayarsak piyasada en az değeri düşün bi marka+prestij den bahsediyoruz.Bunları göz ardı etmemek lazım.
He bu arada şunuda belirteyim.1985 model mercedes 280 E 6 silirdir 155 bg motorlu bi aracı yıllarca 8 sene kullandım.Ondaki koltuk ve diğer konfor unsurlarını hiç ama hiç bi arabada bulamadım.Asıl konfor onlarda bence.Hani binice dersinya kazık gibi araba ben bunu suan ki son model bütün arabalarda yaşıyorum.Golf bunu bi nebze azaltıyor.Kötü kader erken yaşta bi kere o koltuğa oturduk.
Daha sonrasında bir sürü Mercedes ve diğer markalarda araçlarda kullandım.Tek tek yazmaya gerek yok.Konfor yıllara göre dağılımı bana sorarsan grafiksel olarak benim için sürekli düşüşde olmuştur.
Gelişen teknoloji ile birlitte kullanılan malzelerinde fabrikasyon ve palet ürünü olması ve asıl hedefin az yakıt çok kaçış mantığı olan günümüzde konforu aramaktan uzaklaşır olduk.Zaten bahsi geçen yukarıdaki arabada hissetiğim konforu diğer araçlarda bulamıyacağımı bildiğim için konfor benim düşüncelerimde esas madde değil.Benim için motor ve piyasadaki değer düşüklüğü daha çok ağır basıyor.Ayrıca konforu artırmak veya ses için formüller geliştirilebilir.Fakat motor+güvenlik esasdır.Bunların yanına birde prestiji ilave edersek.Ben kendi adıma tercihimin doğru olduğu kanatindeyim.
Senin görüşlerine sonuna kadar saygılıyım.
Doğru söze ne denir, haklısınız ama 125 bin tl istenen bir aracın ses yalıtımının da diğer özellikleri gibi eksiksiz olması beklenir bence..
-
Doğru söze ne denir, haklısınız ama 125 bin tl istenen bir aracın ses yalıtımının da diğer özellikleri gibi eksiksiz olması beklenir bence..
Her güzelin bi kusuru olurmuş diyip sinemize çekicez artık.
Arabayı kullanırken kulağımıza bide tıkaç takarız oldu bitti. :D Şaka ve espiri bi yana sana sonuna kadar katılıyorum. :tamamdir O kadar para ver bide kafan şişsin.İşte yukarıda bahsettiğim diğer koşulları olmasa inan tercih etmem.
Bide şu var tabi eğer C kasayı mükemmel yaparsa E kasayı nasıl satacak. :D Tabi bu işin satıcı ağızı oluyor.
-
Doğru, alıp satanlar der ki mercedes e serisinden başlar..
-
BMW de 5'ten başlar diyorlar.
VW artık POLO'dan başlıyor mis gibi :)
-
BMW de 5'ten başlar diyorlar.
VW artık POLO'dan başlıyor mis gibi :)
Bence mis değil, alt donanım çok fakir :-X
-
O hep öyleydi
Golf IV' de bence Comfortline ve Pacific'ten başlar.
Trendline ve Basicline çok boş
-
O hep öyleydi
Golf IV' de bence Comfortline ve Pacific'ten başlar.
Trendline ve Basicline çok boş
Bu doğru işte..
-
Highline, R32 ve GTI de yolun sonu zaten :D :D
-
ben şirkette uzun süre dizel focus kullandım 2009 model .aslında gayet güzel araba yol tutuşu, performansı motorlarıda uzun ömürlü ve sorunsuz .fakat bu arabada içeriye cok ses alıyor ve iç malzeme kalitesiz ..ama düşünüle bilecek araçtır
-
bende 2006 leon 1.6 sr vardı sattım 2000 golf aldım kalite konfor esp olmamasına ragmen yol tutuş bir çok yanı daha agır basıyor. not: leondan önce yine 1999 golf üm vardı.
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-sahibinden-malibu-clasic-46384938/detay/
işte konfor aracı
Hakkaten ya koltuklara bak ben küçükken bizim oturma odasının koltuklarıda böyleydi :)
-
74 model ama maşallahı var bence aracın. 38 yaşına rağmen yıllara meydan okumuş
-
satarsam düşündüğüm 2.0 dizel turbolu bi araç. superb yada audi... almanlardan asla vazgeçmem
-
Almanlar sağlam işi severler
-
AUDi a3 AUDi a3 AUDi a3 AUDi a3 AUDi a3 AUDi a3 AUDi a3 AUDi a3 AUDi a3 AUDi a3 AUDi a3 AUDi a3 AUDi a3 AUDi a3 AUDi a3 AUDi a3 AUDi a3 AUDi a3 AUDi a3 ,bmw