Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: yesilkrt - 18 Ekim 2011, 13:43:23
-
Evet arkadaşlar lpg gereklidir gereksizdir uyumludur uyumsuzdur gibi çok tartışma ile karşılaşıyoruz.
Sitemizde kaç adet golf4 olduguna dair halihazırda bir konu bulunuyor Ama bakalım bu golf4lerin nekadarı lpgli? Böylece lpg taktırmayı düşünen kullanıcılara da bilgi edinmeleri açısından bir istatistik olur.
Kaç adet Lpgli golf IV varmış görelim bakalım.
-
benzinli binebilen var mı diye bi başlık daha yerinde olurdu heralde bu zamlara karşı:)
-
3 babayiğit var şimdiden :D
-
arkadaşlar 3. seçenek eklendi, bilginize.
-
benzinli biniyorum.. benzinde bana biniyor :D
-
Benim aracımdada LPG kiti vardı oylamaya katılabilir miyim? :p
-
Benzinli biniyorum ve çokta memnunum.. bir önceki aracım 98 comfort tu ve aldıktan sonra lpg ben taktırdım.Lpg yüzünden satmak zorunda kalmıştım maddi zararımdan ziyade manevi zararım çok oldu :'( şuan benzinli kullanıyorum ve diğer aracımı lpg ile mahvettiğime o kadar pişmanım ki şuan lpg li golf 6 hatta tüm vw serilerini bedava verseler binmem >:(
yaşasın benzinli golf aşkı :sevgi:
-
Sizler için yeni seçenek ekledim hakan artık oylayabilirsin ;)
-
hakan dediğini yeni anladım, eski aracından bahsediyorsun sanırım.evet eski aracı golf4 olan arkadaşlar da kullansın, ne kadar çok oy okadar çok istatistiki hassasiyet :D
-
Golf üme Lpg li biniyorum çok menunum otomatik olmasına ragmen amcamın Dizel Linea ile aynı yakıyor şuan arabaya 50 bin Tl vericek olsam bi 3.20ia alıp gözünün yaşına bakmadan Brc yi yapıştırırım bu benim tercihim :)
-
LPG li kullanıyorum gayette memnunum 3 gün evvel 4.viteste bi devirin sonunu göreyim dedim yol pek müsait olmasada ; 6200 devire dayandı kadranda 160 ı geçmişti .. sanırım 6500 devir kesiciye dayanırsa 4.viteste 170 görülür .. çokta zorlamak istemedim aracı ne olur ne olmaz :=)
-
GOLF IV üm otomatik vites ve lpg li
arabamı aldığımda lpg yok idi.
PRİNS marka tercih ettim çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım.
herkese selam.
-
LPG taktırmak istiyorum ama kararsızım, hangi marka daha iyidir.
lpg de usta elektrik ayarını iyi yapamadığı için bir şeyleri yakıyormuş dedi ustanın biri.
sıkıntılar hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz ilgili arkadaşlar
-
atiker kullanmaktayım.. usta hataları dışında pek sorun yok..
-
aynı motor ne de olsa dedim lpg li golf kullanıyorum dedim
-
atiker kullanıyorum çok da memnunum. en ufak bir performans kaybı yok...
-
aynı motor ne de olsa dedim lpg li golf kullanıyorum dedim
temiz iş dostum :D
-
Tüplü ve öfkeli :D
-
Benzinli orjinal 1.6 sr Comfortline.Benzin kokusunu seviyorum. ;)
Golf'den önce birçok araç kullandım.Onlaradan biri lpg li 280 E mercedesdi.2800 motor sıralı 6 silindir 155 bg gücündeki motordan sonra.Golf mersonun lpgli hali ile aynı yakıyor.Belkide daha az. ;D
Bu sebepten1.6 benzinli motor bütçe açısından henüz göçertmedi beni aylık gider kalemi aynı.Bu ndedenle benzinli kullanıyorum.Bir daha lpg li araç kullanmak istemiyorum.
Orjinali koruma taraftarıyım.Ama lpgli kullanan arkadaşları çok iyi anlıyorum.Herkes bütçesine göre.Mercedes varken benimde bikaç ay belim bükülmüştü.Sonra hemen lpgye geçiş yaptım.Hakkınız var.
-
Düplü az yakar çok kaçar..
-
kurtuluş kardeş bu öfken kime :)
-
Abimin de var golf IV işe gittiğinde ben kullanıyorum atıker taktırdık 178 binde ama 13-15lt arası gaz yakıyo normal mi bilmiyorum ama yine de memnunuz tabi ::)
-
fazla yakıyor. yeni takıldıysa 2-3 hafta kullanıp tekrar ayara gidin. bende 1.5 senedir atiker kullanıyorum. daha ayara gitmedim desem yeri. önemli olan usta. iyi bir usta ile hangi kit olsa sorunsuz binersiniz.
-
Şöyle anlatayım araca 178 bindeyken taktırdık lpgyi şuan 185 binde. 33 lt lpg alıyor depo toplam alınan yol 240km yi gecmıyor. herkes 17" jantlara sebep buluyor, abimde jantlardan kaynaklandıgını dusunduğunden pek oralı olmuyor açıkçası
-
Aynen bende Atiker kullanıyorum ustanız güzelse sorun olmuyor performans da ise pek benzinliyi aratmıyor %100 olmasa da
-
Şöyle anlatayım araca 178 bindeyken taktırdık lpgyi şuan 185 binde. 33 lt lpg alıyor depo toplam alınan yol 240km yi gecmıyor. herkes 17" jantlara sebep buluyor, abimde jantlardan kaynaklandıgını dusunduğunden pek oralı olmuyor açıkçası
hele bide 225 taban lastik varsa cok cok normal o kadar gitmesi
-
kurtuluş kardeş bu öfken kime :)
Tüpte durmadan ayar bozuluyor. Bi adam gibi ayar yaptıramadım. Bazen benzinden fazla yakıyorum :D
-
bence lpgnin markası ne olursa olsun önemli diğil ayar işi tamamen ustada bitiyor. heleki sen sakaryadasın bizim burda millet adaya gidiyor lpg taktırmaya :D
-
düşük kilometreli 1.9 TDI bulsam hemen kapacam ama malesef en düşüğü 170.000'lerde :p
-
ikbal bu envanteri napacaksın kanka :D :D
-
düşük kilometreli 1.9 TDI bulsam hemen kapacam ama malesef en düşüğü 170.000'lerde :p
.
Kurtuluş ben 1.9 tdi değilde 1.6 tdi olsa şu bizim kasalar 200.000 de de olsa alacağım :D vergi olayı benzinli ile aynıya geliyor o yüzden 1.9 tdi nin hiçbir avantajı yok :)
-
hele bide 225 taban lastik varsa cok cok normal o kadar gitmesi
Tam da üstüne bastın bak 225/45 lastikler :)
-
Slm arkadaşlar bende 2001 1.6 comfortline aldım atıker lpg var şehiriçi 330 yakıyo şehirler arası 230 çok geldi bana ıstanbul trafiği malum birde işyeri ile ev 5 km 3 km si 1.vites gidiyorum bundanda kaynaklanır sanıyorum.
-
Slm arkadaşlar bende 2001 1.6 comfortline aldım atıker lpg var şehiriçi 330 yakıyo şehirler arası 230 çok geldi bana ıstanbul trafiği malum birde işyeri ile ev 5 km 3 km si 1.vites gidiyorum bundanda kaynaklanır sanıyorum.
seninki bizimkine göre iyi bence bizim lpg de 350 kr şehir dışi 260 kr yakıyor tabi ince yanak lastikten kaynaklanıyor bizimki biraz da. sende de jant lastik varsa tüketim artıyordur muhtemelen
-
bende aracımı aldğımda lpg vardı çokta memnunum atıker marka bi sorun yok çok şükür 50 TL gazla 175 km yapıyo ist şehir içinde iiyi olduğunu dşünüyorum...
-
Ben taktıralı nerdeyse 1 sene oldu 6000 km yol yapmışım. Tamirci azarladı niye getirmedin bakıma diye gerek var mı ? dedim. Neyse sadece 40 TL ye gaz filtresi değişti. O kadar başka bir sorun yok. Tüpün markası da LANDIRENZO
-
2001 model trendline 190binde atiker takılı 0,1 litre/km yakıyor. Hız 110km. Gazın fiyatına göre 19-23 kuruş şehirler arası yakıyor. Ustayla da konuştum gayet normal rakam. Şehir içinde de rakamı aşağı çekmeyi başardım. Yüksek vites kullanıyorum mesela 5 viteste 70-80 km hızda gibi. O zaman da baya tasarruflu oluyor. Sıkıntı yaratmıyor
-
Yüksek vites kullanıyorum mesela 5 viteste 70-80 km hızda gibi. O zaman da baya tasarruflu oluyor. Sıkıntı yaratmıyor
evet güzel bir yöntem. 70 km sabit hızda gidiyorsanız 3-4. viteslere gerek yok , 5e atabilirsiniz. ama 50km sabit hızda 5. vitese atarsanız motor devri düşük olacağı için yakıt tam yanmayacaktır öyle olunca yakıt sarfiyatı olur o zaman da çok yakar. pilotaj burda başlıyo :D
-
lpg kullananlar yaklaşık %75, kullanmayanlar %25
lpg kullanmayanların içinde dizel kullanıcıları olduğunu da düşünürsek yaklaşık lpg kullanmayanların 3-4 katı lpgli araç kullanıcısı var.
-
lpg kullananlar yaklaşık %75, kullanmayanlar %25
lpg kullanmayanların içinde dizel kullanıcıları olduğunu da düşünürsek yaklaşık lpg kullanmayanların 3-4 katı lpgli araç kullanıcısı var.
ne etti?gırkh yapar :D
-
ne etti?gırkh yapar :D
onu boşver de naptın arabayı
-
hallettim kanka osmaniyede,şimdi ankaradayım, maşallah silah gibi oldu ;D