Volkswagen Türkiye
Otomobil Forumu => Genel => Konuyu başlatan: o.bilge - 30 Eylül 2011, 23:09:42
-
istanbulda app plakaya mühür vurduklarını duydum. kullanan var mı doğru mudur? anadolu yakasında nereden yaptırabilirim bilen varsa lütfen ulaşsın.
sanırım app plaka hastalığım var ::) ::)
-
sahte appler gibi değilde bu yeni arabalarda ( bmw mercedes gibi lüks arabalarda ) baya bi kalın yazı karakteri kullanılıyo ve aşağı yukarı fiyatı ise 200-300 tl arası değişiyo ... ben plakalarım eski tip yazı olduğu için normal kalınlıkta yeni plaka bastırdım çift mühürlü ve sorunsuz geziyorum ... app ye tek mühür vuruluyo ama ikinci mühürü vuranlar sahtecilik yapmış olur ... çünkü muayenede sorun yaşanıldığı söyleniyo ... app sevdasından vazgeç bence ... ben bi egzoz yüzünden arabamı baglattım ve yasal olmayan herseyden sogudum valla :( yoksa zamanında app ye çözüm olarak plaka harflerimin üzerine kalın folyo kaplamıştım ama oda sahte plaka yerine geçtiği için yasal ve temiz plakaları tercih ettim ...
-
sahte appler gibi değilde bu yeni arabalarda ( bmw mercedes gibi lüks arabalarda ) baya bi kalın yazı karakteri kullanılıyo ve aşağı yukarı fiyatı ise 200-300 tl arası değişiyo ... ben plakalarım eski tip yazı olduğu için normal kalınlıkta yeni plaka bastırdım çift mühürlü ve sorunsuz geziyorum ... app ye tek mühür vuruluyo ama ikinci mühürü vuranlar sahtecilik yapmış olur ... çünkü muayenede sorun yaşanıldığı söyleniyo ... app sevdasından vazgeç bence ... ben bi egzoz yüzünden arabamı baglattım ve yasal olmayan herseyden sogudum valla :( yoksa zamanında app ye çözüm olarak plaka harflerimin üzerine kalın folyo kaplamıştım ama oda sahte plaka yerine geçtiği için yasal ve temiz plakaları tercih ettim ...
haklısın kardeş aslında ben de bilmiyorum metalik siyah yeni polo'ya app plaka yakışır mı diye de, bir ara acayip sarmıştım bu app işine. dediğin gibi 200-300 tl ise de veremem yani bir çift plakaya. yasal kalmak iyidir..
ama bir yandan da diyorlar ki orijinal plakan bagajda durursa sorun olmazmış.
-
muayenede sorun çıktığı falan yok. 2 seferdir, mühürsüz applerle sorunsuz geçiyorum. ama trafik polisi hiç affetmez. affetmedi hiç :)
-
hiç bulaşma evrakta sahtecilikten ceza yiyorsun kıl olana rastlarsan hakkında işlem bile yapabiliyor ha bu arada arabayı bağlatmama gibi bir şansın yok . ONDAN TAK. ;D ;D ;D
-
haklısın kardeş aslında ben de bilmiyorum metalik siyah yeni polo'ya app plaka yakışır mı diye de, bir ara acayip sarmıştım bu app işine. dediğin gibi 200-300 tl ise de veremem yani bir çift plakaya. yasal kalmak iyidir..
ama bir yandan da diyorlar ki orijinal plakan bagajda durursa sorun olmazmış.
Yok öyle bir durum , Polis diyorki ben sizleri durdurup durdurup bagajınızdan plakamı teyit edecem diyo çakıyo sonra kendine geliyon..
-
adanadaki yeni trend plaka harflerinin carbon kaplanmasıymış :) o kadar çevirme ve kontrol varken o memleketde nasıl cesaret ediyorlar çözemedim
-
app ye mühürü bilmem dee, emniyet plakalara genel olarak mühür vurmayı bırakmış diye duydum ben de.Artık sadece cemiyet mühürü diyorlar, taze bir haber, app serbestimsi yani
-
kalın plakalar carbon zaten onlara bısey demıyorlar sonucta muhurlu plakaya karbon cekıyosun :) kendınızde yapabılırsınız plaka boyutunca bı carbon kagıdı yapıstırın ısıtıcıyla veya kurutma makınasıyla ısıtın yapıssın ama daha once plakayı alkolle temızleyıcı vb maddeyle sılın temız olsun yoksa ısınıp yapışmaz kabarcıklar oluşur yapıştıkdan sonra ıstedıgınız kdar kalınlastırarak kendınız harf ve rakamların bıraz dısından keserek kalınlastırabılırsınız bıraz nazık davranın guzel olsun
-
gebze de çift mühürlü app yaptıran yer var..
-
BEYAZ .ÇERÇEVE DİREK CEZA ,o yüzden app yaptırıp etrafını siyah şerit çektirdikten sonra niye uğraşacaksıki?
-
Sonuç olarak APP plaka ceza yeme sebebimidir??? :)
-
şans
-
DİREK :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir
-
DİREK :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir
Mesaj alınmıştır usta ;D
Peki bir de şunu sorayım.Harfleri nasıl boyamak lazım.yada neyle??? (Boyayla demeyin lütfen :bekleriz: ) nasıl bir boya ile ;)
-
Mesaj alınmıştır usta ;D
Peki bir de şunu sorayım.Harfleri nasıl boyamak lazım.yada neyle??? (Boyayla demeyin lütfen :bekleriz: ) nasıl bir boya ile ;)
kagıt bant ile harfler dısında kalan yerleri maskele TR yazısınıda maskele bi kutu siyah sprey boya veya küçük bir kap siyah boya al siyah harfleri ufaktan zımpara ile üstünden geç sonra boya
-
hmm mantıklı...Alternatifi olan?
-
en kolay kalıp çıkarmaktır.
kırtasiyeden a3 aydınger kağıdı isteyin en kalınından olsun, zaten o kağıt şeffafdır.
Plakanın köşelerinden yapıştırın ve kurşun kalemle sayıları ve harfleri çizin güzelce, bitince söküp başka bir yerde güzelce kesin. sonrasında tekrar sağlam bir şekilde yapıştırın ve sprey boya ile boyayın :saygılar
-
hmm mantıklı...Alternatifi olan?
ne folyo ne boya en güzeli derz kalemi
(http://image0.euroffice.co.uk/image/Edding-751-Permanent-White-Marker-Pen-1---2mm-Line-Pack-10---751-049-627823-h0.jpg)
teknik marketlerde bulunur 6 lira civarı olması lazım
-
artık app serbest oldu herhalde ... sadece cemiyet mühürü yetiyo ikinci mühür kalkmış
-
ilk sayfada söyledim ama kimse sallamadı :)
-
ilk sayfada söyledim ama kimse sallamadı :)
sallamıştım ;) teşekkür edemedim kusura bakma öbür mesajları okurken gümbürtüye gitti
-
artık app serbest oldu herhalde ... sadece cemiyet mühürü yetiyo ikinci mühür kalkmış
bundan %100 eminmisin arkadaşım sonra kıl polisin biri basmasın cezayı :) ::)
-
bundan %100 eminmisin arkadaşım sonra kıl polisin biri basmasın cezayı :) ::)
valla kuzenim anadolu sigortada çalışıyo geçen gün sıfır bi aracın plaka işlemlerini yaparken aldığı plakalarda sadece tek cemiyet mühürü varmış ve bundan sonra sadece tek mühür olcakmış .. yani karakolun bastığı ikinci mühür kalkmış ... buda demek oluyoki tek mühürlü plakanın geçerliliği var ...
-
tek mühür olduğu doğru geçen hafta salı günü aldım arabamı. plakamda tek mühür var. app foraaaa
-
oy oy oyyyy app satışları patlıyacak o zaman :D
-
evet trafik mühürü kalkmıış... artık rahat rahat app yapabiliriz >:D
http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-motorlu-tasit-hizmetleri-arac-dizayn-ve-ozel-donanim-imalati-orjinal-besiktas-baski-app-plaka-48808048/detay (http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-motorlu-tasit-hizmetleri-arac-dizayn-ve-ozel-donanim-imalati-orjinal-besiktas-baski-app-plaka-48808048/detay)
-
tek mühüre dönülünce fiyatlarda 40 liradan uçmuşta uçmuş arkadaşlar dip not ekleyeyim çerçevesiz plakala yine yasak tek mühür olayına kanmayın :tamamdir
-
adam orijinal app yi 150 tl ye yapıyo sahibinden'de. ruhsat fotokopisi ve eski plakaları istiyo emniyete vercekmiş ne kadar doğru bilemem
-
adam orijinal app yi 150 tl ye yapıyo sahibinden'de. ruhsat fotokopisi ve eski plakaları istiyo emniyete vercekmiş ne kadar doğru bilemem
Abi biraz açın gözünüzü ya .. Pes Valla adam senin ruhsat bilgilerini alsa fotokopiden , sahte ruhsatı oturtsa , APP yide çaksa ....!!! OZAMAN kime anlatacan derdini aynı istanbuldaki çift plakalı taksiler gibi gezersiniz artık 2 araç .. Adam o plakayla bankamı soycak kızmı kaçıracak ooOOO Biz adam olmayız .. Suça teşfikten başka birşey değil bizim işlerimiz. Aile bireylerimden birisi emniyet dolandırıcıl işlerinde amir ne tür olaylar geliyo duysanız aklınız gider o yüzden benim kimseye güvenim yok şahsen..
-
Abi biraz açın gözünüzü ya .. Pes Valla adam senin ruhsat bilgilerini alsa fotokopiden , sahte ruhsatı oturtsa , APP yide çaksa ....!!! OZAMAN kime anlatacan derdini aynı istanbuldaki çift plakalı taksiler gibi gezersiniz artık 2 araç .. Adam o plakayla bankamı soycak kızmı kaçıracak ooOOO Biz adam olmayız .. Suça teşfikten başka birşey değil bizim işlerimiz. Aile bireylerimden birisi emniyet dolandırıcıl işlerinde amir ne tür olaylar geliyo duysanız aklınız gider o yüzden benim kimseye güvenim yok şahsen..
haklısın ne diyim. veren de vardır illa ki
-
Cezayı yersem gönderirim makbuzu ama ;D ;D
-
ceza bişey değil arabayı baglatma yeterki :D
-
ceza bişey değil arabayı baglatma yeterki :D
app plakadan araba mı bağlıyorlar vay anasını :D bazıları cemiyet mühütlü hologramlı plakalar yapıyolar onlar tercih edilebilir
-
BEYAZ .ÇERÇEVE DİREK CEZA ,o yüzden app yaptırıp etrafını siyah şerit çektirdikten sonra niye uğraşacaksıki?
benim plakalar normal , ama çerçevesi beyaz , gerçekten ceza yazıyorlarmı ? >:(
-
benim plakalar normal , ama çerçevesi beyaz , gerçekten ceza yazıyorlarmı ? >:(
10 aydır bende öyle kullanıyorum şuana kadar ( inşallah bundan sonrda olmaz ) bir sorunum olmadı :saygılar
-
arkadaşlar emniyet mühürü kalktı sadece cemiyet mührü yeterli 8)
-
arkadaşlar emniyet mühürü kalktı sadece cemiyet mührü yeterli 8)
yani ?:D
bi de benim şu yeni çıkan alman tipi karakterli plakalar cok hosuma gidiyo, nerde yaptırılıyo ki onlar ?
-
yani ?:D
bi de benim şu yeni çıkan alman tipi karakterli plakalar cok hosuma gidiyo, nerde yaptırılıyo ki onlar ?
senin dediğin kesik app plaka diye geçer. harf ve rakamların üzerinde ufak birer çizik oluyor sanırım. ben istanbul app plakayı seviyorum.
http://imageshack.us/photo/my-images/100/dsc00016vl6.jpg/ bu resimdeki gibi. hatta bu resimdekl plaka olsa tadından yenmez :D
-
ben zamanında bastırmışştımm duruyoduu 2 mührü vurdurup takıcaktım şimdi direk takarım applerii::)
-
Anadolu yakasında bildiğiniz polisle uğraştırtmayan mühürlü app basan yer var mı?
-
Anadolu yakasında bildiğiniz polisle uğraştırtmayan mühürlü app basan yer var mı?
hemserim giresun a gelirsen sana yardımcı olurum mühür konusunda plaka ne olursa olsun hallederiz burada sıkıntı olmaz
-
2 senedir mühürsüz app kullanıyorum.Bir kere çevirmede bagajdan orjinal plakaları gösterdim.Muayenede ise app plakama Tüv stickerını yapıştırdılar.Bu app ler 40 tl idi şimdi fiyatları zamlanmış
-
2 senedir mühürsüz app kullanıyorum.Bir kere çevirmede bagajdan orjinal plakaları gösterdim.Muayenede ise app plakama Tüv stickerını yapıştırdılar.Bu app ler 40 tl idi şimdi fiyatları zamlanmış
ohoo öyleyse iyi ben de taktırayım hemen :D yaptırabileceğim bir yer var mı bildiğin?
-
http://www.highway.com.tr/ plaka için yardımcı olurlar:)
-
arkadaşlar istanbulda app ye mühür vurdurmanın yolunu buldum. benim istediğim tür beşiktaş app plaka. beşiktaş trafik tescil basıyormuş bu plakaları. gelip kendi şubende mühürletiyosun. bizim şube bostancı trafik tescil, araştırmalarıma göre mühür basıyorlarmış. toplam işin maliyeti 150 160 Tl gibi tutarmış.
işte beşiktaş app ler:
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/226143_1710296576603_1813772954_1167474_6350302_n.jpg (üstteki. sanırım üniversiteli pololardan birinin plakası :D)
http://www.temizisplaka.com/resim/app-plakalar-cesitleri-131832999542740.jpeg
-
kardeşim yanlışın olmasın ... o alttaki linkteki plaka sahte plaka gibi duruo :o üstteki linkteki tamam beşiktaş trafik tescilin plakasıda alttaki bana sahte gibi geldi ... + plakan onun gibi 8 karakterli değilse sahte plaka bile yaptırsan öyle güzel durmuyo ...
-
kardeşim yanlışın olmasın ... o alttaki linkteki plaka sahte plaka gibi duruo :o üstteki linkteki tamam beşiktaş trafik tescilin plakasıda alttaki bana sahte gibi geldi ... + plakan onun gibi 8 karakterli değilse sahte plaka bile yaptırsan öyle güzel durmuyo ...
alttaki resim temsili olarak usta. istediğim yazı tipi odur babında koydum resmi.
-
kardeş sorması ayıptır plakan ne ?
-
kardeş sorması ayıptır plakan ne ?
avatarın altında yazıyor. 34UD9334
-
evet artık plakalara mühürler kalktı sadece cemiyetlerın vurdukları ufak olan mühürler var.
ama bu değilki app lere izin verilecek değil zaten artık emniyet plaka sürümlerini değiştiriyolar ve kalın olarak çıkıyor plakalar artık
-
evet artık plakalara mühürler kalktı sadece cemiyetlerın vurdukları ufak olan mühürler var.
ama bu değilki app lere izin verilecek değil zaten artık emniyet plaka sürümlerini değiştiriyolar ve kalın olarak çıkıyor plakalar artık
ee o zman emniyete eski plakaları verip yeni plaka bastıralm 20liraya. =)
-
valla benim plaka tek mühürlü 3 ekim çıkışlı ama hala o ince hafif köşeli bildiğin cemiyet plakası. o kalınları beşiktaş veriyo heralde. emniyete gidip kalın puntolu istiyoz desek basarlar mı acaba? öyle şekilli olanlarından değil, normal kalın.
http://imageshack.us/photo/my-images/35/grnt042h.jpg/sr=1
-
Bende APP bastırıcam hangi modeli yakışır acaba benimkisine :-\
-
Fransız APP'yi tek geçerim..
-
oluyo mu öyle? kalın baskılı istiyorum deyip eskiyi versek yenisini alabiliyomuyuz?
-
oluyo mu öyle? kalın baskılı istiyorum deyip eskiyi versek yenisini alabiliyomuyuz?
hemde emniyete :D :D :D !! millet alacağı plakayı zor alıyo sen abi bunu al kalın yazılısını ver dersen çıkacak sonuç sanırım çok değişik ve izlemelik bir görsellik içerir kanaatindeyim :D :D :D :D
-
abi benim istediğim plakayı emniyet basıyo. plakayı aldığım yer emniyet değil zaten trafik tescilin karşısında küçük bir kulübe. plakalar orda basılıyo oraya eskileri verip üstüne 20 lira artı çorba versek alır mıyız acaba?
-
küçük kulubeden kastım cemiyet plakalarını basan yer. illegal değil yani :D
-
sanırım beşiktaşta tanesi 40 tl ye app gibi kalın yazılı orjinal plaka basılıyo yani 80 e geliyo ...bi araştırın isterseni tam emin değilim
-
sanırım beşiktaşta tanesi 40 tl ye app gibi kalın yazılı orjinal plaka basılıyo yani 80 e geliyo ...bi araştırın isterseni tam emin değilim
sahibinden'de bir tane öyle ilan vardı. iki tane mühürlü app 80 lira diye ama yasal değil diye biliyorum. emniyet yeni plakaya mühür vurmak için eskisini istemiyor mu?
-
emniyet artık bişey istemediği için sorun yok ... cemiyetten plakayı al git arabana tak
-
şu işide biri yapsın artık ya :D
-
şu işide biri yapsın artık ya :D
+1. bu konularda cahilim ben yapan eden biri varsa bi el atsın şu konuyaa
-
inş yazın olacak beşiktaş plaka style :D
-
hemde emniyete :D :D :D !! millet alacağı plakayı zor alıyo sen abi bunu al kalın yazılısını ver dersen çıkacak sonuç sanırım çok değişik ve izlemelik bir görsellik içerir kanaatindeyim :D :D :D :D
kalın punto lu bastıramıyosun zaten. emniyet dediğim yer plakayı bastırdığın yer işte. arkadaş gitti geçen eski plakalarını verdi yenilerini aldı. hiç deilse düzgün basılmış plakası. benm ki gibi yamuk yumuk deil :D