Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf III => Konuyu başlatan: alaaddinli - 30 Eylül 2011, 09:47:48
-
arkadaşlar benim arabada bi de kat iptali çıktı yaww naapcaz bunu arabanın sesini biraz kesiyim dedim bu çıktı karşıma abart egzoz varmış gibi çıkıyor sesi.çok aşırı değil ama daha az çıksa sanırım daha iyi olacak.Bide denizliden kimse varmıı?tanışırdik.
-
orta susturucu yoksa, arka susturucu da bağıran cinsten olursa biraz fazla ses yapabilir.. katalizor fiyatları biraz ucuk.. :)
-
sportline araca yapılacak en berbat iş kat iptali sanırım :(
-
yurt dışından getirmeye kalksam nasıl bişey getirtmem lazım biraz anlatırmısınız.
-
çıkma bulmaya çalış forumda sana yardımcı olabilecek arkaşlar var
-
yurt dışından getirmeye kalksam nasıl bişey getirtmem lazım biraz anlatırmısınız.
Egzos manifoltundan hemen sonraki parça.. İçi gözenekli garip birşey.. ama çok pahalı orjinali 1250 tl gibi fiyat verenler var.. Ben ankarada çıkmacı bir arkadaştan 100 Tlye almıştım..
-
forumdaki arkadaşlardan çıkma elinde olan varmı acaba?
-
forumdaki arkadaşlardan çıkma elinde olan varmı acaba?
Alperde olması lazım.. Sportların bir şansıda AFT motor olması.. VW, Audi, Seat'ın birçok arabasında aynı motor kullanılmışş. benim bulduğum mesela SEAT cordobanınkiydi araba 50.000 Km'de perte çıkmışş ondan söktüm aldım..
-
böle bi konu açılmazya. ne araç belli ne kullanıcı...
-
böle bi konu açılmazya. ne araç belli ne kullanıcı...
Fatih kızma hemen :D Arkadaşın aracı sportline dahaönce konu açmıştı sanırım ordan hatırlıyorum ;)
-
Fatih kızma hemen :D Arkadaşın aracı sportline dahaönce konu açmıştı sanırım ordan hatırlıyorum ;)
ya arabada soorun vardır yada araba satmak için girip işi bitince vwtr yi unutan çok kişşii varr..
-
:halazn: :halazn:
-
ya arabada soorun vardır yada araba satmak için girip işi bitince vwtr yi unutan çok kişşii varr..
fazlasıyla hemde
-
:halazn: :)
-
yok arabayı satmak gibi bi niyetim yok ama böylede binmek hoşuma gitmedi. bize giren girdi zaten hiç olmazsa yaptırıp binicem.debi metre ve scaklık müşürü arızalı onları almanyadan bi arkadaş ayarlarız dedi.katalizörü de hallettimmi sorun yok.arabanın kaporta ve motor aksamı iyi binimi de güzel .yeterli yani:))
-
yok arabayı satmak gibi bi niyetim yok ama böylede binmek hoşuma gitmedi. bize giren girdi zaten hiç olmazsa yaptırıp binicem.debi metre ve scaklık müşürü arızalı onları almanyadan bi arkadaş ayarlarız dedi.katalizörü de hallettimmi sorun yok.arabanın kaporta ve motor aksamı iyi binimi de güzel .yeterli yani:))
Aldınızmı cevabını :)
-
arkadaşlar katalizör konusunda çıkma we yan sanayiden wazgeçin sorunlarla karşılaşrsnz 05325245372 arayn bu numarayı katla ilgili egzozla ilgili tum sorunlarnza çare bulursnz
-
arkadaşlar katalizör konusunda çıkma we yan sanayiden wazgeçin sorunlarla karşılaşrsnz 05325245372 arayn bu numarayı katla ilgili egzozla ilgili tum sorunlarnza çare bulursnz
Haftafa 1,2 tane iptal ediyorum :) bende iptal ederek çare olablirim ::)
-
100.000 km'de GTI'dan çıkmış bir kat var bende eğer bulursam bende mi satsam ne yapsam :D Ama katalizör araba için büyük eziyet bana göre. Dudaklarınızın arasına bi pipet alın sonra burnunuzdan nefes alıp o pipetten havayı vermeye çalışın... İşte bizde o pipet ne ise araba için de katalizör o. Doğa için faydası olması söktürün atın diyecem ama kanunlar var bir de doğaya zarar veren emisyon değeri var onun için arabada durmasında fayda var.
-
muayeneden muayeneye söküp takma kaça mal olurki ?
-
muayeneden muayeneye söküp takma kaça mal olurki ?
sanaide 20 tlye keser kaynatır aadam :)
-
100.000 km'de GTI'dan çıkmış bir kat var bende eğer bulursam bende mi satsam ne yapsam :D Ama katalizör araba için büyük eziyet bana göre. Dudaklarınızın arasına bi pipet alın sonra burnunuzdan nefes alıp o pipetten havayı vermeye çalışın... İşte bizde o pipet ne ise araba için de katalizör o. Doğa için faydası olması söktürün atın diyecem ama kanunlar var bir de doğaya zarar veren emisyon değeri var onun için arabada durmasında fayda var.
ben söktüm kenara koydum yeni sahibine verirrim kısmet olursa atmak mantıklı diill :) ama iptal etmek performans için faydalıı :) duwnpipe yapılan araçlarda 20 nm tork artışı gelioo buda çok büük bir deger :)
-
bilal şu kullandığın terimler içinde açıklama yaparsan güzel olcak cahil adamız vesselam :D
-
bilal şu kullandığın terimler içinde açıklama yaparsan güzel olcak cahil adamız vesselam :D
estagfrullah hangi terimler abii:)
-
Downpipe: Türkçe kelime karşılığı alt boru. Terim olarak kullanıldığında ise manifolttan orta susturucuya giden düz boruyu tarif eder. Yani katalizör iptali yapılmış düz boru :)
For Example:
(http://img1.loadtr.com/k-762317-Kat_iptali.jpg) (http://www.loadtr.com/762317-Kat_iptali.htm)
-
Sağolasın Gani :tamamdir
Nisandaki muayeneden sonra bende bi downpipe yapayım o zaman :D
-
Eyvallah kardeşim,her zaman :)
-
bendede kat yok. kafam estıdı gıttım sokturmeye kat yok senın arabada dedı ekszocu daha arabanın altına gırmeden. kat ın yerıne kata benzeyen sısık parcadan takmıslar.
yaza dogru orta susturucuyu ıptal edip arkaya cıft kafa güzel bi son susturucu takmayı dusunuorum bakalım.
-
bendede kat yok. kafam estıdı gıttım sokturmeye kat yok senın arabada dedı ekszocu daha arabanın altına gırmeden. kat ın yerıne kata benzeyen sısık parcadan takmıslar.
yaza dogru orta susturucuyu ıptal edip arkaya cıft kafa güzel bi son susturucu takmayı dusunuorum bakalım.
ondan sonra koop kop..
-
bende de bir Remus çift çıkış DTM son susturucu var,Golf varken yıllarca aramış bulamamıştım. Arabayı sattıktan sonra bi doğanın üzerinde gördüm allem ettim gullem ettim zorla aldım elinden susturucuyu şimdi takacak araba yok :D Bi Mk3 alınca ilk işim o susturucuyu takmak olacak :sevgi:
-
Sesi nasıl Gani polisle dert yaşatırmı ?
-
Valla Tayfun Remus'lar özünde polisle sorun yaşatacak tipte egsozlar değillerdir ama bu DTM o tiplerden değil >:D
-
Valla Tayfun Remus'lar özünde polisle sorun yaşatacak tipte egsozlar değillerdir ama bu DTM o tiplerden değil >:D
gani abii egsozu görebilriymiiyim:)
-
resmi yok ki Bilal :( ama tahmin ettiğin egsozdan,şu yukarı doğru çift çıkışlı iki yanda delikli deliki Remus tilkisi resmi olan :)
-
resmi yok ki Bilal :( ama tahmin ettiğin egsozdan,şu yukarı doğru çift çıkışlı iki yanda delikli deliki Remus tilkisi resmi olan :)
ooff diyorum :) headrsdan sonra düz boruyo çekicem sona kadar kesme kaynak makimızda geldi. sona güzel olur dimi abi:)
-
olmaz,çok gürültülü olur sen supersprint tak polisle başın derde girmesin ;D
-
olmaz,çok gürültülü olur sen supersprint tak polisle başın derde girmesin ;D
supersprınt olsada orta iptal olunca cayır cayır bagırıcak :) ortaya tüp filan takcıaz o zman :)