Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Jetta, Vento ve Bora => Bora => Konuyu başlatan: hakan15 - 26 Eylül 2011, 16:42:14
-
arabam 5. viteste 3000 devirde 100kmh yapıyor..normal midir ?
-
1.6 aft motor için normal
-
normal ;D
-
teşekkürler :) araba aft motor değildi bildiğim kadarıyla ?
-
akl için normal ve öyle olması da gerekiyor
-
tmm :) teşekkürler .
-
normaldir.6000 devirdede 200 yapar =)
-
normaldir.6000 devirdede 200 yapar =)
;D ;D ;D
-
bendeki pacific 5.vites 3000devirde 80km tam görüyor
-
sorun var ozaman
-
yanlış yazmışım üstad 3000devir 100km sıkıntı yok :D
-
sağlama almak için birde navigasyon ile ölçün bakalım
-
zaten 180i gördük tüpte iken :) dahasını denememiştik :)
-
ewt normal sayılır. baskı balatalarının iyi olması bununla çok yakından etkilidir. baskı kaçırdımı devir saati ile km saati arasındaki fark açılıyo bunu yaşadım çünkü bende aracımda
-
mk3 1.6 cl 100 km yı 2880 de goruyo tam rakam defalarca ve dıjıtal olarak test ettım (mecburen).. :D :D :D :D :D :D :D :D
-
benimkide 3000 devirde 100 yapıyor demekki normal
-
zaten tek ama tek sorun debriyaj balatasi olabilir eger bir sorun oldugunu dusunuyorsaniz..
bunun disinda kacari yok yani o viteste o devri ceviriyorsa yapmasi gereken ne ise onu yapar :)
ha bi de elektronik olarak tako bozuk olabilir..
tako ve debriyaj haricinde ihtimal yok :)
-
benim hız göstergesi gps ile aynı...
-
şanzıman değişmediği müddetçe hız göstergesinin düzgün çalışması koşuluyla belli devirde sürat bellidir.
yalnız bir konuda bir yanlış anlaşılma var sanırım. baskı balata kaçırması, artık bitme aşamasına gelmediği müddetçe sadece hızanmalarda gerçekleşir. balata kaçırır, hızlanma yavaş olur. ama sonunda o devirde gerçekleştirmesi gereken sürate ulaşır. ta ki artık rüzgar dirancinin oluşturduğu ağırlığa dayanamayana kadar. belli bir süratten sonra araç hızı sabit kalır devir artsa bile hız sabit kalır. bu belli sürat olarak geçen hız, balata sağlığıyla ters orantılıdır.130-140-160 km gibi. fakat 100 km de baskı balatanın kaçırıyor lması artık bitmeye yüz tuttuğunun göstergesi olur ancak.