Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Jetta, Vento ve Bora => Bora => Konuyu başlatan: [email protected] - 22 Eylül 2011, 23:39:31
-
araç 2, viteste özellkle 2,000 dewr altında tekliyo sonra topluyo . Neden acaba bilen warmı ????
"
-
lpg li mi aracınız biraz daha ayrıntı verirseniz ? bora hangi model 1.6 mı yoksa 1.9 tdi mi ?
benzin/lpg li ise benzer bi sorun bnde de olmuştu oksijen sensöründen dediler. bi de devir dengesizliği dedin mi boğaz kelebeği denilen bi ürün var dillere destan. onlara bi baktır derim ?
-
1,6 bcb motor 2004 pcfk araç. benznde sorun yok ama
-
Bunun sebebi birden fazla olabilir.Öğrneğin: Buji kablosu eskimiş olabilir değiştir,boğaz kelebeğin pis olabilir temizlettir ve en önemlisi temizlettirdikten sonra bilgisayara bağlatıp adaptasyon yaptır çok kısa sürüyor yaptırmak ama adaptasyon yaptırmassan rölanti dengesizliği yaşarsın.En son ihtimalde ateşleme bobinin arızalı olabilir motor rölantideyken kaputu aç dinle arada bir çıt çıt diye atlatma yapar ses yapar çıt çıt diye bu bozulduğunun göstergesidir.Benim başıma gelmişti başka bi sepepten dolayı bunların hepsini değiştirmiştim otomatikmen tekleme sorunumda düzeldi :)
-
sorun bobinlerde çıktıı. yeni değişen bobinler arızalı imiş araç ondan tekliyomuş böyle bişey varmı yya. nerdeyse arabayı satıyodum sinirimden
-
dostum hangi bobinlerden miş aynı sorun bnde de var da ?