Sahibinden.com linki :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-yeni-toplanmis-seker-gibi-golf-mk1-60792315/detay/
Aracı siteden üyeler biliyor uzun uzadıya yazmaya gerek yok. Aldıktan sonra yaptıklarım
13 inç ofsetli jant açtırdım.Lastikler sıfır
Eksoz boÄazdan itibaren yeni ( spiral , orta ve son susturucu yeni )
LPG takıldı
Akü yeni İnci 60 A
Åarj konjektörü yeni
aklınıza gelen soruları sorabilirsiniz.
satma nedenim ekonomik nedenlerden ötürüdür.
Fiyatı 6000 tl dir. Pazarlık yapılır.
0 532 688 33 38 Süleyman
süleyman mk 1 i o kadar sevmememe raÄmen ilk arabamın mk 1 olmasına raÄmen senin arabaya hasta oldum süpermiÅ.rengi yeter param olsa hiç düÅünmeden sadece rengi için alırdım çok iyiymiÅ.:) :)
Eyvallah saÄol bende hastayım aracıma gerçi :D İnÅallah bu düÅüncler içerisinde birine gider.
Hayirdir... :bekleriz:
Aslında ak akçe sadece kara gün için deÄil böyle güzel mk1 ler içinde geçerli >:D ne olurdu kenarda bi 6-7 bin olsaydıda Åu makinayı alsaydık off off
ÅaÅırrmadımm :) hamit abi gibi olsun mk2 gti al artık son durak olarak:) gfl 28 satılıkk ankarada plaka degiiÅmiÅ:)
Ben maddi olarak diyorum hala GTI diyonuz ocaÄımza incir aÄacı diktireceniz :P
saana biÅi olmazz abiüi:)
Güncel
quncel
Süleyman iyi adamdır günceli :)
Süleyman ı boÅver araba daha iyi daha günceli :D
Araba iyi ise neden satıyorsun? günceli.
Para lazım para iÅler hiç umduÄumuz gibi deÄil. Kriz beni bu sefer teÄet geçmeyecek sanırım.
Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 27 Eylül 2011, 11:27:11
Para lazım para iÅler hiç umduÄumuz gibi deÄil. Kriz beni bu sefer teÄet geçmeyecek sanırım.
İnÅallah en yakın sürede satılır da sende rahatlarsın..
GTI ı satarkende böle hissediyordum aslında hiç istemiyorum ama satmam lazım.
link düzeltildi...
Güncel siteden alacka olan arkadaÅlara güzel bir fiyata vericem.
quncel..
Hayırlı satıÅlar
Güncel jantları hariç aracı 6000 e vericem.
link ölmüŠhocam... :-\
Ãstad satmaktan vazgeçti sanırım.DilediÄince satarsın inÅallah Süleyman kardeÅ
Linki güncelledim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-yeni-toplanmis-seker-gibi-golf-mk1-60792315/detay/
buyrun
link halen açılmıyor ??
Araç satıldı
Hadi hayırlı olsun. Åimdi İki teker alma zamanı.
Hayırlı olsun.iki teker almaz hasan kardeÅ. Süleyman alsa alsa mk 2 alır bundan sonra
Alıntı yapılan: SPARTA - 22 Ekim 2011, 21:03:02
Hayırlı olsun.iki teker almaz hasan kardeÅ. Süleyman alsa alsa mk 2 alır bundan sonra
Muhtemelen kendisi de karar vermemiÅtir ne alacaÄına ama ben oyumu 2 tekerden yana kullanıyorum..
Alıntı yapılan: htmetin - 22 Ekim 2011, 11:59:11
Hadi hayırlı olsun. Åimdi İki teker alma zamanı.
Hasan mübarek adamsın :)
Åaka bir yana bu aralar bir Åeyler almayı düÅünmüyorum en azından yaza kadar öyle planım. İÅlerimle ilgili sıkıntılı bir dönemdeyim. Allah ın izniyle atlattıÄımda yine bir araç alırız mutlaka.