Volkswagen Türkiye

Volkswagen => Passat => Konuyu başlatan: passaterdem - 13 Eylül 2011, 14:34:32

Başlık: Sis Farı
Gönderen: passaterdem - 13 Eylül 2011, 14:34:32
Selam arkadaşlar. 98 model aracıma sis farı taktırmak istiyorum fakat araştırmalarım sonucu piyasada bulunan 75-80 TL'lik sis farları hem aydınlatmamak, hemde xenon takılması açısından sıkıntılıymış. Başka takabileceğimiz alternatif sis farı var mı acaba ?
Başlık: Ynt: Sis Farı
Gönderen: kqray - 13 Eylül 2011, 23:31:24
arkadaşım dediğin sisler çin malı ve çok kötü duruyo orjinal olmadığı belli yani :) ben araştırdım ve ankarada sanayidede sordum olmaz yapamayız gibi şeyler işittim ancak tamponu kestirmeyi göze alırsan golf V yada makyajlı kasanın sis farlarının uyum sağladığını gördüm kendi arkadaşım kestirip taktırdı ancak kesecek kişinin usta olması gerek bizdeki sisler hafiften önde kaldı :(
Başlık: Ynt: Sis Farı
Gönderen: passaterdem - 15 Eylül 2011, 22:44:03
arkadaşım dediğin sisler çin malı ve çok kötü duruyo orjinal olmadığı belli yani :) ben araştırdım ve ankarada sanayidede sordum olmaz yapamayız gibi şeyler işittim ancak tamponu kestirmeyi göze alırsan golf V yada makyajlı kasanın sis farlarının uyum sağladığını gördüm kendi arkadaşım kestirip taktırdı ancak kesecek kişinin usta olması gerek bizdeki sisler hafiften önde kaldı :(
Aynen çok çirkin duruyo. bi üst kasanın mercekli farını düşündümde dediğin gibi onu yapacak usta lazım. malum tok esnafımız iş beğenmiyor..