GOLF 1.6 8V 1997 model aracımda yakıttan yana sıkıntım var araç lpg de km 0,271 kuruÅ yakıyo Åuan
deÄiÅtirilenler
buji kabloları
bujiler
hava filtresi
yaÄ filtresi
yaÄ
maf sensörü temziliÄi
bilgisayar kontrolü
malesefe araç yakıt yakma konusunda hiç bi deiÄiÅikliÄk olmadı aynı yakıyo ne yapmam lazım
araç üzerinde atikerin tüpü takılı 4. ayda sıfır takıldı
Åehir içi tüketimini hesapladıysan deÄerler normal.. Atikerin beynine bir ayar çektirmen gerekebilir
bu yakıtın çoÄu uzun yol dahilinde ilçeler arası gidiyoruz bi daha ayara girecek araç düÅer inÅallah
deÄiÅmediÄimiz etmediÄimiz kalmadı ya çıldıricimmmm
Baskı balata, jant-lastik büyüksede fark eder. sürüŠsitili.. En büyük sorun ise ATİKERİN kararsızlıÄı..
Alıntı yapılan: htmetin - 10 Eylül 2011, 17:42:00
Baskı balata, jant-lastik büyüksede fark eder. sürüŠsitili.. En büyük sorun ise ATİKERİN kararsızlıÄı..
araçta Åuan demir jant var çelik jantları çıkardım jantlar varken 0,308 tl yakıyodu Åimdi 195/55/15 lastik ve 15 demir jant var araçta sürüŠsitilide gayet normal 3000/4000 devir arası vites deÄiÅtirmeye devam ediyoruz debriyajda kaçırma gibi bi sıkıntı yok Åimdi bizim sıkıntı atikerden olabilrimi garantiden deÄiÅtirsem mi ki
o devir aralıÄında normal bi deÄer
Alıntı yapılan: Onamdar - 10 Eylül 2011, 18:46:48
o devir aralıÄında normal bi deÄer
NE YAPACAZ HİÃMİ GEÃMİCEZ 300 DEVRİ
benzinde gti kadar yakarrrrrrrr ooo :) ben uzun yolda 335 krŠyakıyorum sabit 90 100 gidince:)
Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 10 Eylül 2011, 22:04:04
benzinde gti kadar yakarrrrrrrr ooo :) ben uzun yolda 335 krŠyakıyorum sabit 90 100 gidince:)
YAA kardeÅim bizim mehmetin gti 06vyj32 ile uzun yolda ilk aldıÄımızda 277 kuruÅ benznde yaktık bu yakıtın anasını aÄlatıyo .9 gene insafa geldi bakımlardan sonra 80 tl lik benzinle 40 km yol zor yaptıydık çok çiÄ atıyo benzini
bide bu aracın hava filtresinin altında davlunbazın içinde bi parça var benzini ne biriktiriyomuŠani gaz basmalarda besleme yapıyomuŠo parça alltan kırık oda yakıtı artırımıki ?
Alıntı yapılan: shark55 - 10 Eylül 2011, 22:14:16
bide bu aracın hava filtresinin altında davlunbazın içinde bi parça var benzini ne biriktiriyomuŠani gaz basmalarda besleme yapıyomuŠo parça alltan kırık oda yakıtı artırımıki ?
kardeÅim o kanister yakıt buharını biriktir gaza bastgında motorun içine alır onu gerekirse iptal ettirrr çig yakamsına sebeb olmaz fakat benzini buharlaÅıp dıÅarı uçablir. onu depoya bay pas etsinler. senin çig yakmanın sebebiii baÅka birÅeyy...
depoo delikk olmassssınn:) nereye gidiyo o benzinnn:)
valla hocam ben lpg de uzun yolda sakin kullanımda 17-20 krŠarası yaktım izmirden antalyaya
iÅin birde Åu boyutu var izmirden sökeye giderken otobanda allah ne verdiyse basıyorum 35 krÅ yakıyo kullanım sitiliyle çok alakalı bi olay
8v arabadan çok fazla tasarruf bekleme derim... golf gti 2,0 16v antalya-mararis-izmir Åehir içi dıÅı karıÅık 1530 km yol 328 tl yakıt...215-216 tl kmde...yakıt lpg....
sport gti'dan ÅehirdıÅında daha fazla yakar
anlamadım arkadaÅ ya hakikatten bizim tepo delik heralde :) abim tutturdu akiam satarım ben bunu diye okadar emek uÄraÅma boÅa gidecek ona canım sıkılıyo
baÅka bi ustayaa gösterin:)
lpg deposunun delik olma gibi bi ihtimal olduÄunu sanmıyorum
Alıntı yapılan: Onamdar - 11 Eylül 2011, 11:56:13
lpg deposunun delik olma gibi bi ihtimal olduÄunu sanmıyorum
ben benzin deposundan bahsediyodum yaa :) lpg delik olsa bizim araç kanatlanrdı heralde :sevgi:
Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 11 Eylül 2011, 11:30:36
baÅka bi ustayaa gösterin:)
banada öyle geliyo baÅka bi usta bulacaz heralde olmadı vw servisine gidecem
kardeÅ 3000 devir üstü vites deÄiÅtirip 100kmden fazla hız yaparsan o deÄer normal para kaptırma saÄa sola :saygılar
Alıntı yapılan: barut - 12 Eylül 2011, 11:00:33
kardeÅ 3000 devir üstü vites deÄiÅtirip 100kmden fazla hız yaparsan o deÄer normal para kaptırma saÄa sola :saygılar
desene kaza dokunmucaz bu zıkkımlara neden gti Åanzuman koymamıÅlar yaa 3000 devir 100 gidermi
ya bizde golf 1 var 1.5 83 model adam gti Åanzuman koymuÅ 5. vites 200 devir 100 gidiyo ÅaÅıyorum bazen bu volkswagene
FaZLA üstüne gitmiceksin kalp atacak ama aga :) hissedeceksin gti alıcam basmim yakmasın diyosak yolda en saÄdan puspus gidiceksin ozamn. ;D e ben napim 2.vitesten 3 e geçerken ateŠçıkartıyorum remustan hiç boÅa yakmıyorum kalanını alew olarak atıoyorum dıÅarı dimi SHARK55 :) iyi sürüÅler yaksıın ELLEME MK 3 E biniyosun
Alıntı yapılan: GTİ MEHMET - 17 Eylül 2011, 13:59:47
FaZLA üstüne gitmiceksin kalp atacak ama aga :) hissedeceksin gti alıcam basmim yakmasın diyosak yolda en saÄdan puspus gidiceksin ozamn. ;D e ben napim 2.vitesten 3 e geçerken ateŠçıkartıyorum remustan hiç boÅa yakmıyorum kalanını alew olarak atıoyorum dıÅarı dimi SHARK55 :) iyi sürüÅler yaksıın ELLEME MK 3 E biniyosun
biri lpg mi dedi gti de :) hehehehe
Alıntı yapılan: shark55 - 17 Eylül 2011, 17:55:08
biri lpg mi dedi gti de :) hehehehe
olum ALLahın bildiÄini kuldan saklamıyalım shrak :)
Alıntı yapılan: GTİ MEHMET - 17 Eylül 2011, 20:52:09
olum ALLahın bildiÄini kuldan saklamıyalım shrak :)
heheh doÄru diyosun dostum :) ekonomik Åartlar ::)
o yakıt normal bence bende tüp takdırmadan önce yakıyordu 300 bide yapıstırdıgım halde