Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Jetta, Vento ve Bora => Bora => Konuyu başlatan: ömeruysal07 - 08 Eylül 2011, 00:33:10
-
Merhaba arkadaşlar
Benim 1999 model comfrt bora var aracımda ciddi bir sıkıntı var seyahat edip durduktan sonra örneğin yarım saat veya bir saat sonra araç ilk marşta almıyor marş bırakıp tekrar basınca hemen alıyor sabahları ilk marşta alıyor sıkıntı yok ama ısındıktan sonra arada bir bu durumu yaşıyorum 3 tane özel servise gösterdim bulabilen olmadı ve bi o kadarda parça değiştirdiler..
Değişen parçalar ise şöyle:Marş kömürleri -bujiler ve buji kabloları-benzin filtresi hararet müşürü benzin pompası değiştirdiler ama arıza devam edince pompayı geri iade ettim buna benzer sayamadığım bir sürü şey araç bilgisayara bağlanınca hiç bir şekilde arıza vermiyor sıfır hata ama bunun sebebi nedir kimse bilmiyor bana bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş varmıdır acaba bu konuda sorusu olan varsa yanıtlarım eğer kafasına takılan bir yer varsa şimdiden teşekkürler...
-
onlar özel vw servisimiydi :) ;D
-
Evet özel servisti kardeşim ama yetkili servisede gitmeye korkuyorum onlarda bulamassa arısayı bi o kadarda oraya ödemek istemiyorum..
-
Bu konu fikirlere ihtiyacım var yoksa soğuyacağım arabadan binmek bile gelmiyor bazen içimden küçük sinek mide bulandırır hesabı yani aslında aldım alalı hiç bir sorun çıkarmadı ama bunu çözmem lazım servis bulamassa kendim bir şekilde çözeceğime inanıyorum sizlerden gelen fikirler sayesindede tabiki....
-
aynısı benim başımada gewldi dostum sana söyle sorayım anahtarın orjinal mı?
-
2 adet anahtar var ama orjinalmı degılmı bılmıyorum ınan ama şüpheliyim evet anahtardan olabileceğini söylediler immibiliozır olabilir dediler ama bunu servis degıil de bir arkadasım soylemişti bu ıkı anahtar arasında deneme yaptım fark olmadı yine.......
-
bende söyle oluyordu ilk marş gayet sağlıklı alıyor misal bakkala git ekmeği al geri dönerken ilk marş almıyordu ikinci marş alıyor du araştırdım birçok neden söylediler ilk olarak copy anahtrı sustalı yaptırmıstım orjınal ciple değiştirdim servise göturdum arkads oldugundan kendım hatalarına baktım ımmibiliozır a baktıgım da düşük sinyal bir kaç hata verdi beyinden sildim onu ondan sonra daha tekrarlamadı .senin yapacagın aracı orjınal cipi ile olan anahtarı kullan ve imbo arızasını kontrol ettır .sonucu burda payşırsanız seviniriz inşallah sorunun çözülür dostum
-
Kardeşim inan çok düşündürücü bir durum bu sinyal düşük gelse ilk marştada çalışmama yapmazmı akıl almaz bir durum ya bu anahtarı herhangi bir anahtarcıda yaptırabilirmiyiz chıp ini falan deiştirebilirmi
-
valla benım kı senın anlattıgına yakın dı bu durumda duzeldı. anahtarcının yaptığı copy oldugundan sıkıntı yaratıyor ya.orjınal cıpı kullan derım sana+artı cıp yerınden oynamıs olabılır bunlar hep olasılık baktır sen sınyal durumunda hata var mı varsa sildir .çogu servise gittigin de bilgisayara bagladıgın da motor arızalarına bakıyorlar ımbo arızasına kımse bakmıyor
-
Tmam kardesim bu konuyu değerlendireyim bi serviste hata vermediğini söylemişlerdi ama onlarada çok güvenim kalmış değil kendimiz bulacağız artık çaresini
-
inşallah kısa zamanda çözülür dostum forumda buna benzer konular var bi arat yardımcı olur belki bilgin olur servislere yem olmazsın en azından
-
Aratttım ama genelde yakıt pompası hararet müşürü bujı ve bujı kabloları kelbek bna benzer konu8lar la ilgili var ver ben buynların hepsinide uyguladım onun için farklı bir fikire ihtiyacım var mesela anahtar gibi bakalım onuda deneyeceğimm
-
benzer olay çok hafif olmasına rağmen bendede var sabahları sadece anahtarı çevirerek zınk diye çaılışıyor...ama ısındıktan sonra gaza dokunmazsam zorlanarak çalışıyor çok belirğin olmadıgından düşmedim üstüne ama aynı sorun.Marş kömüründen demişlerdi ustalar ama sen onuda değiştirmişsin.
anahtardan olsa ilk çalıştırmada motor soğukken neden kusursuz çalışıyor ? bence anahtardan değildir benim anahtar orjinal sustalı çünki.
-
Merhaba kardeşim sanırım sorunlarımız aynı bende son günlerde fark ettim 5 saniye falan marş yaptıktan sonra gaz pedalına sona kadar basık tutarsan çalışıyor vede arada bir beyaz duman atıyor o esnada bu sorun marş la alakalı değil benim kömürlerim değişti marş dinamosu temizlendi anahtar olayına gelince ise evet sana katılıyorum soğukken neden tek marşta çalışıyorda ısınınca bu hatayı veriyor ben şimdi yakıtla ilgili bir kaç tetkit yapacağım gazı komple bitirip safi benzinde bineceğim sonra sadce gazda bineceğim bunlarıda deneyeceğim fikrin varsa paylaş
-
s.a kardeş senin sorunun aynısı bendede var. araç bazen tık diye alıyor bazende sarsılarak çalışıyor. genelde motor sıcakken sarsılarak çalışıyor sanki motor yerinden çıkacak gibi aracı epey sallıyor. bazende tık diye sessizce çalışıyor. bende bir cözüm bulamadım her götürdüğüm usta farklı yerleri söylüyor onların dediklerini yapsak bi ton para gitcek gercekten sorun hallolsa problem değil ama parca değişiyon sorun hala devam ediyor.neyse ömer kardeş ben senin takipcinim yapacaklarını merakla bekliyorum inş. çözüm bulursun bende aynısını yaparım sağgılarımla.
-
Merhaba arkadaşlar yeni bir buluş ile karşınızdayım yarından tezi yok tüpü söktürüyorum ustanın birisi ile görüştüm bu gün telefonla bana bazı sorular sordu araçta tüp varmı yokmu diye sordu bende var dedim atikermi var dedi evet dedim takalı ne kadar oldu dedi 1 buçuk 2 yıla yaklaştığını söyledim tüpü sök at dedi bana atikerlerin yapacağı budur dedi bakalım yarın tüpü söktürüp deniyorum bakalım sonuç ne çıkar kadere saygılar..........
-
iyide araç ilk çalışmada benzinde çalışmıyomu :)
-
bencede lpgden olacağını zannetmiyorum eğer lpg den ise yandık. çünki benzinde araç sürülmüyo çok pahalıya geliyo. ömer bey acaba lpgnin atiker olmasından dolayı mı usa sök dedi başka marka lpg olsa yine sökülcekmiymiş. bende kme tüp var. inş. sorunnu cözersin aracını içine sinerek kullanırsın. sonucunu merakla bekliyoruz. herkese slmlar.
-
garip geldi ama tüpün sökülmesi hayırlısı artık
-
Arkadaşlar merhaba bir gün boyunca tüpü devre dışı bırakıp bindim ama sonuç yok bunu ussta söyledi atikerin bu tarz arızalar verdiğini söyledi ama bilemiyorum benim aklıma aracı stop ettikten sonra tüpün enjektörleri ısınmayla beraber pistonlara kaçak yapabileceğini düşündüm ve çalışma esnasında gaz benzin karışıp boğmamı yapıyor acaba dedim ama şu an b,r sonuç yok tüp devre dışı ikengb ir sonuç alamadım şimdi benzini bitirip komple ilk çalışmada bile gazla çalıştırmayı deneyeceğim önerisi olanlar lütfen paylaşsın ben uygulama yaparım
-
Buji kablolarını orjinalmi almıştınız ?
-
Serviste takıldı orjinalmi bilemiyorum ona dikkat etmedim ama bu olay buji ve buji kabloları değişmeden öncede vardı
-
kontak termiğine bakıldımı dostum
-
Yok kardesım bakılmadı ama arabayı bu gün eskişehir e gönderdim orada onada baktıracağım orada bir servis vardı daha önce gittiğimiz sağlam bir servisti sorunu orası ilede paylaşacağım parça değiştirmeden bakalım ne çıkacak ama sorun bana hala yakıtla ilgili gibi geliyor ama araştırmalaraımda kontok termiğide öne çıkıyor
-
Kardeşim bendede atiker takılı bi comfortline vardı.Aynı sorun benim aracımdada vardı.Ben yaptırmamıştım o şekilde satmıştım.Enjektörlerin işeme yaptığını söylemişti.Bu yüzden motor sıcakken zor çalışıyor.Soğukken hemen alıyodu.Tavsiye değildir.Usta öyle demişti. ;)
-
merhaba mustafa tüpün Enjektörlerimi yoksa benzin Enjektörlerimi işeme yapıyor demişti benimde aklıma onlar geliyor ısınınca işeme yapıyor farkındayım sebcede sorun omuydu
-
maliyeti ne kadarmış peki mussel ?
-
kontak termiğini değiştirirseniz sonucu yazın. banada ustanın birik kontak termiği demişti. inş. çözüm buluruz.
-
merhaba mustafa tüpün Enjektörlerimi yoksa benzin Enjektörlerimi işeme yapıyor demişti benimde aklıma onlar geliyor ısınınca işeme yapıyor farkındayım sebcede sorun omuydu
KArdeşim bence benzin enjektörlerinden bahsediyordu.Çünkü gazın enjektörü işeme yapsa ne olur yapmasa ne olur gaz biliyosun çok ince ve uçucu bi yakıt.Dolayısıyla benzin enjektörlerinden kaynaklanıyor.
-
ben bugün sordum biyere arkadaki benzin pompası dedi :) ama sorun olmaz bu model Golf,Bora ve Passat lar böyle çalışır diyo herkes.
-
vay arkadaş bende de atiker var 1sene oldu ve 1ay dır bende de marş sorunu var sabahları ilk marş basıyorum almıyor ikinciye gazı pompalayarak basıyorum alıyor. marş bastıığımda hırpalanma vs tuhaflık hissetmedim. gezip geliyorum stop ediyorum kafasına göre 1 saat 2 saat sonra yine aynı problemi yapıyor. 1hafta ya yakın kullanmadım bu sabah tek basışta çalıştı gazı pompalamadan.(1hafta kullanmayınca küstüğümü anladı sanırım. :) ) öneri ve ilginiz için şimdiden teşekkürler
-
ben bugün sordum biyere arkadaki benzin pompası dedi :) ama sorun olmaz bu model Golf,Bora ve Passat lar böyle çalışır diyo herkes.
Yalnız Eren;arkadaş benzin pompasını değiştirmiş,yani ilk etapta insanın aklına benzin pompası geliyor doğal olarak ama değiştirmişler,marş motoruna bakılmış,bi arkadaşımda kontak termiği diyor oda ihtimaller arasında ama termik olsa araç hiç marş yapmaz kontak termiği arızası bu şekilde oluyor.
-
Arkadaşlar kontak termiği olsa soguk sıcak fark etmez bu ama bu sorun araba ısıınca ortaya cıkan bır arıza ısınmayla bırlıkte araç bir yerlerıden bir ıkıntı veriyor buıda enjektörlerin bana göre araç stop ettikten sonra sızdırması ve ilk çalışma anında boğma yapması ikinci marştada bu fazla benzini dışarıya atması bazen benimkinde küçükten pof diye bir ses vermesi durumun habercisi oluyor yakıt pompasını değiştirmenizi tavsiye etmem ben değiştirdim çünkü geriye iade ettim onu ölçüyorlar ne kadar basınçla basıyor diye ölçtürün ondan sonra atikerle ilgili ise hiç iyi şeyler söylemek istemiyorum çok sıradan bir firma ağzımı bozmak istemiyorum benim tüpün garantisi hala devam diyor ama aracı satın aldığım kişi garanti kağıdını bulamadığı için garantiden faysdalanamıyorum ve tüpün nerede kimin nezaman takıldığını plakayı okuduktan sonra hepsini görüyorlar ama böyle bir firma artık siz düşünün haklı olabilirler ama bende haklıyım kardeşim ne yapaıyım yani söküpte çöpemi atayım ben dedim firmaya konya yı aradım valla dedim tüpü sökerim meydanda yakarım ibreti alem için dedim hiç oralı bile değiller atiker takmayın taktırmayın şu marş konusu ile şu anda enjektörler üzerinde duruyorum şimdi serviste enjektörleri kontrol ettireceğim eğerki uzun değilse işlem sonuçları ileteceğim saygılar...
-
Arkadaşlar kontak termiği olsa soguk sıcak fark etmez bu ama bu sorun araba ısıınca ortaya cıkan bır arıza ısınmayla bırlıkte araç bir yerlerıden bir ıkıntı veriyor buıda enjektörlerin bana göre araç stop ettikten sonra sızdırması ve ilk çalışma anında boğma yapması ikinci marştada bu fazla benzini dışarıya atması bazen benimkinde küçükten pof diye bir ses vermesi durumun habercisi oluyor yakıt pompasını değiştirmenizi tavsiye etmem ben değiştirdim çünkü geriye iade ettim onu ölçüyorlar ne kadar basınçla basıyor diye ölçtürün ondan sonra atikerle ilgili ise hiç iyi şeyler söylemek istemiyorum çok sıradan bir firma ağzımı bozmak istemiyorum benim tüpün garantisi hala devam diyor ama aracı satın aldığım kişi garanti kağıdını bulamadığı için garantiden faysdalanamıyorum ve tüpün nerede kimin nezaman takıldığını plakayı okuduktan sonra hepsini görüyorlar ama böyle bir firma artık siz düşünün haklı olabilirler ama bende haklıyım kardeşim ne yapaıyım yani söküpte çöpemi atayım ben dedim firmaya konya yı aradım valla dedim tüpü sökerim meydanda yakarım ibreti alem için dedim hiç oralı bile değiller atiker takmayın taktırmayın şu marş konusu ile şu anda enjektörler üzerinde duruyorum şimdi serviste enjektörleri kontrol ettireceğim eğerki uzun değilse işlem sonuçları ileteceğim saygılar...
Bak bunda kesinlikle haklısın,demek ki bu arabalara atiker taktırmamak gerekiyor.İlla LPG taktırcaksanız lütfen diyorum 300-500 daha fazla verin ve BRC,LOVATO,LANDİRENZO gibi kaliteli italyan markalarını tercih edin.Benim Bora'yada gibip atiker taktım,arabadan soğudum gittim sattım.
-
Hatta ben komplo teorisine bağladım ama,bu atiker tüpü araca bağladıklarında LPG'nin yazılımı ile ilgili bi yanlışlık bile olduğunu düşünüyorum.Çünkü bu problem hep atikerci arkadaşların başına gelmiş anladığım kadarıyla.Hiç diğer marka LPG taktıran arkdaşlardan böyle bi şikayet yok en azından şimdilik. >:D
-
bende atiker kullanıyorum iyice soğuttu beni arabadan :-[ dizel arabanın parça fiyatı yüksek olur külfetli olur diye korkuyorum ama bi hesap yapınca her 5bin de gaz filtresi(20) + enjektör arızaları(185) + ayar tutmaması(her defada 15Tl) derken astarı yüzünden pahallı derler ya aynen o hesap dizel araç kullanırım daha iyi
-
Benim Lpg sistemim Brc ve cok cok memnunum 1.5sene önce takıldı bir daha hic gaz ayarına ble gtmedim hatta filtresini ble degstrmedim masallahı var arabayla fabrikadan cıkmıs gbi...amma velakin bu sorun lpg den degil bence kontaktan yada anahtardan hic degil...benimki cok belli degil gaza hafif dokununca calısıyo ama sabahları hic dokunmuyorum sadece anahtarı ceviriyorum anında calısıyor fakat sıcakken bazen bos bulunuyorum dokunmuyorum gaza almıyo o zamanda bütün sinirlerim geliyo:)
-
Arkadaşlar artık korkmayın dizelden.Eskiden mazot adı gibiydi içinde ne arasan vardı.Pislik,su,solvent,yağ vs.vs.vve dolayısıyla pompa,enjektör arızaları bitmek bilmiyordu,artık zaman çok değişti aldığınız yakıt avrupa standartlarında dolayısıyla öyle zırt bırt arıza olayı bitti.Herkesin kafasında dizelin bakımı ağır,masraflı vs. eski bilgiler hala duruyor.En rahatı en güzeli dizel araç bundan emin olun.
-
Mustafa kardeşim güzel söylüyosun bende zamanında öyle düşünüyordum.Dizel arabayı bir alırken sevinmiştim bide satarken sevindim.2005 Diesel Megane vardı Herşeyden önce yeni nesil Turbo beslemeli motorlar yüksek basınç altında çalışıyor çoğu zaman çok küçük hacimlerden yüksek torklar alınıyor fakat bu kullanımada bağlı olarak motor ömrünü fazlasıyla kısaltıyor özellikle ş.içi kullanımlarda hem yakıt istenilen seviyeye pek düşemiyor hemde sorunlar artıyor.bunun yanında yaptığım masraflar mazot pompası + enjektörler + carbon clean motor arıza lambaları vs 120bindeki arabada illallah ettim ite kaka geceleri uykularımdan uyana uyana 180bine getirdim döktüğüm para ortalama 5 bin tl toplamda..bu sefer satayım dedim km yüksek dizel diye millet fellik fellik kaçıyo e haklılar saatli bomba satıyorum sanki...yine uykusuz geceler sonunda geldi biri 6 ay sonra aldı gitti inanamadım motor yapmaya 8 bin tl diyordu servis bidaha dizelmi kapımdan gfirsin baltayla kovalarım :) aldım benzinliyi motru bitse nolur onun enjektör+pompasının fiyatına komple motor yaptırırım buna Lpg dende memnun oldugum için para çok olup şu markaların(Mercedes-audi-vw) sıfır dizelini alamadığım sürece benzin + Lpg...Brc + iyi montaj bu kadar basit.
-
Mustafa kardeşim güzel söylüyosun bende zamanında öyle düşünüyordum.Dizel arabayı bir alırken sevinmiştim bide satarken sevindim.2005 Diesel Megane vardı Herşeyden önce yeni nesil Turbo beslemeli motorlar yüksek basınç altında çalışıyor çoğu zaman çok küçük hacimlerden yüksek torklar alınıyor fakat bu kullanımada bağlı olarak motor ömrünü fazlasıyla kısaltıyor özellikle ş.içi kullanımlarda hem yakıt istenilen seviyeye pek düşemiyor hemde sorunlar artıyor.
Yahu Eren Kardeşim,bak söliceklerime kızma ama;Sen motor yada makine mühendisimisin?Motorla ne kadar alakalısın?2005 dizel meganım vardı diyosun motor hacmi küçük üretilmiş olmasının ve yüksek basınç altında çalışmasının motor ömrünü kısalttığının,bunun yakıt tüketimini etkilediğnin ve sorun çıkardığının tespitini neye ve kime dayanarak söylüyosun?Bunun için labratuar ve gerekli arge tesislerin mi var bilmediğimiz?
-
bunun yanında yaptığım masraflar mazot pompası + enjektörler + carbon clean motor arıza lambaları vs 120bindeki arabada illallah ettim ite kaka geceleri uykularımdan uyana uyana 180bine getirdim döktüğüm para ortalama 5 bin tl toplamda..bu sefer satayım dedim km yüksek dizel diye millet fellik fellik kaçıyo e haklılar saatli bomba satıyorum sanki...yine uykusuz geceler sonunda geldi biri 6 ay sonra aldı gitti inanamadım motor yapmaya 8 bin tl diyordu servis bidaha dizelmi kapımdan gfirsin baltayla kovalarım :) aldım benzinliyi motru bitse nolur onun enjektör+pompasının fiyatına komple motor yaptırırım buna Lpg dende memnun oldugum için para çok olup şu markaların(Mercedes-audi-vw) sıfır dizelini alamadığım sürece benzin + Lpg...Brc + iyi montaj bu kadar basit.
Aracını satın aldığında yüzde yüz emin misin 120binde olduğuna?Hadi Diyelim ki eminsin,eli ayağı düzgün temiz araba diye aldın.Bakımlarının zamanında ve düzgün olarak yapıldığından ne kadar eminsin?Aracını kullanan kişinin ne kadar Özene bezene kullandığından eminmisin?Bu esnada aracın kimin ellerinde bakımının yapıldığını biliyomusun?Kısacası aldığın araç 2.El ve geçmişini ne kadar biliyorum desende bunu bana anlatamazsın?Aracına pompa,enjektör arızası tespiti yapan kişileri ne kadar tanıyorsun?Ustalıklarına ne kadar kefilsin?Yanlış anlama ama bu devirde usta bulmakta öyle kolay değil.Eline anahtarı alan ben ustayım moduna girdiğinden zaten bunlar başımıza gelmiyor mu?Çoğu zaman kazıklandığımızın farkına varmıyor,hep suçu dizel araçlara atıyoruz.Bu kadar basit.
-
Öncelikle ben kendi fikrimi söyledim hayatta kazanılan tecrübeler vardır ille karar vermek fikir sahibi olmak icin mühendisliginimi okumam gerekiyor?aracın tüm bakımları yetkili serviste yapıldı cünki ilk sahibi öz amcamdı arabayı yeteri kadar biliyorum beni biraz tanısaydın ne kadar ince eleyip sık dokudgmu blirdin bu konularda yüksek basınc ve kücük hacim devavantajını yetki servis basta bircok usta söylüyor zaten labaratuvarım yok ama cevrem ve gördüklerim yeterli.o arabayı satarken ve kullanrken cektgmz sıkıntılı günleri hatrladıkca yüzümün sekli degisiyor ben almam mevcut sartlarda dedgm gbi param cok olur gider sıfırını alırım oda belli markaları.sen dizel arac sahibisin memnunsun ama bende benzinli arabamdan cok ama cok memnunum satsamda yne benznli alıp brc taktırırım o yzden bi yere varmaz bu konu.
-
Merhaba arkadaşlar yeni bir buluş ile karşınızdayım yarından tezi yok tüpü söktürüyorum ustanın birisi ile görüştüm bu gün telefonla bana bazı sorular sordu araçta tüp varmı yokmu diye sordu bende var dedim atikermi var dedi evet dedim takalı ne kadar oldu dedi 1 buçuk 2 yıla yaklaştığını söyledim tüpü sök at dedi bana atikerlerin yapacağı budur dedi bakalım yarın tüpü söktürüp deniyorum bakalım sonuç ne çıkar kadere saygılar..........
marş sorunu vardı yarım gün benzinde kullandım sorun çözüldü şu an gaz tankı boş az biniyorum ama benzinde biniyorum. bu arada benim LPG de atiker hatırlatayım ustan haklı sanırım ???
-
Bak bunda kesinlikle haklısın,demek ki bu arabalara atiker taktırmamak gerekiyor.İlla LPG taktırcaksanız lütfen diyorum 300-500 daha fazla verin ve BRC,LOVATO,LANDİRENZO gibi kaliteli italyan markalarını tercih edin.Benim Bora'yada gibip atiker taktım,arabadan soğudum gittim sattım.
:tamamdir
-
S.a ayni sorun bende de var.daha bi yere gostermedim ama :) ama ikinci marsata bazen generator mai.. Gibi bisey yaziyor.mars dinamosunda sknti oldugunu dusunuyorum ama sizce ?
-
Motor sıcakken marş almama sorunu bende vardı. 1 aydır yok kayboldu.
1- Tüp sistemindeki sıcaklık sensoru değişti 50 TL
2- Gaz kelebeği adaptasyonu.(Yırtık hava emiş hortumu değişimi) 100 TL
3- Tüp beyni resetleme.Ayar.10 TL
4- Würt 300 ml enjektör benzin katkısı. 30 TL
5- Gaz filtresi değişimi
6- Araça würth katkı maddesi attıktan sonra benzinde 30-40km 4000-5000 devirde kullanmak.
6- Sanzuman yagınıda değiştirdim ama etkisi olacagını sanmam. 200 TL Dextron 3
Önlem olarak :: (Benzin filtresi ve motora ait hararet müşürünü değiştirecegim)
Maf yani hava debimetreyi temizleyecegim.
Aslında oksijen sensorunude değiştirmek lazım ama neyse.
Benimde bir sorum var forumdaki arkadaslara : EPC ve MOTor arıza ışığı arac seyir halinde iken yanımıyor.Sadece kontaga elektirik verdigimde yanıyor.Bu ısıklar eskiden seyir halindede yanıyorlardı.Ne olduda bu durum değişti.Ayrıca motor arıza ısıgı bazen sonuyordu birkaç hafta.
-
O kadar şey yaptım duzelmedi hala :(
Düşünceme gore motor sıcakken ilk mars almama problemi bence ;
1- Yanma odasında yanmamış yakıt bulunması. Tahminimce LPG. İlk marşta çakan bujiler bu hapis kalan lpg'yi yakıp bitiriyor.Sonra ikinci marşta arac benzin ile basladıgından yeni yakıt girince arac calısıyor.
2- Gaz beyni bozuk dedi lpg tamircim ondan yapar dedi.Arac her seferinde benzin ile başlamıyor dedi ama ben marsa bastıgım anda 1 saniye benzin ısıgı yanıyor bu yeterlimi yada baska arkadaslardada oylemi bilemiyorum.
-
Arkadaşlar sorunun çözümünü söyleyim,eski konu bende yazmışım te 2011 de :)
arkadaşın leon da bu sıkıntı had safhaya ulaşmıştı geçen hafta yaptırdı alakasız gelebilir ama sorun Lpg beyni ile ilgili beyin değişti sorun çözüldü bilginize.
-
SORUN COZULDU .
Lpg beyni bozuk arac benzinde calısmıyor denildigi için 3-5 aydır kafam bozuk ve marsım tek seferde almıyordu.
Başka bir zavolli bayisi denk geldi geçenlerde oraya girdim ve dedim ki beyin bozukmus aslı astarı varmıdır bakarmısınız diye.Şikayetimi soyledim adam daha kaputu acmadan hikaye dedi.
Ben dedi ege bolgesinin en buyuk yetkili servisinin ustabasıydım ayrıldım dukkan actım dedi.Sonra aracı pc'ye bagladı ve bir baktım orada bir kutucuk var.Arac her calısmada hangi yakıt ile baslasın. Bir baktım benimkinde lpg isaretli.Alt katagoride ise benzin var.Adam benzini isaretledi ve benim sorun o anda çözüldü.Ya dedim diger usta 800 liraya beyin degisecek dedi dedim. Adam guldu 20 lira verdim dua ettim cıktım.
-
Senin araban ilk çalışmada lpg ile mi çalışıyordu bunu farketmedin mi hocam?