Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: emrah_akkas - 06 Eylül 2011, 12:23:07
-
Merhaba arkadaşlar;
Vw ailesine yaklaşık olarak 4 ay önce katıldım. Aracım 2001 model 1,6 SR motor trendline sedefli siyah. Tekirdağ'da yaşıyorum.
Sizlerin arasına katılmak bana da nasip oldu iyi ki golf sahibiyim ve golf'üme resmen aşığım... :sevgi:
-
hoşgeldin hocam bende tekirdağdayım :)
-
hojjgeldın
-
Hayırlı olsun, bi gün bizede bi golf4 nasip olur inşallah.
-
Teşekkür ederim inşallah trakyada bir buluşma düzenlenirde orada daha detaylı tanışma fırsatımız olur..
-
viz geliriz köfte ısmarlarsın döneriz olmaz mı
-
Güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin inş.
-
viz geliriz köfte ısmarlarsın döneriz olmaz mı
dönmezsen rakıda söyleriz ne olcak :D
-
aga ben içmem be
-
he iyi ozaman köfte yersin napalım :) ısrar yok :)
-
Hoş gelmişsiniz forum ailesine. :tamamdir
-
Teşekkür ederim arkadaşlar;
Tekirdağa gelmek isteyen arkadaşlar başımın üstünde yeri var ister Tekirdağ köftesi isterse Tekirdağ rakısı karar misafirin...
-
Hoşgeldiniz... :tamamdir
-
başımın üzerinde yeri var demişsin başına bela alma :) çok kişiyiz biz burda bi konu açıp buluşma düzenleriz sana pahalıya patlar :)
-
başımın üzerinde yeri var demişsin başına bela alma :) çok kişiyiz biz burda bi konu açıp buluşma düzenleriz sana pahalıya patlar :)
+1453
kafadan mete abi ben varız :) gerisi gelmek isteyen 15 bin üye :D
-
;D ;D ;D
-
Sorun değil sadece Tekirdağ'lı üye ben değilim sanırım restauranta götüremem ama en azından piknik tarzı mangalda köfte yapabiliriz. Siz yeterki gelin.
Çok kişi gelirse de girişi ücretli yaparız hem buluşup kaynaşmış oluruz hemde sürümden para kazanırız. :D
-
benim kafa kağıdı tekirdağ ( muratlı )geçisim serbest olur
-
Aramıza hoşgeldiniz.
Aracınızın resimlerini paylaşırsanız sevinirim.
Rakı konusuna gelince,
Sponsorun "Tekirdağ Rakısı" olması lazım :D
-
benim kafa kağıdı tekirdağ ( muratlı )geçisim serbest olur
Bu demek oluyor ki hesaplara ortak arkadaş çıktı....
Aramıza hoşgeldiniz.
Aracınızın resimlerini paylaşırsanız sevinirim.
Rakı konusuna gelince,
Sponsorun "Tekirdağ Rakısı" olması lazım :D
Aracımın resimlerini en kısa zaman da sizlerle paylaşacağım.
Rakı konusuna gelince genel içiciyiz sanırım sponsor arıyoruz. Hiç birşey yapamazsak buluşmayı rakı fabrikasının oralarda yaparız kokusu yeter zaten...
-
dönmezsen rakıda söyleriz ne olcak :D
atlamak gibi olmasın ama rakı varsa bende BG'den atlar gelirim.. ;) bi mastikada benden..
-
atlamak gibi olmasın ama rakı varsa bende BG'den atlar gelirim.. ;) bi mastikada benden..
bg demisin şu an
-
Emrah hoşgeldin :tamamdir
-
bg demisin şu an
Evet BG'deyim Sofyada.. ;)
-
ALLAH kazasız belasız gunlerde surmeyı nasıp etsın hayırlı ugurlu olsun bende katıldım ıkı gun once golf aılesıne cok mutluyum arabamı delıler gıbı sevıyorum...
-
Teşekkür ederim
-
gel tabi hocam senin köfteler benden :)