Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf III => Konuyu başlatan: pilotmk2 - 05 Eylül 2011, 23:59:29
-
:) 1,6
(http://a1109.hizliresim.com/11/9/6/99.png)
(http://a1109.hizliresim.com/11/9/6/625.jpg)
-
hayırlı olsun sende benim gibi ikiden üçee geçtinn hayırlısı olur inş:::::: :)
-
teşekkür ederim kardeşim ... inşallah nasıl peki senin ilk izlenimlerin ?
-
bi kaç elden geçicek yeri var :) tampon boyamı kaplamamı anlamadım:) sis farı gereklii:) refrektörler degişmeli:) araç 94 filan mı ? çamurluk sinyalleri kare çok az vardır:) ön jant ofseti 9 olmaması gerekliydi:) bunun dışında plaka yabancı diill siteye üyemii:) yada sahbndende ilanı varmıyodı:) sunroff var süper rengi süper jantlar lastkler sıfır gibi süper:) marjpyeller güzel :) canlı görmem lazım mk3 hastası oldum çıktım sen bakma bana:)
-
mk3 çok bizde yardmıcı oluruz:) bundan sonra mk3 gti kendini hazırla:)
-
ankara istanbul çok uzak iller degil neden olmasın 95 model..tampon boya sis konusunda haklısın yavaş yavaş kaslanacak inş...
-
inşallah kardeşim sagolasın sölemen bile yeter bu yolda inşallah böle kardeşlerimle tam gaz devam ....
-
olur oluur zmanla he deyince olmuyoo:) ben 6 aydır uraşıyorum:) otomoblime taşıdılar konuyuu ayar oldum zaten:)
-
sıkıntı benimde üyelikle ilgili sıkıntı oldu da şimdi düzeldi resim falan başka ssiteden yükledim :)
-
Hayırlı olsun :tamamdir Maşallahı var güzel diri duruyor arac, tabi Bilal kardeşimin dediği gibi canlı görmek lazım ama kırmızı bu arabada bi başka duruyor :sevgi:
-
3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun :D
-
kırmızıcılar burdaa:) siiyahh kötümü yanii:)
-
kardeşlerim güzel düşüncelerniz için teşekkür ederim :))))
-
95 modelse motor AEK olabilirmi ? ruhsatdaki kod nedir baktınız mı ?
-
kırmızı gibisi varmı hele bide tornado olursa değilnmi bilalcim :)
-
4K1S :sevgi: ;D ;D :D yalnız kırmızıların hepsi 4 kapı aynı zamanda :D 2si GTi >:D siyah güzelmi bilmem ama senin siyah süper Bilalim :tamamdir :halazn:
-
4K1S :sevgi: ;D ;D :D yalnız kırmızıların hepsi 4 kapı aynı zamanda :D 2si GTi >:D siyah güzelmi bilmem ama senin siyah süper Bilalim :tamamdir :halazn:
saolasınnn izzet abi elimden gelleni yapıyorum yine lifte alıcam ay sonu gibi kıllandgım şeyler var :) imkan olsa tüm türkyedeki mk3 leri toplasak:)
-
kırmızı gibisi varmı hele bide tornado olursa değilnmi bilalcim :)
olcak olcakk :) süpriz olsun abii söleme kimseye:)
-
Güzel araç kazasız belasız binersin inş. ;)
Siyah, Kırmızı neymiş bunlar yaaa.. Mor dururken :D
-
Güzel araç kazasız belasız binersin inş. ;)
Siyah, Kırmızı neymiş bunlar yaaa.. Mor dururken :D
hahaa:D mor gül geldi:)
-
mormu oda renkmi kırmızı ve siyah asil renklerdir mor renklerin arasına sonradan katıldı muratcım :D
-
Öle deme abi Kırmızı siyah araba dolu etrafta. Ama mor ölemi :D Ümraniyede tekim. Yok bi eşim :saygılar
-
tamam ağlama murat şaka yaptık senin araban türkiyedeki parmakla gösterilecek ilk 10 arasında :)
-
Öle deme abi Kırmızı siyah araba dolu etrafta. Ama mor ölemi :D Ümraniyede tekim. Yok bi eşim :saygılar
eşii yok knakada ikinizde bana marşpiyel kapagı bulamadınız bide alamancı olcaksınız:) murat gece can abininkini arakla kaç para ise verirrim::)
-
tamam ağlama murat şaka yaptık senin araban türkiyedeki parmakla gösterilecek ilk 10 arasında :)
Abimsin :D :D
eşii yok knakada ikinizde bana marşpiyel kapagı bulamadınız bide alamancı olcaksınız:) murat gece can abininkini arakla kaç para ise verirrim::)
Canın marşpiyelleri söküp fibercide kalıp yaptırayım diorum kendime. Eğer olursa kapaklardan fazladan yaptırırım :)
-
hayırlı uğulu olsun kazasız belasız binersin inşallah =)) kırmızıda güzel mor da 2sininde yeri ayrı şimdi :D siyah için bişey demiyim =)))
-
inşallah hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bence renkten ziyade araç ok gibi olduktan sonra hertürlü gözlerde hafızalarda kalır :tamamdir
-
aynen kardeşim gönyesi saglam olunca hiç problem yok..
-
Güzel araç kazasız belasız inşallah ... Bence En güzel ortam Mk3 Ortamı :tamamdir :tamamdir
-
Ortamın kralı burda.. Çekirdek kola :D
-
Ortamın kralı burda.. Çekirdek kola :D
:tamamdir
-
cips kola pesss :D buda benim ortammmım
-
:tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir
-
Araç hayırlı olsun bu arada. Keçiörende görmüştüm sanki bu arabayı diye esrarengiz bir cümle kurarak ortaya yem atıyorum.
-
Hayırlı olsun :tamamdir
-
teşekkürler arkadaşlar...
-
sattım arkadaşlar aracımı golf mk2 aldım ....
-
sattım arkadaşlar aracımı golf mk2 aldım ....
hayırlı olsun ne alldın :)
-
hayırlı olsun kardeş,bişey soracam marşbiyeller plastik orjinalmi,yoksa fibermi :)
-
SAGOL KARDEŞ 1991 BEYAZ GOLF MK2 1,6 TD DEGİŞEN BOAY YOK MOTOR %85
-
hayırlı olsun kardeş,bişey soracam marşbiyeller plastik orjinalmi,yoksa fibermi :)
FİBER SONRADAN YAPTIRDIM AMA ORJ . GİBİ OLDU :)
-
(http://c1203.hizliresim.com/v/9/3c4bx.jpg)
-
miisssss:=)
-
miisssss:=)
eyvallah kardeşim...
-
Güzel aracta hayırlı olsun :D artık su avatar resmini degiştir bora :D
-
sagol kardeş degiştirimisin dedin galiba denediim olmadı bulcaz bi çaresini ???