Volkswagen Türkiye
Serbest Forum => İlanlar => Aranıyor => Konuyu başlatan: htmetin - 29 Ağustos 2011, 16:17:02
-
Arkadaşlar 98 sportline Direksiyon alltında bulunan sarmal Airbag kablosu lazım.. nedense geçen gün lambayı yaktı.. sorun o kablodaymışş.. veya tamir olurmu yardım lütfen?
-
O parcanın ismi srs saati diye gecer.
Tamir olabilir ama cogunlukla sorun yapıyor tekrardan
yenisini almanı tavsiye ederim
-
Hasan tek kablo yok diye biliyorum ABS Makarası direksiyondaki ise 70 tl gibi bir fiyatı vardı sanırım..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-volkswagen-golf-3-vento-polo-airbag-makarasi-56946588/detay/? (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-volkswagen-golf-3-vento-polo-airbag-makarasi-56946588/detay/?)
-
Açıp bakmam lazım. Durup dururken niye kopsun veya arıza yapsınki ? çok saçma.. Ama beni buldu artık bakıcaz icabına tamiri daha mantıklı gibi geldi.
-
metin direksiyondaki sıkıntı genelde var golf3 lerde tamirine 100 lira filan istiyorlar bizim sporttada vardı aynı sorun ;) Sürekli ışık yakıyodu...
-
metin direksiyondaki sıkıntı genelde var golf3 lerde tamirine 100 lira filan istiyorlar bizim sporttada vardı aynı sorun ;) Sürekli ışık yakıyodu...
Söndürecem ışığını onun.. Kendimi toparlamam lazım..
-
Sıkıntı ne olmuş olabilir süleyman bi fikrin varmı?
-
Direksiyondaki Airbag makarası bozuk işte sıkıntı o :D
-
Direksiyondaki Airbag makarası bozuk işte sıkıntı o :D
Makaranın içinde jelatin inceliğinde kablo var sarmal bir şekilde. Onun içinde kırılma kopma oldu ise tamir olurmu?
-
Hasan tamirine makaranın sıfırı kadar para isterler. Biz topkapı sanayide sormuştuk 100 lira filan bulur demişlerdi.
-
Bende de benzer bir sorun vardı.
120 liraya makara aldım ve değiştirdim. sorun kalmadı. :)
-
Bende de benzer bir sorun vardı.
120 liraya makara aldım ve değiştirdim. sorun kalmadı. :)
nerden aldın?
-
servisten temin ettim. :)
-
Bugün oto elektirikçiye gittim.. içini açtık baktık kabloyu katlamış temassızlık yapıyormuş.. açtıı kesti taktı bişeyler yaptı halletti çok şükür. İnşallah bir daha yakmaz lambayı..