Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: ØSîRîS - 16 Ağustos 2011, 07:44:54
-
Arkadaşlar 1 haftadır direksitonu sola doğru çevirdiğimde sağ önden bir sürtme sesi geliyor sanayiye gidip gösterdim lastiği söktük felan ama bulamadık bu ses neden dolayı gelebilir sebebi nedir ?
-
arabanı n altını daha önce bir yere vurdun mu? bir ikincisi de direksiyonu sol çevirdığinde gelen ses belki de akis başlarından gelebilir
-
Düzgün ayarlayamayan rotçular yüzünden oluyor benim araçtada vardı zamanında lastik davlumbaza sürtüp durmuş.
-
baktığımızda hiç davlumbaza sürtüyor gibi değil ama davlumbazda sürtme izi var ..
bakan usta rot be rot başları değişmesi gerekiyor dedi ondan yapıyor olabilir dedi ama bakıcaz artık ..
-
ustam iz varsa rotlarla alakası olmaz bence davlumbazdan lastik jant ebatların büyük olmasın....bidaha masraf çıkarma kendine...çukura düştükçe ses yapıyosa rotlara baktır...boşa değiştirme.
-
rot rot başları değişti ayarlar yapıldı...davlumbaz iyice sabitleştirildi ama direksiyonu hızlı bir şekilde sola çevirince teker illa sürtüyor anlamadım :(