Volkswagen Türkiye

Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: ØSîRîS - 16 Ağustos 2011, 07:44:54

Başlık: Sürtme Sesi
Gönderen: ØSîRîS - 16 Ağustos 2011, 07:44:54

Arkadaşlar 1 haftadır direksitonu sola doğru çevirdiğimde sağ önden bir sürtme sesi geliyor sanayiye gidip gösterdim lastiği söktük felan ama bulamadık bu ses neden dolayı gelebilir sebebi nedir ?
Başlık: Ynt: Sürtme Sesi
Gönderen: kerim_dikmen - 16 Ağustos 2011, 14:42:14
arabanı n altını daha önce bir yere vurdun mu? bir ikincisi de direksiyonu sol çevirdığinde gelen ses belki de akis başlarından gelebilir
Gönderen: ThE_Unforgiven - 16 Ağustos 2011, 18:41:02
Düzgün ayarlayamayan rotçular yüzünden oluyor benim araçtada vardı zamanında lastik davlumbaza sürtüp durmuş.
Gönderen: ØSîRîS - 16 Ağustos 2011, 19:03:13
baktığımızda hiç davlumbaza sürtüyor gibi değil ama davlumbazda sürtme izi var ..
bakan usta rot be rot başları değişmesi gerekiyor dedi ondan yapıyor olabilir dedi ama bakıcaz artık ..
Gönderen: idikut58 - 17 Ağustos 2011, 02:25:48
ustam iz varsa rotlarla alakası olmaz bence davlumbazdan lastik jant ebatların büyük olmasın....bidaha masraf çıkarma kendine...çukura düştükçe ses yapıyosa rotlara baktır...boşa değiştirme.
Gönderen: ØSîRîS - 28 Ağustos 2011, 08:16:01
rot rot başları değişti ayarlar yapıldı...davlumbaz iyice sabitleştirildi ama direksiyonu hızlı bir şekilde sola çevirince teker illa sürtüyor anlamadım :(