Merhaba,
Ben 99 Golf 4 sahibiyim.. Aradıgım Åey ise aracın ön konsolunda dörtlülerin çalıÅtırma düÄmesinin oldugu yerdeki düÄme takımını arayorum ancak 4düÄmede kullanılır halde olanını istiyorum bende sadece 2 düÄme çalıÅıyor bi tanesi dörtlüleri digeride arka cam resistansını çalıÅtırıyor bana digerlerinin de çalıÅır halde olanı lazım..
Yardım Lütfen..
Bu arada kırmak istemedigimden açıp bakmadım üzerinde olan orginal parça direk kullanılabiliniyor mu?? Yardımlarınızı Bekliyorum.. Kullanılmıyorsa bu düÄme takımını nereden ve ne kadara tehmin edebilirim??
nasıl dördü çalıÅan ?
hepsi fonkiyonlumu olsun diyorsun kardeÅ. anlayamadım kusura bakma :)
diÄer dördü dediÄiniz, koltuk ısıtmaları herhalde, oda sizin arabanızda olmadıÄından bi iÅe yaramaz :)
Alıntı yapılan: nesquik - 07 Ağustos 2011, 14:09:33
nasıl dördü çalıÅan ?
hepsi fonkiyonlumu olsun diyorsun kardeÅ. anlayamadım kusura bakma :)
Evet hepsinin buton fonksiyonu olarak çalıÅmasını istiyorum.. Kullanılabilir olmasını yani..
Alıntı yapılan: DenQ - 07 Ağustos 2011, 14:53:28
diÄer dördü dediÄiniz, koltuk ısıtmaları herhalde, oda sizin arabanızda olmadıÄından bi iÅe yaramaz :)
evet biliyorum ama iÅte öyle o düÄmelerin çalıÅır durumdaki halini istiyorum.. ;)
eÄer düÄmeleri takacaksan yanında o fonksiyonlarıda taktır yoksa hiç bi iÅe yaramaz :)
DüÄmeleri istiyorum çünkü baÅka fonksiyonlar için düÄme lazım saÄda solda açayıp sonradan takma gibi dursun istemiyorum orginal gibi dursun istiyorum.. ;)
DüÄmelerin bi tanesini arabanın içine komple renkli ıÅık tesisatı için istiyorum digerini de kendiliginden kapanır acılır bagaj kapagı için.. ;) Bulgarda bi arabada gördüm ve kendiliginden açılıp kapanan kapat çok tatlı oluyor hele ki bagaj komple tesisatsa.. ;)
vay vaay,, demek R32 deki gibi bir görüntü istiyorsun >:D
ESP-4lü-Arka cam buz çözücü düÄmelerini bulursunda koltuk ısıtmalar ancak ve ancak servisten bulunur.
Tabi pert bi R32 bulursan baÅka :)
aynen istedigim o.. ;) ayrıca electronik Coilover'da girdi aklıma bakalım birikim yapmaya baÅladım abimleri ve ablamlarıda biraz yoklayacagım eger alırsam onun control paneli olacak o düÄmeler.. ;) Zaten o konsolda 5 düÄme var bi tanesi standart 4'lüler.. ;) digeri bende arka cam resistansı..