Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf III => Konuyu başlatan: betoqu - 29 Temmuz 2011, 10:39:07
-
Selam arkadaşlar...
Amortisörlerim özelliğini yitirdi yitirecek,savsaklamaya başladı. Bi ara tamir edildiğini,yağ/hava basıldığını vs.. duydum ve merak ettim ne kadar verimli oluyor,işlemden sonra süspansiyondaki etkileri nedir,randuman alınabilir mi.?
Daha önce yaptıran yahut konu hakkında bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim... ;) ;)
-
uğraşmaya değmez alırsın 0 mis gibi takarsın :tamamdir
-
Sıfır alacaksan BOGE TURBO yu tavsiye ederim zımba gibi yapışırsın asfalta :D
-
uğraşmaya değmez alırsın 0 mis gibi takarsın :tamamdir
+1 mis gibi amortisör... ;D
-
Sıfır alacaksan BOGE TURBO yu tavsiye ederim zımba gibi yapışırsın asfalta :D
Kullandığın marka mı.?
-
Ben yağlı kullanmıştım ama hata etmiştim sonra boge turbo olan bir gti a binince aradaki farkı anladım.
-
Ben yağlı kullanmıştım ama hata etmiştim sonra boge turbo olan bir gti a binince aradaki farkı anladım.
Fark amortisör yerine, GTi / GTD farkı olmasın.?
-
Ben 1 Seneden fazla golf 3 97 Limited Edition GTI bindim :) Bakınız 34 GFL28 ...
GOLF GTI ufak ufak güzelleşiyor... Satıldı ;) (http://www.vwtr.net/forum/golf-iii/golf-gti-ufak-ufak-guzellesiyor-satildi-t17265.0.html)
-
Sıfır al bence hiç uğraşma.. ben öyle yaptım kafam rahat biniyorum. aracın üzerinden fabrika amortisörleri çıktı benimkiler gerçekten gidiktii.. yeni aldım önler gazlı blistein arkalar yağlı boge.. memnunum.
-
Ben 1 Seneden fazla golf 3 97 Limited Edition GTI bindim :) Bakınız 34 GFL28 ...
GOLF GTI ufak ufak güzelleşiyor... Satıldı ;) (http://www.vwtr.net/forum/golf-iii/golf-gti-ufak-ufak-guzellesiyor-satildi-t17265.0.html)
Hatırladım seni Süleyman,pardon... :)
-
Sıfır al bence hiç uğraşma.. ben öyle yaptım kafam rahat biniyorum. aracın üzerinden fabrika amortisörleri çıktı benimkiler gerçekten gidiktii.. yeni aldım önler gazlı blistein arkalar yağlı boge.. memnunum.
Gaz ve yağ arasında ne fark..? Fiyat,kullanım,süsp vs...
-
Gazli biraz daha sert ama yagli gibi cokmuyor. Birde dizel araclarda genelde parcacilar gazli verirler makine agir oldugundan sanirim. Yol tutus olarak gazli daha cabuk tepki veriyor bu nedenle daha iyi ol tutus sagliyor.
-
önler gazlı arkalar yaglı alıyorsun boge marka keyfine bakıyorsun kasma on liradan kaçıp iki ay sonra bir on lira daha vermek kötü olur
-
:tamamdir
-
Gazli biraz daha sert ama yagli gibi cokmuyor. Birde dizel araclarda genelde parcacilar gazli verirler makine agir oldugundan sanirim. Yol tutus olarak gazli daha cabuk tepki veriyor bu nedenle daha iyi ol tutus sagliyor.
evet gazlı amortisörler biraz sert gelebilir kullanıcısına ama bence yağlıdan daha güvenli diye düşünüyorum.. tekerlerği zıplatmıyor yağlı gibi birde ara sokaklarda tümseklerden felan geçerken güzel sesi var :))
-
ben o sesin hastasıyım tıstıs tıstıs :)
-
Gazlamak için gazlı amortisör diyorsunuz yani... :)
-
Bende coil hastasıyım. Yola zamk gibi yapışıp en küçük sette bile aracın içinde lunaparkgibi zıplamak :D
-
Fantazik cevaplar gelmeye başladı... ;D
-
Fantazik cevaplar gelmeye başladı... ;D
Virajlara sert girmeyi seviyosan, makas atmak istiyorum diyorsan en iyi tercih...
-
Virajlara sert girmeyi seviyosan, makas atmak istiyorum diyorsan en iyi tercih...
Tipini belirledik,sıra markada...
Gazlı amortisör üreten iyi bir marka..?
-
Blinştayn :D Yada el yapımı namınştayn
-
Blinştayn :D Yada el yapımı namınştayn
??
-
??
evet yanlış duymadın :)
-
sağda solda insanlar "monroe reflex" al pişman olmazsın derler kesin.. Ama sen BOGE-SACS ve blisteinden şaşma.. İstanbulda bulabileceğin adres bostancı oto sanayi sitesi erdinç oto..
-
Golf III alıp amörtisörleri değiştiresim geldi :)
-
temiz bir tane UYGUN fiyata bul inşallah keyifle değiştirirsin..
-
Oğuzhan; senin araca chip tuning yapalım?
-
hiç heveslanme dert oluyoo:) boge aldım takım yok iç takozları al yok üst takozları all git tak sonra rotcuya git ayar yaptır falan filann uraş babam uraş:)
-
bak bu güzel fikir motor kodu nedir? güzel bi turbo + yazılım ile 50,60hp temiz güç çıkar:)
-
bak bu güzel fikir motor kodu nedir? güzel bi turbo + yazılım ile 50,60hp temiz güç çıkar:)
Ben de onu diyorum.. TDI olunca iş değişiyor çünki:)
-
konu çok sapmadan; amortisörler değişmişken hepsinin takozlarınıda değiştir..
-
gazlı bulman zor erdinç otoda şuan yok boge gazlı alıp spor yay ile kullanırsan hem viraj hem konfor için ideal olur:)
-
Uğraştırsında amartisör uğraştırsın. Malesef 1.6 sportline aracım Golf III değil. O tadı alabilmem için önce bir Golf III sportline almam lazım :)
-
BOGE TURBO diyorum daha neden adres arıyosunuz :D
-
BOGE TURBO diyorum daha neden adres arıyosunuz :D
TURBOLAR sorun çıkartıyorlarmış deyorlar ;D ;D ;D
-
benım 4 ü de gazlı amortisör
o tıs tıs sesi için bile alınır o kadar yani .:)
cok ıyı gazlılar yolda cok guzel esnıyo araba benım lastıkler 60 yanak olmasına ragmen.
tavsıye ederım arkadasım.
-
TURBOLAR sorun çıkartıyorlarmış deyorlar ;D ;D ;D
Şakacı çocuk seni :)
-
Yapalımmm... :)
motor kodu da net olmamakla birlikte 1Z... ;)