Volkswagen Türkiye

Serbest Forum => İlanlar => Aranıyor => Konuyu başlatan: Onamdar - 27 Temmuz 2011, 12:41:51

Başlık: golf 3 siyah tabanlı angel eye tercihen sonar far aranıyor
Gönderen: Onamdar - 27 Temmuz 2011, 12:41:51
güzel temiz birşeyler varsa resmini yollarsanız ben  değerlendirirm :)
Başlık: Ynt: golf 3 siyah tabanlı angel eye tercihen sonar far aranıyor
Gönderen: servet_volt - 27 Temmuz 2011, 14:06:07
sahıbındende var dostum bı suru ben bu ara 190 tl ye bulmustum ama o sıralar baska parcalar aldıgım ıcın parasızlıktan alamamıstım satılmıs sonradanda :)
Gönderen: MeTHea35 - 27 Temmuz 2011, 14:08:11
190 200 liraya sıfır ları varda çin malı nasıldır bilmiyorum ben junyan aldım istanbuldan getirtmştim  ;)
Gönderen: htmetin - 27 Temmuz 2011, 14:32:07
bulan varsa link atsın
Gönderen: Onamdar - 27 Temmuz 2011, 15:52:35
sahibindende var 250-300 arası sonar
çin malı olanları mercekleri pek iyi değil diye duymuştum bakıyorum öyle zaten şu an alamamdabi aya filan biraz beli doğrultayım alıcam :D
Gönderen: barut - 27 Temmuz 2011, 16:20:37
http://www.otoyedekparcaburada.com/VOLKSWAGEN-GOLF-3-1992-1997-MDL-ANGEL-FAR-SIYAH-ZEMINLI-BEYAZ-SAGSOL-SET,PR-42563.html

peşin fiyatına 8 taksit yapıyorlar :)

panjur gelsin benimde planımda bu var :D

Gönderen: Onamdar - 27 Temmuz 2011, 16:44:57
abi güvenilir bi sitemi bu baya uygunmuş çünkü
Gönderen: htmetin - 27 Temmuz 2011, 17:00:34
http://www.otoyedekparcaburada.com/VOLKSWAGEN-GOLF-3-1992-1997-MDL-ANGEL-FAR-SIYAH-ZEMINLI-BEYAZ-SAGSOL-SET,PR-42563.html

peşin fiyatına 8 taksit yapıyorlar :)

panjur gelsin benimde planımda bu var :D

abi güvenilir bi sitemi bu baya uygunmuş çünkü

Güvenilir bir site değil. Ben daha önce birşeyler almaya kalkmıştım ama olmadı.. Elimizde var diyorlar aylarca bekletiyorlar.. haberiniz olsun.. Tayfun abi ağustos ortasına kadar sabret mallar gemide haberin olsun:)
Gönderen: barut - 27 Temmuz 2011, 17:08:25

Güvenilir bir site değil. Ben daha önce birşeyler almaya kalkmıştım ama olmadı.. Elimizde var diyorlar aylarca bekletiyorlar.. haberiniz olsun.. Tayfun abi ağustos ortasına kadar sabret mallar gemide haberin olsun:)

gel gemi gellllll :)
Gönderen: Onamdar - 27 Temmuz 2011, 20:04:36
banada birşeyler çıkarmı o gemiden :D
Gönderen: htmetin - 27 Temmuz 2011, 20:26:29
ah o gemide bende olsaydım...
Gönderen: 5ani5 mk2 - 29 Temmuz 2011, 20:03:01
sonar var bende memnunum merceklri filan bekledgımden iiyi çıktı:)
Gönderen: barut - 30 Temmuz 2011, 09:26:53
o mercekli sonardan alsakda bide xenon taksak ahh ahhh :D
Gönderen: KrsTNcK - 30 Temmuz 2011, 12:39:00
Sonarda vallahi çok ağzım yandı benim 100 taneden 1 tanesi mercekeri sağlam iyi çıkıyo..Bence ya hella al yada sonar aldığında takmadan önce bi test et baktın iyi değil mercekleri değiştir öyle tak sonra zor oluyo ben tekrar tamponu panjuru davlumbazları söküp çıkarttım farkların içini açıp mercekleri değiştirdim sonra tekrar yapıştırıp yerlerine taktım çok zor oluyo hele bide tek olunca :)
Gönderen: golf 3 vr6 68 - 30 Temmuz 2011, 13:08:50
ben o siteye sipariş verdim  2 gün oldu  parca gelmedi  aradım  kargoya verildi diyor  beklemedeyim şimdilik
Gönderen: barut - 30 Temmuz 2011, 13:51:09
ben o siteye sipariş verdim  2 gün oldu  parca gelmedi  aradım  kargoya verildi diyor  beklemedeyim şimdilik

ürün geldiğinde bizede haber verirsen sevinirim.
Gönderen: golf 3 vr6 68 - 30 Temmuz 2011, 13:57:47
ok  bugün elimde olması  lazım aksam üstü arıycam kargoyu
Gönderen: cengizhan_mk3 - 30 Temmuz 2011, 15:01:27
usta sabredin fk takın ya ne sonar monar ben bmw me takmıştım önümü göremiyordum bir de mercekli sözde bir arkadaşınd yorumunda dediği gibi çok az sağlamı çıkıyor paranızı ucuz diye yatırmayın ucuz etin yahnisine dönersiniz..  :tamamdir
Gönderen: ThE_Unforgiven - 30 Temmuz 2011, 15:17:04
usta sabredin fk takın ya ne sonar monar ben bmw me takmıştım önümü göremiyordum bir de mercekli sözde bir arkadaşınd yorumunda dediği gibi çok az sağlamı çıkıyor paranızı ucuz diye yatırmayın ucuz etin yahnisine dönersiniz..  :tamamdir

Bizim dukkanimiza 2 adet 97 edition gti var benimki kirmizi arkadasiminki ejderha yesili ben sonar aldim o FK almisti Onun angellari sari benimkiler beyazdi . Yan yana geldimizde benim farlarim daha iyi aydinlatiyordu o kadarini solim . Ayrica FK diye sattiklarinin alayi depo marka.TAsarim oarakta sonar daha guzel bence hele turuncu park.., ben tavsiye ederim. Ben 260 tl ye almistim...

buyrun

GOLF GTI ufak ufak güzelleşiyor... Satıldı ;) page 13 (http://www.vwtr.net/forum/golf-iii/golf-gti-ufak-ufak-guzellesiyor-satildi-t17265.0.html;msg198092#msg198092)
Gönderen: cengizhan_mk3 - 30 Temmuz 2011, 19:45:27
Bizim dukkanimiza 2 adet 97 edition gti var benimki kirmizi arkadasiminki ejderha yesili ben sonar aldim o FK almisti Onun angellari sari benimkiler beyazdi . Yan yana geldimizde benim farlarim daha iyi aydinlatiyordu o kadarini solim . Ayrica FK diye sattiklarinin alayi depo marka.TAsarim oarakta sonar daha guzel bence hele turuncu park.., ben tavsiye ederim. Ben 260 tl ye almistim...

üstad onun parklambasını beyaz sarı kırmızı yada istediğin herhangi bir renk yapmak 10 dakikanı alır elin yatkınsa  benim arkadaşımda kırmızı mk2 var engel larda kırmızı yanıyo örnek..

Gönderen: Onamdar - 30 Temmuz 2011, 19:55:27
sonar mı fk mı junyan mı hangisini tercih etmek lazım :D
Gönderen: ThE_Unforgiven - 31 Temmuz 2011, 01:24:50
cengiz parkları istediğimiz renkte yaparız angel ı pembe bile yaparım rgb yaparım istersen sonsuz renk seçeneği benim işim bu zaten :D Elektrikciyim ben... Ben tasarım olarak sonar ı daha çok seviyorum ve kaliteside iyi. Mesela 206 ıma almıştım sonar hiç iyi gelmemişti ama golf 3 te süper geldi ...
Gönderen: cengizhan_mk3 - 31 Temmuz 2011, 22:35:49
cengiz parkları istediğimiz renkte yaparız angel ı pembe bile yaparım rgb yaparım istersen sonsuz renk seçeneği benim işim bu zaten :D Elektrikciyim ben... Ben tasarım olarak sonar ı daha çok seviyorum ve kaliteside iyi. Mesela 206 ıma almıştım sonar hiç iyi gelmemişti ama golf 3 te süper geldi ...
  tercih ve zevke bir şey diyemem tabiki benimkide bir fikirdir.. ben sonarı basit buluyorum görüntüye pek bir şey kattığını düşünmüyorum angel varmı var demek için montajlanmış gibi lanse ediyor benim gözüme  bu benim zevkim tabiki.. Benim tercihim örnekleme hectorr murat , speedytr izzet araçlarını biliyorsanız fk yarım kesik angellı far favorim ve şuandada siparişini beklemekteyim.. :tamamdir
Gönderen: cengizhan_mk3 - 31 Temmuz 2011, 22:36:48
sonar mı fk mı junyan mı hangisini tercih etmek lazım :D
  sırama yaparsak kardeşim 1. Fk 2 . sonar 3. junyan  :tamamdir