Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: sedatt_10 - 25 Temmuz 2011, 17:37:29
-
Arkadaşlar Bende Xenon Far Yok Normal Sarı Ampullerden var ,
Geçen Gün Yeni Muayene Yaptırdım Kısa Farlarda Aydınlatma Oranı Düşük Görünüyor , vede Hafif Kusur Yazmışlar Bende Işık Şidddetinin Az Olduğu Kanaatindeyim.
Bana Golf IV İçin En Kaliteli Aydınlatmayı Sağlayan Kısa ve Uzun Far Ampülleri Örnekleri Verebilirmisiniz ?
Kısa ve Uzun Farları Komple Değiştirmek İstiyorumm !!!
-
far camında da sorun olmasın?
üstü mavi boyalı ampüller beyaz yanar fakat aydınlatması düşüktür bilginiz olsun
kazasız belasız kullanın
-
Sağolasın Hocam ;)
-
Osramın allseason kolormatik adında sarı ışık veren bir ampülü var. Yağmurlu ve sisli havalarda çok daha iyi aydınlatma sağlar beyaz ışıklara göre tavsiye ederim.
-
Eyvallah Sağol Bakarım Onada Daha Almadım Araştırma Aşamasındayım ...
-
Golf 4 Osram Night Breaker (http://www.vwtr.net/forum/golf-iv/golf-4-osram-night-breaker-t8498.0.html)
-
aynı sorun benim arabada da var.far ayarı falan varmı acaba bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.
-
Bende muzdariptim benzer sebeplerle,
bosh plus 90 h7 kısalara,
osram nightbraker h1 uzunlara aldım oldukça fark ediyor. birde farı taktırdıktan sonra far ayarı yaptırmayı unutma çizgiyi gör.
kısalara philips X-treme Vision h7 de güzel olur kanaatindeyim.
kısalara osram nighbraker sakın alma ışığı güçlü ama ömrü kısa, uzun için osram iyidir.
-
ya en son bosch plus 90 yazmıstım ama benimde muayeneden far degerleri bi miktar az cıktı, 9 10 gibi degerler. öncesinde bosch plus 90 lardan biri patlamıstı, elimdeki eski osram standart ampülü takmıstım, aydınlatmada neredeyse hiç fark cıkmadı yani, simdi bakıyorum duvara karsı, renklerinde de fark yok cok,psikolojikmiş galiba. yaaaani, standart ampül alacaksanız bos yere kısa ömürlü ve performanslı olduunu iddia eden ampüllere para vermeyin. standart veya uzun ömürlü olanları alın, osram nightbreaker uzunlarda var o farklı geliyor ama bilmem kısalarda fark edermi, nightbreakerin ömrü uzatılmıs versiyonu cıkmıs galiba bi de. Ben arabayı satmazsam, uzun sure elimde kalacaksa merceksiz de olsa xenon takmanın gerekli olduguna inanmaya basladım. xenon takacaksanız da kaliteli olmalı photon philips 4300k veya 5000 k. far ayarınızı yaptırırsanız duzgun bicimde ne polisle ne selektorlerle, ne de muayene ile sorununuz olmaz.
-
night breaker denen lamba pekte anlatıldığı gibi değilmiş
öyle anlatıyorlar ki sanki zenon :)
-
OsrAm in muadilİ olarak narva ampulleri kullanabilirsiniz
-
OsrAm in muadilİ olarak narva ampulleri kullanabilirsiniz
xenon taktık her yer bembeyazzzzzzzz ;)
-
İcerden bakinca oylede disardan cok dagitiyor
Karsidan gelenler icin golfun xenonlu farlari tam bir katliam :)
-
İcerden bakinca oylede disardan cok dagitiyor
Karsidan gelenler icin golfun xenonlu farlari tam bir katliam :)
herkes öyle diyor ama taktırdıkdan sonra test yaptık arkadaş karşıdan honda civic ile geldi bi kaç kere ben arkasından gittim rahatsız edici şekilde almıyor dedi ???
ama sisleri açınca herkes kör oluyor :D :D :D :D
-
Mercek olmadigi surece sknti ama
-
Mercek olmadigi surece sknti ama
napalım paramız ona yetmedi :(
-
Hella mercekli falrlar cok para zamaninda kafaya takmistim nasip olmadi
-
Mtech super white ampülleri şiddetle öneririm xenon gibi sinir bozucu ve küfrettirici değil ama xenon takmış gibi bir görüntü :tamamdir
-
Mtech super white ampülleri şiddetle öneririm xenon gibi sinir bozucu ve küfrettirici değil ama xenon takmış gibi bir görüntü :tamamdir
üstü mavi boyalı ampüller yolu aydınlatmada zayıf ancak kendini aydınlatmada başarılı :)
ben öyle biliyorum
-
Üstü boyalı her tür ampul öyle.
Uzak durun :)
-
Mtec ampülleri boyalı ve şarlatılmış değil denemesi bedava arkadaşlar ön yargılı olmaktansa denemesi bedava szi bilirsiniz.. en azından xenon gibi hem aydınlatma hemde görüntü olarak tatmin ediyor adamın önünden ve arkasından sövdürmüyor ???
-
camı mavi mi? :)
-
Hayır değil nette aratabilirsiniz
-
Valla şuan bende normal halojen sarı ampul takılı farın temizligi cok farkediyo farlarımdan birinin içi kirli ama onun dışında ya xenon ya da normal sarı halojen olmalı o %90 fazla ışık falan ustunde yazanlar hep hava civa cok ampul denedim olmuyo ve xenon taktırmaya karar verince ben oncelikle sonar angel almayı düşünüyorum onu alırsam sonra ona gore xenon alacagım yoksa boyle devam etcegim bir süre angel alana kadar normal xenon takılınca dikkat edin ampulleriniz ikinci el olmasın biri az biri cok yanıyo ve far ayarı yapanlar yapılmaz xenon ayarı falan deselerde parasıyla degil mi yap deyin yaptırın emin olun oluyo ayarı ve goz almıyo eski araclarımda da vardı ve hiç daha selektör yemedim yolda benm bildiklerim bu kadar o mavi boyalı ampuller hep hikaye ya sıfır xenon ya da sarı normal halojen bu arada gozunuz alışınca uzun bi süreden sonra hepsi az geliyo muayenede ışık gücü düşük dediginde ise genelde far camından dolayı oyle cıkıyo ankarada sonar angel 300 lira civarında bulursam alacagım mercegini degiştirip kullanacagım