Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Jetta, Vento ve Bora => Bora => Konuyu başlatan: caner4 - 18 Temmuz 2011, 19:03:55
-
arkadaşlar selamlar... fazla abartıya kaçmadan inç boyutunu değiştirmeden bi jant almak istiyorum . aracım siyah bora. bikaç tane jant gördm nette linklerini paylaşyım dedim bakalım sizin görüşleriniz nasıl olacak. bi de kimi arkadaşlarım orjinalini değiştirme bunlar güzel ama hemen yamuluo orj en iyisi falan dediler. sizce ne ypmalıyım bi de kimi ilanlarda trasnporter için falan yazmış boraya olur mu acaba bu jantlar ? linkleri şöyle sıralıyorum en sevdiğim den başlayarak...
Volkswagen üretimi 16 inç Otobüs & Minibüs Jantı 800 TL Sahibinden satılık sıfır (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-100-yerli-orjinal-transporter-janti-50683103/detay/)
Volkswagen üretimi 16 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 850 TL Mağazadan satılık sıfır (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-16-inch-5x112-ww-yuzlas-gaziemir-pazar-gunleri-acigiz-52469121/detay/)
Volkswagen üretimi 16 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 850 TL Mağazadan satılık sıfır (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-16-vw-yeni-golf-5x112-on-line-magaza-yilmazlastik-com-52050180/detay/)
Volkswagen üretimi 16 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 675 TL Mağazadan satılık sıfır (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-16-volswgen-5x112-100-jant-altinisik-oto-da-kampanya-50566011/detay/)
-
ikinci ilandaki golf 4 te gördüm bugün çok hoş durmuştu borayada yakışacağını düşünüyorum
-
Yalnızca 2.ilandaki jant olabilir,o da 5x112,senin bijon aralığı 5x100,
Diğerlerine hiç bakma bile,senin jantları değiştirmeye deymez. :p
-
ikinci jantı bnde kırmızı bi borada gordm cok hoş duruodu siyahta daha ii durur gibime gelio :) ztn bunları temsili olarak koydm aynı modelin 5x100 olanını bulunmaz mı ki ?
-
17" 5x100 olarak var,
16" olarak bilmiyorum.
-
17 olursa lastik de deıscek 16sı olması lazm
-
Volkswagen üretimi 16 inç Otobüs & Minibüs Jantı 800 TL Sahibinden satılık sıfır (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-100-yerli-orjinal-transporter-janti-50683103/detay/)
Çok hoş durur bence
-
2. seçimm Srocco replika tak düşünme:)
-
bende ikisi arasında kaldım 1. ve 2. jant çok hoş özellikle birinci bi gti havası vermio değil :D bilmiorm kararsızım :D
-
bende ikisi arasında kaldım 1. ve 2. jant çok hoş özellikle birinci bi gti havası vermio değil :D bilmiorm kararsızım :D
5 kol jant standadt oldu artıkk faklı olsun biraz 2. tak birde yay taktın mı gör bak nasıll oluyoo:)
-
:) valla ikinci de hoşuma gitti ama birinci de fena değil he ne dersin ?
-
2. jantın gece giderken ki görüntüsü güzel :)
jantlar ters yöne dönüyormuş gibi :D
-
:) valla ikinci de hoşuma gitti ama birinci de fena değil he ne dersin ?
diil hocam ddiiill :) tak 2.ciyiii bas üstüne gör bak nasıl oluyoo:)
-
2 ci jantı da bi jetta da gördüm acaip hoş olmuştu :) ama şimdi gidip bi jant satana bnm orji jantları verip bunlardan almak lazm :) öle bişey yaparlar mı acaba :)
-
2 ci jantı da bi jetta da gördüm acaip hoş olmuştu :) ama şimdi gidip bi jant satana bnm orji jantları verip bunlardan almak lazm :) öle bişey yaparlar mı acaba :)
orjin 15 çelik jantmı sendekiler? kimse para vermiyo bendede var 15 1 takım duruyo:)
-
:) ee yandık desene o zaman :)
-
bu arada bora orj jant 16'' değil mi ?
-
Evet 16".
-
bir arkadaşımız 15 yazmış da ondan sordum acaba ben mi yanlış biliyorum diye :) ya kafa kafaya değişsek ne güzel olur bu jantlarla bnmkileri :) >:D
-
pasificler 15", comfortlar 16". :)
-
:) bgün sanayiye gidiorm arkadaşlar :) bkalm cok akıllıca bi teklif yaparak yeni jantlarıma sahip olabilecek miyim acaba_? :D bi de bu janttan bizim buralarda var mı acep :o
-
boraya tak 18 banamısın demez:) 15 jant alma sakın en az 16 al:)
-
yok zaten15 almıcam arkadaşlar dün iş cıkışı sanayiye gittm . ya arkadaş bi tane jant satan yer yok ya. bi katalog var alayında aynısı KM DJ bi de cms var zaten ellerinde. bnm beğendiğim modellerle alakası yok en son bi yerde güzel modeller bulduk fakat onlar da pek boraya uygun değil. neyse işin özü karşı komşumda da bir bora var onun da aracı almadan önceki sahibi siyah arka planlı ince kollu bi jant taktırmış fakat bizim komşu onları çıkarttırdı orj aldı yerine. bakalım dün istedim bi ara gidip bakcaz olursa onları takcam. beğendiğim modellerden hiçbri olmadı anlıcaanız :(
-
Bizim araçlara göre beğeneceğimiz jant çeşidi biraz sınırlı,
Beğendiklerimizin de fiyatları yüksek. :p
-
evet aynen öyle :( bgün çözülcek inş :D
-
arkadaşlar. bulduğum jant galiba 17'' çıktı peki bn lastiği değiştirmeden bu 17 yi takabilir miyim. _? şu an üzerinde 205/55/16 orj lastikleri var. fakat yeni jantın inc'i kaç tam emin deiliz. 16 da olabilir 17 de. fakat şöyle de bişey var daha önce yine borada kullanılıodu acaba lastik değiştirmeme gerek var mı ?
-
16 lastiği 17 janta takamazsın ;)
-
sürtme falan yapar dediler bi de araç yükseliyomuş haliyle. tam anlamadım ama 205 55 lastiğe 17 jant takanlar yay takıp aracı basyolarmış. yani hiç bi şekilde takılmaz mı yoksa takılıp çözüm üretilebilir mi ?
-
kim diyor sürtme yaptığını
kaç senedir golfte kullanıyoruz 17, sürtme falan yok ;)
yalnız 16 janttan çıkan lastik 17 janta takılmaz. 17 olunca 225-45-17 olacak ebatlar ;)
-
heee . bnde sandım bu lastikleri 17 jantta kullandılar bu sefer araç yükseleceği için dedim sürtmeyi ondan mı yapıyo yani fiziki olarak 205-55 lastiği 17 janta takamıoruz :(
-
peki bi soru daha . 17 yapınca araç zaten ağır sedan performansta düşür yaşanır mı ? yakıt sarfiyatı artar gibi cümleler duyuyorum ?
-
17" kaliteli hafif bir jant ve iyi bir lastik takarsan yakıt sarfiyatın pek değişmez.
Ama ağır bir jant yakıtı artırır.
-
hafif ağır olduğunu nası anlıyoruz peki ? kol sayısı ve inceliğinden anlayabilir miyiz ? yani ince kollular hafif kalın kollular ağır mı oluo yada markasına göre mi ayırılıyo ?
-
Öyle kol sayısından filan anlaşılmaz,iyi markaların jant ağırlıkları bellidir.
Google'dan 'jant ağırlıkları 'diye bakılabilir.
Bizim jantlar 9- 9,5 kg civarı,(mesela ben pasific jantları geçen tarttım 9 kg'dan fazla idi.)
Onun üzerine çıkmamak lazım.
-
valla jant olayı ayrı bi dünyaymış :) inş alcagm jantlar 16 cıkar da hallolur :)
-
arkadaşlar jantlar 16'' çıktı .5x100 zaten daha önce de borada kullanılmış. fiyat olarak 300 tl dedi abimiz. bana biraz fazla geldi çünkü jantların 2 tanesi falan baya çizik hatta birine macun falan çekmek gerekçek astarlancak yani sonra da 4 ü de boyancak nerden baksak 150-200 boya tutar dediler almıyacağım galiba çünkü çok pahalıya gelcek bu fiyata yenisini alırım daha iyi başka bi çözümüm yok şimdilik jantlarda aynı bu janttan ama markası farklı sanırım ama yerli yapım değil ithal :
ARCEO - 5350 Hyper Color - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-arceo-5350-hyper-color-48871725/mega-foto/?photo=1)
-
fazla kurcalama git al kafayı yersinn:) aracı sen kullanıcan hengisini begeniyosan git taktır kurtull. :) bana kalırsa 17 srocco replika :) yemişim yakıtı güzel durmadıkdan sonra az yaksa ne anlamı var jant takmanın:)
-
jantları aldım dostlar :) boya yaptırmadan taktırdım varya acaip süper durdu cok hoş oldu :) yakında fotolarını paylaşırım :)