Volkswagen Türkiye

Volkswagen => Golf => Golf III => Konuyu başlatan: zaykoo - 15 Temmuz 2011, 23:42:46

Başlık: arka bagaj üstü plastiği
Gönderen: zaykoo - 15 Temmuz 2011, 23:42:46
arkadaşlar arka bagaj üstü plastiği almıştım fakat yapıştırıyorum hep çıkıyor sportlane değil araba,civata yerlerini kesmiştim fakat yapıştırma olunca düşüyor ne yapmam gerek arkadaşlar
Başlık: Ynt: arka bagaj üstü plastiği
Gönderen: 5ani5 mk2 - 15 Temmuz 2011, 23:54:11
foto çek koyy bakalım nasıl ypaıyosun:)
Gönderen: cengizhan_mk3 - 16 Temmuz 2011, 03:25:52
Kardeşim çok basittt Daha 4 gün önce taktım ben... İlk yapıştırdığım elime geldi. Muhtemelen % 100 olanı söylüyorum sürdüğün silikon cama yapıştı ama plastiği hiç tutmadı  ;D   Onun için camcıya gidiyorsun onların kullandığı adına ilac yada boya dedikleri bir malzeme var ufacık fırçayla plastiğe sürdürüyosun o hemen kuruyo üstüne siikon bas cama  Sonrasımı SALINCAK Kur sallannn  ;D ;D ;D
Gönderen: 5ani5 mk2 - 16 Temmuz 2011, 09:48:48
Kardeşim çok basittt Daha 4 gün önce taktım ben... İlk yapıştırdığım elime geldi. Muhtemelen % 100 olanı söylüyorum sürdüğün silikon cama yapıştı ama plastiği hiç tutmadı  ;D   Onun için camcıya gidiyorsun onların kullandığı adına ilac yada boya dedikleri bir malzeme var ufacık fırçayla plastiğe sürdürüyosun o hemen kuruyo üstüne siikon bas cama  Sonrasımı SALINCAK Kur sallannn  ;D ;D ;D
guzeelll  yardımlaşmaaaa:)
Gönderen: htmetin - 16 Temmuz 2011, 09:49:37
peki  spoileri taktıktan sonra bagaj kapağındaki lambayı kapatmıyor dimi?
Gönderen: cengizhan_mk3 - 16 Temmuz 2011, 14:08:48
 :) hayır ona göre Kıvrımı var Kapatmıyor  ;)
Gönderen: infinity3455 - 17 Temmuz 2011, 01:04:32
:) hayır ona göre Kıvrımı var Kapatmıyor  ;)
italatcısı   iyi  biliyor  .....  tşlr
Gönderen: cengizhan_mk3 - 17 Temmuz 2011, 14:52:55
italatcısı   iyi  biliyor  .....  tşlr
  saol kardeşimde ben sana bir ara özelden mesaj atacam senin bir derdin var  :tamamdir
Gönderen: infinity3455 - 18 Temmuz 2011, 00:46:05
beklerim .... 
Gönderen: htmetin - 18 Temmuz 2011, 09:49:40
Relax
Gönderen: Onamdar - 18 Temmuz 2011, 11:27:59
bende taktım çok basit bi şekilde taktıktan 2 saat sonra otobanda 160 170 yaptım gayet sağlam :D
Çift taraflı iyi bir bant aldım ara ara onu yapıştırdım aradaki boşluklarada dyson siyah silikon o şekilde direk yapıştırdım :tamamdir
Gönderen: zaykoo - 19 Temmuz 2011, 11:16:51
arkadaşlar öncelile sağolun.benim camacı direk yapıştırmış ve tutmadı ilaç falan sümek yok sadece yapışkan am bişey daha öğrendim PRİMER diye yapıştırıcıyı sürüp üstüne silokanla yapıştırın dedi arkadaş.kakalım bunu deniyecez :)
Gönderen: Onamdar - 19 Temmuz 2011, 11:18:05
Bak hocam çift taraflı bant ve dyson siyah silikonu tek geçerim uraşmadan tak diye yapıştırırsın :saygılar
Gönderen: cavanozz - 19 Temmuz 2011, 12:03:38
oto camcılarda siyah çekomastik.. beton gibi yapıştırır..  rica et azıcık sıksınlar sonra yapıştır kağıt bant ile destekle oldu bitti  :tamamdir
Gönderen: cengizhan_mk3 - 19 Temmuz 2011, 21:18:38
arkadaşlar öncelile sağolun.benim camacı direk yapıştırmış ve tutmadı ilaç falan sümek yok sadece yapışkan am bişey daha öğrendim PRİMER diye yapıştırıcıyı sürüp üstüne silokanla yapıştırın dedi arkadaş.kakalım bunu deniyecez :)
  kardeşim benim iletimde yazan malzeme PRİMER zaten adı aklıma gelmemişti o mesajı yazarken dedim ya ilaç yada boyada diyorlar diye çözüm o yani aramana gerek yok.  :tamamdir
Gönderen: cengizhan_mk3 - 19 Temmuz 2011, 21:19:37
oto camcılarda siyah çekomastik.. beton gibi yapıştırır..  rica et azıcık sıksınlar sonra yapıştır kağıt bant ile destekle oldu bitti  :tamamdir
camı tutuyor plastiği tutmuyor kardeşim primer sürmek lazım..  :tamamdir