Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf III => Konuyu başlatan: zaykoo - 15 Temmuz 2011, 23:42:46
-
arkadaşlar arka bagaj üstü plastiği almıştım fakat yapıştırıyorum hep çıkıyor sportlane değil araba,civata yerlerini kesmiştim fakat yapıştırma olunca düşüyor ne yapmam gerek arkadaşlar
-
foto çek koyy bakalım nasıl ypaıyosun:)
-
Kardeşim çok basittt Daha 4 gün önce taktım ben... İlk yapıştırdığım elime geldi. Muhtemelen % 100 olanı söylüyorum sürdüğün silikon cama yapıştı ama plastiği hiç tutmadı ;D Onun için camcıya gidiyorsun onların kullandığı adına ilac yada boya dedikleri bir malzeme var ufacık fırçayla plastiğe sürdürüyosun o hemen kuruyo üstüne siikon bas cama Sonrasımı SALINCAK Kur sallannn ;D ;D ;D
-
Kardeşim çok basittt Daha 4 gün önce taktım ben... İlk yapıştırdığım elime geldi. Muhtemelen % 100 olanı söylüyorum sürdüğün silikon cama yapıştı ama plastiği hiç tutmadı ;D Onun için camcıya gidiyorsun onların kullandığı adına ilac yada boya dedikleri bir malzeme var ufacık fırçayla plastiğe sürdürüyosun o hemen kuruyo üstüne siikon bas cama Sonrasımı SALINCAK Kur sallannn ;D ;D ;D
guzeelll yardımlaşmaaaa:)
-
peki spoileri taktıktan sonra bagaj kapağındaki lambayı kapatmıyor dimi?
-
:) hayır ona göre Kıvrımı var Kapatmıyor ;)
-
:) hayır ona göre Kıvrımı var Kapatmıyor ;)
italatcısı iyi biliyor ..... tşlr
-
italatcısı iyi biliyor ..... tşlr
saol kardeşimde ben sana bir ara özelden mesaj atacam senin bir derdin var :tamamdir
-
beklerim ....
-
Relax
-
bende taktım çok basit bi şekilde taktıktan 2 saat sonra otobanda 160 170 yaptım gayet sağlam :D
Çift taraflı iyi bir bant aldım ara ara onu yapıştırdım aradaki boşluklarada dyson siyah silikon o şekilde direk yapıştırdım :tamamdir
-
arkadaşlar öncelile sağolun.benim camacı direk yapıştırmış ve tutmadı ilaç falan sümek yok sadece yapışkan am bişey daha öğrendim PRİMER diye yapıştırıcıyı sürüp üstüne silokanla yapıştırın dedi arkadaş.kakalım bunu deniyecez :)
-
Bak hocam çift taraflı bant ve dyson siyah silikonu tek geçerim uraşmadan tak diye yapıştırırsın :saygılar
-
oto camcılarda siyah çekomastik.. beton gibi yapıştırır.. rica et azıcık sıksınlar sonra yapıştır kağıt bant ile destekle oldu bitti :tamamdir
-
arkadaşlar öncelile sağolun.benim camacı direk yapıştırmış ve tutmadı ilaç falan sümek yok sadece yapışkan am bişey daha öğrendim PRİMER diye yapıştırıcıyı sürüp üstüne silokanla yapıştırın dedi arkadaş.kakalım bunu deniyecez :)
kardeşim benim iletimde yazan malzeme PRİMER zaten adı aklıma gelmemişti o mesajı yazarken dedim ya ilaç yada boyada diyorlar diye çözüm o yani aramana gerek yok. :tamamdir
-
oto camcılarda siyah çekomastik.. beton gibi yapıştırır.. rica et azıcık sıksınlar sonra yapıştır kağıt bant ile destekle oldu bitti :tamamdir
camı tutuyor plastiği tutmuyor kardeşim primer sürmek lazım.. :tamamdir