Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf III => Konuyu başlatan: GTİ MEHMET - 15 Temmuz 2011, 14:30:34
-
yardımcı olmak isterim
-
yardımcı ol bakalım mehmet kardes.. gfl için lazım..
-
1 tane sağ ön lazım Mehmet
-
sağ arka lazım samsundayım
-
gfl için ne yapabiliriz mehmet kardeşim sorunu anlamadım tam olarak ama yardımcı olmak isterim tabikide
-
iki adet yan maçbiel lazım..
-
marşbiyeller yok dostum malesef
-
Marşpiyel üst kapakları hariç eski aracımdan söktğüm marşpiyellerim var ama küçük kapaklarıda yok elimde isteyen olursa hayrına yanii :)
-
Marşpiyel üst kapakları hariç eski aracımdan söktğüm marşpiyellerim var ama küçük kapaklarıda yok elimde isteyen olursa hayrına yanii :)
sağ marşpiyerine talibim hocam saygılar...
-
sağ marşpiyerine talibim hocam saygılar...
üst kapak ve çamurlukardaki kapğakçıkları yok eminmisin ;)
-
evet eminim bendeki sağ tarafta çatlaklar var yani durumu iyi değil nasıl yapalım pm den adres atayım kargoyla gönder uyar mı?
-
evet eminim bendeki sağ tarafta çatlaklar var yani durumu iyi değil nasıl yapalım pm den adres atayım kargoyla gönder uyar mı?
iyi bakalım pm at..
-
marşpiyer iyi durumda dimi?
-
marşpiyer iyi durumda dimi?
sol tarafta hiç sıkıntı yok ama sağ tarafın sadece arka çamurluğa bakan kısmında puntolamanın olduğu delik kısmında çatlak var.
-
bi resim ekleme şansın var mı?
-
Şu anda Öyle bir şansım yok malesef.. Ürün hibe edilecektir bunu da tekrar belirteyim.
-
hasan, marşpiyelleri bizim murat'a ver madem öyle.. araçta marşpiyel yok...
-
evet arkadaşlar konuyu satılık kısmına taşıyorum.... Dermişim ;D
-
evet arkadaşlar konuyu satılık kısmına taşıyorum.... Dermişim ;D
bende bunu yermişim.. ;D ;D
-
evet arkadaşlar marşpiyelleri istanbuldan murat kardeşime gönderiyorum.. hayırlı uğurlu olsun..
-
Tesekkurler hasan valla ihtiyacim vardi cok iyi oldu :) :sevgi:
-
alll oldumu şimdi cihan abiye yanlış oldu ama :t
-
Tesekkurler hasan valla ihtiyacim vardi cok iyi oldu :) :sevgi:
İnşallah işine yarar..