Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Jetta, Vento ve Bora => Bora => Konuyu başlatan: bidilik - 13 Temmuz 2011, 22:46:33
-
arkadaşlar 2003 bora comfort otomatik lpg li kullanıyorum. soğutma suyunda kahverengi köpükler vardı. usta sanırım buna yağlı su koymuşlar dedi ve kabını yıkadı. ankaradan istanbula geldim .suya baktım tekrar aynısı olmuş. motor yağında herhangi bir ters durum yok. araştırdım şansıman yağıfalan deniyor. başına gelen varmı yada bilgisi olan.
-
tam olarak benim anladığım eğer doğruysa
silindir kapağı üzerinde su kanallarındaki bir çatlak nedeniyle, motor suyunuza yağ karışıyor olabilir.
-
yağ azalması olmuyor ama
-
yağ azalması olmuyor ama
valla ozaman soğutma suyunuzu komple değiştirip bide öyle denemek lazım
-
Otomatik şanzıman yağ soğutucu sorunu (http://www.vwtr.net/forum/golf-iv/otomatik-sanziman-yag-sogutucu-sorunu-t14901.0.html)
lütfen site içi arama motorunu kullanınız sitede her türlü konu mevcut :) :saygılar
-
şanzıman yağı ise öyle olduğunu nasıl anlarız. uzun süre gittikten sonra bazen vites atmakta sorlanıyor. geçen sene yağı değiştirdim. 10000 falan oldu. onun çubuğuda yok sanırım. birde ben ankaralıyım istanbula gezmeye geldim. burdan izmire geçecem. yolda kalırım diye korktum şimdi. kaskom var ama. önerisi olan varmı burda bir yeride bilmiyorum zaten
-
verdiğim linkteki şikayetler ile sizinki aynı avrupa yakasında iseniz yardımcı olabiliriz.
-
avrupa yakasındayım evet
-
hocam sizi korkutmak istemem ama conta sorunu gibi görünüyor. Hararet problemi de varsa kesin o :(
-
bişey yokmuş :))
-
motor soğutma suyunda yağ varsa ve su sütlü kahve renginde ve kıvamında is muhtemelen yağ soğutucunuz bozuktur ve değiştirmeniz gerekir.