Volkswagen Türkiye

Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: hasannn - 11 Temmuz 2011, 16:50:30

Başlık: triger kayışı değişimi
Gönderen: hasannn - 11 Temmuz 2011, 16:50:30
arkadaşlar arabam 2001 model golf 4 comfortline km si 78 binde arabayı aldığım kişi triger setinin değiştiğini söyledi fakat kayışı değişmedi dedi triger seti ne oluyo kayışı ne oluyo anlamadım ne zaman değiştirmeliyim yardımcı olur msunuz :o
Başlık: Ynt: triger kayışı değişimi
Gönderen: KrsTNcK - 11 Temmuz 2011, 16:59:59
Allah Allah Seti Değiştirip Kayış Değiştirmeyen Görmedim :D Diğer Adıda V Kayışı Set İse Bilyalar Göbekler Vs Vardır Kayış Pek Pahalı Bişey Değil Ama Adamın Yaptığı İş Tuhaf :)
Gönderen: hasannn - 11 Temmuz 2011, 17:39:29
bende anlamadım formda takip ettim triger le ilgili bi kaç konu en kısa zamanda değiştirmem lazım . birde servisine gitsem daha mı iyi olur ne dersiniz
Gönderen: BLaCk_VWoLf - 11 Temmuz 2011, 17:41:58
Bence hiç birşey değişmemiş öyle şey mi olur ya makaralar vs değişecek kayış değişmeyecek! usta zaten o işi yapmaz :)
Gönderen: hasannn - 11 Temmuz 2011, 17:44:58
doğru söylüyorsun ya hepsi değişir yada hiç değişmemiştir bunu yapan ustada öyle yapmaz
Bence hiç birşey değişmemiş öyle şey mi olur ya makaralar vs değişecek kayış değişmeyecek! usta zaten o işi yapmaz :)
Gönderen: ØSîRîS - 11 Temmuz 2011, 18:38:04
diğer arkadaşların dediği gibi öyle yarım iş olmaz değişmemiştir..en kısa zmanda değiştir..servise gidersen iyi bir para ödemek zorunda kalırısn neredeyse 2 katı...
Gönderen: sedatdali - 12 Temmuz 2011, 00:21:06
sen 90 binde değiş derim babana bile guvenme derler:) koparsa fena masraflı haberin ola.
Gönderen: kullanici0982 - 12 Temmuz 2011, 11:03:37
Valla arkadaşım Ben hiç gözünün yaşına bakma setini kayışını değiştir derim, triger bu başka bişiy diğil. Değiştirdm der değiştirmemiştir
ne olur ne olmaz değiştir icin rahat bin...